Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- talmida: My Art II.
- Met: Metallica: M72 World Tour
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
Aktív témák
-
válasz
lestyanrobi
üzenetére
Ne is engedd, hogy bármit kotorjon a Windows partíciókon, mert gyakorlat hiányában hazavághatod. Ezt a Win alóli telepítést és egyéb virtuális baromságokat végképp kár erőltetni. Kezdőként a legjobb, amit tehetsz, hogy másik vinyóra telepíted (egy 20Gb-os őslelet is elég), KIHÚZOTT elsődleges (Windows) vinyóval. Így nem kell vacakolni, tutira nem cseszheted el a Windows partíciókat. Alapból mindig a Win indul, ha már visszadugtad, az Ubuntut meg a BIOS boot menüjéből (Asus lapnál F8), a másik vinyót kiválasztva indíthatod.
Én mindig így csináltam, ez a biztos. Amikor meg nem, akkor nyomathattam a fixmbr parancsokat a Win telepítőlemezéről...
Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- Automata kávégépek
- Mazda topik
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Filmvilág
- iPhone topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i7-13620H 4.9Ghz 10mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Samsung Galaxy S26 Ultra - Black - 512GB - BONTATLAN - 3 Év Jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest