Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Boxer001
veterán
Nekem úgy volt, hogy elsőnek próbálgattam beállítani ezt a vodás cuccot, de hiába, tegnap meg ismét...aztán végül azt hiszem valami Vodafone Előf. Normál elnevezésű cuccra sikeredett a beállítás. Na szóval a lényeg, hogy miután betölti a linuxot, aztán próbálkozik, keresgél egy kis ideig, aztán kiírja, hogy nincs kapcsolat, de már ott figyel ez a Vodafone Előf. normál cuccos, arra kapcsolódom, az ismét egy kis idő, és végül bejön. Gondolom neked is ez van, pontosan nem tudom, hogy mennyit kell várni, de kell.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Ableton Live 12 Suite Education
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Üzleti előfizetők hirdetései
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Bomba ár! Fujitsu Celsius H730 - i5-4G I 16GB I 500GB I Nvidia I 15,6" FHD I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:89%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest