Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- hcl: Máté tíz pró
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
-
válasz
Boxer001 #32936 üzenetére
Bronze értékelést kapott, de van egy Garbage is. Az előbbi annyit jelent, hogy fut, de majdnem élvezhetetlenül, míg az utóbbi annyit, hogy egyáltalán nem fut. Azért próbálkozhatsz vele, mert jó eséllyel elindul, szóval a kívánalmaidnak máris megfelelhet.
-
gfefe
őstag
válasz
Boxer001 #32084 üzenetére
ha még se menne valahogy biztosan lehet drivert fabrikálni alá....
elvégre ha az én gma500 vga-m alá lehetett amit nem is támogat a linux szinte sehogy....
Apropó kérdés mindenkinek aki segíteni tud:
Tudtok bizonyos energiamegtakarítási opciókat adni nekem mert kicsit nem smakkol, hogy az akksim win 7 alatt 8 órát is bírta ubuntunál meg jó ha 6 óra... és nagyon kellene az a + idő....
-
gfefe
őstag
válasz
Boxer001 #32073 üzenetére
K 3567-z az én vodafone usb stikkem tipusa és ez csak rádugással megy simán....
neten csak van valami utasítás miként is kell hozzá nektek divert felpakolni.... legalább is ha tipust adtom meg a fő linux fejesen biztosan tudnak segíteni
Apropó engem viszont érdekelne a wpa és wpn titkosítású rúteren feltörése
tudom, hogy nem éppen egy legális dolog, de tegyük fel ha nekem nagyon fontos lenne valaki elmagyarázná miként is kell csinálni?telepítési listában találtam egy wireless crack progit, de elvileg ez csak parancssorosan müxik...
-
válasz
Boxer001 #30323 üzenetére
Ezzel sem lehet olyan egyszerű és nem is biztos, hogy menni fog. Terminálba beírod, hogy
comgt
aztán valamit csak kiad. Esetleg olvasgasd a manuált:
man comgtDe az lenne a legjobb, ha a modem pontos típusára (az Ubuntu szóval) rákeresnél. Ha támogatott, akkor csak pár csomagot kell letölteni elvileg és azokkal ténykedni. Régen csináltam már, nem emlékszem pontosan, de nekem sikerült, ha nem is volt olyan egyszerű elsőre.
(#30325) hackeeeee: És ez zavaró vagy mi? Ha a Gnome terminálban futtatod, akkor is olyan?
Aktív témák
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÚJ ASUS ROG Hyperion GR701 E-ATX RGB Gépház
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest