Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
harry
veterán
Van egy fura egér gondom, régebben írtam már róla.
Wireless, logitech MX1000, alapból Ubuntu 9.04.
Néha olyat csinál, hogy "leradged" a fókusz, pl menüből indítok egy böngészőt, kattintanék egy hírre, erre a menü elemeit mutatja, vagyis, mintha el sem mozdítottam volna (grafikusan persze mozog). Jobb gombot nyomva, majd újra ballal kattintva már az új helyre fókuszál.És random, tehát napokig használtam gond nélkül, erre egyszer csak előjött. Sőt, megnéztem egy 10.04-es live kubuntuval, ott is ez a gond. Most rákötöttem egy másik wireless logi egeret, ezzel nincs gond... De érthetetlen, hogy a másikkal miért van néha
Most emiatt vegyek másik egeret? Nehogy már. Mi lehet az ok? Miért csak néha? Itt van a vevő egy karnyújtásnyira (sőt, most a másik, jó egér vevője messzebb is van).
Aktív témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple asztali gépek
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen házat vegyek?
- Bestbuy játékok
- Építő/felújító topik
- New World - az új Amazon MMORPG
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Philips Envia 6000 34 WQHD 0,3ms OLED monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG Destrier Ergo gamerszék
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Most emiatt vegyek másik egeret? Nehogy már. Mi lehet az ok? Miért csak néha? Itt van a vevő egy karnyújtásnyira (sőt, most a másik, jó egér vevője messzebb is van).