Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
Elnézést ha butaságokat kérdezek de nagyon új nekem ez az ubuntu.
Chrome-ot szeretnék föltenni. Letöltöttem, települt is de sehol nem találom az ikonját. Ilyenkor mit kell csinálni?
A másik, hogy föltettem ezt a CompizConfig cuccot is és szépen forog a kocka csak az ablakokat nem tudom átlátszóvá tenni.
Létezik valahol egy Ubuntu for dummies szintű leírás. Jól jönne, mert nekem itt minden új.Azt sem értem még ezzel az ubuntuval kapcsolatban, hogy miért ilyen macerás dolog ha valamit telepiteni akar az ember.....terminálos songokuzás nekem nagyon nem nyerő.

Én win-es exe és setupklikkelgetéshez vagyok szokva.
Most pl kigondoltam, hogy feltolom ezt a docky nevű cuccot de egyelőre hiába guglizok azt sem találom, hogy honnan lehetne letölteni.Szóval nagyon analfabétának érzem magam ubuntuilag.
Hogyan, merre induljak?
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bontatlan, Sony PS5 PRO Pro 2TB, lemez mentes verzió
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- GIGA AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest