- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sh4d0w: Nyitlocker
- sziku69: Szólánc.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Hali !
Két, ill. több kérdésem lenne.
1, Hogyan lehet azubi10.10-est rábírni, hogy használja a floppy meghajtót, ill. működjön a kfloppy ?
2, A gépemben lévő 160 gigás sata vinyót ki akarom cserélni egy 250 gigásra, a régin van két partíció , egy ubi és egy vin7 , az ubi grubja ezen vinyó bootsectorában van, innen indítható a win7-es is. Átklónoznám clonezillával a régi vinyót az ujra. Eddig sima minden, csakhát az uj vinyó UUID-je más lesz mint a régié , igy valószinüleg ledöglik az egész rendszer, és a win7 sem lesz bootolható. Az idő nem számit, gondolom ez egyszerűen gyógyítható egy linux ujratelepítéssel az előző linux helyére, vagy én buta kezdő meg tudom valahogy úgy is gyógyítani, hogy bebútolok egy live cd-ről és áteditálgatom a mit tudom én mit? De mit és hogyan?
köszi CSI
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- E-book olvasók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xbox tulajok OFF topicja
- VR topik
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest