Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Aktív témák
-
rep3at
őstag
Egy számomra nagy problémával fordulnék hozzátok segítségért.
A tesóm nemrégiben megmutata nekem asztali gépen az Ubuntu legújabb verzióját, ami nagyon megtetszett. Örömömet tovább tetézte azzal hogy létezik belőle netbook verzió is, gondoltam hogy ki is próbálom hogyan muzsikál az én kis UMPCmen (Celeron M 900 Mhz, 768MB RAM, 60GB HDD, Intel 910GM). Megpróbáltuk először az USBről való indítást, sajnos még csak el sem kezdte betölteni, egyszerre a Windows 7et akarta betölteni, mintha nem is látná a pendriveot. Ezután megpróbáltuk külső DVD-meghajtóról, ezt már felismerte, de a töltés közben megfagyott, nem akart továbblépni, hiába vártunk.
Szerintetek van megoldás a problémámra? Még sosem volt Linux a gépemen, de ez most nagyon megtetszett, szeretném kipróbálni. Kérem ha tudtok, segítsetek! Előre is köszönöm.
Aktív témák
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest