- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
Elnézést ha butaságokat kérdezek de nagyon új nekem ez az ubuntu.
Chrome-ot szeretnék föltenni. Letöltöttem, települt is de sehol nem találom az ikonját. Ilyenkor mit kell csinálni?
A másik, hogy föltettem ezt a CompizConfig cuccot is és szépen forog a kocka csak az ablakokat nem tudom átlátszóvá tenni.
Létezik valahol egy Ubuntu for dummies szintű leírás. Jól jönne, mert nekem itt minden új.Azt sem értem még ezzel az ubuntuval kapcsolatban, hogy miért ilyen macerás dolog ha valamit telepiteni akar az ember.....terminálos songokuzás nekem nagyon nem nyerő.
Én win-es exe és setupklikkelgetéshez vagyok szokva.
Most pl kigondoltam, hogy feltolom ezt a docky nevű cuccot de egyelőre hiába guglizok azt sem találom, hogy honnan lehetne letölteni.Szóval nagyon analfabétának érzem magam ubuntuilag.
Hogyan, merre induljak?
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! HP Omen - i5-7300HQ I 8GB I 128SSD + 1TB I GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest