Hirdetés
- bitpork: Ha Isten létezik...
- sziku69: Szólánc.
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Aktív témák
-
pocokxx
Közösségépítő
Hát ma elég sok rendszert sikerült kipróbálnom.... Összefoglalva:
-Ubuntu 10.10. hang recseg (csak a wav kiterjesztés csak Rhytmbox-szal, meg az emesene alatt...)
- Linux mint 11 (Katya) Nekem a legszimpatikusabb linux rendszer, amivel eddig találkoztam. Egyetlen "baja", hogy picit sok erőforrást használ a 10.10-hez képest.
- Linux Mint 9 debian A hang ugyanúgy recseg, az erőforrás igény pedig nem sokkal kisebb, mint a Katyanál.
-Linux Mint 9 LTS Xfcde alapon egy kicsit kisebb erőforrás igény, ami engem nagyon meglepett... De a hang mellé még a vga driver sem működött rendesen (ati driver az 1 hsz szerint fel, de a helyzet nem változott, sőt az effektek is elmentek)
- Ubuntu 10.04 A helyzet ugyanaz mint a Mint 9-nél. csak kevesebb erőforrással, de nincs vga meg recseg a hang...
-Jön vissza az Ubi 10.10. az emesene hangját meg kikapcsolom...Ma ennyire tellett...
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Xbox One S All Digital 1 TB egy kontrollerrel
- Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% ÁFÁS!
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52-es PS4 is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest