- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
Elnézést ha butaságokat kérdezek de nagyon új nekem ez az ubuntu.
Chrome-ot szeretnék föltenni. Letöltöttem, települt is de sehol nem találom az ikonját. Ilyenkor mit kell csinálni?
A másik, hogy föltettem ezt a CompizConfig cuccot is és szépen forog a kocka csak az ablakokat nem tudom átlátszóvá tenni.
Létezik valahol egy Ubuntu for dummies szintű leírás. Jól jönne, mert nekem itt minden új.Azt sem értem még ezzel az ubuntuval kapcsolatban, hogy miért ilyen macerás dolog ha valamit telepiteni akar az ember.....terminálos songokuzás nekem nagyon nem nyerő.

Én win-es exe és setupklikkelgetéshez vagyok szokva.
Most pl kigondoltam, hogy feltolom ezt a docky nevű cuccot de egyelőre hiába guglizok azt sem találom, hogy honnan lehetne letölteni.Szóval nagyon analfabétának érzem magam ubuntuilag.
Hogyan, merre induljak?
Aktív témák
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- EAFC 26
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Hardcore café
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kompakt vízhűtés
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 16GB 512GB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs