- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
rep3at
őstag
Egy számomra nagy problémával fordulnék hozzátok segítségért.
A tesóm nemrégiben megmutata nekem asztali gépen az Ubuntu legújabb verzióját, ami nagyon megtetszett. Örömömet tovább tetézte azzal hogy létezik belőle netbook verzió is, gondoltam hogy ki is próbálom hogyan muzsikál az én kis UMPCmen (Celeron M 900 Mhz, 768MB RAM, 60GB HDD, Intel 910GM). Megpróbáltuk először az USBről való indítást, sajnos még csak el sem kezdte betölteni, egyszerre a Windows 7et akarta betölteni, mintha nem is látná a pendriveot. Ezután megpróbáltuk külső DVD-meghajtóról, ezt már felismerte, de a töltés közben megfagyott, nem akart továbblépni, hiába vártunk.
Szerintetek van megoldás a problémámra? Még sosem volt Linux a gépemen, de ez most nagyon megtetszett, szeretném kipróbálni. Kérem ha tudtok, segítsetek! Előre is köszönöm.
Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Rampage SHIVA DeepCool 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest