Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- aquark: Flipper PC-n!
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
J97
tag
Köszi srácok a tippeket!
Kendek: A frissítéseket már kipróbáltam. A pidgin a PPA tárból lett feltéve, ide a legújabb kerül fel és van hozzá állandó frissítés. Most azzal próbálkoztam, hogy leszedtem a PPA -s pidgint és felraktam az ubuntu saját tárában találhatót. Hátha ezzel nem fogja produkálni az említett jelenséget.
toxin2: Igen erre én is gondoltam már, de az előző verziós ubuntu disztrok esetében még sose volt ilyen gondom, és akkor sem volt swap partíció. Elvileg 2GB rendszermemóriánál már nem nagyon van szükség swap fájlra. Pl. muter gépénél ahol csak 512MB rendszer mem van, oda csináltam, ott el is kél!
Most egyelőre megpróbálom használni az ubuntu tárban lévő régebbi pidgint és majd meglátjuk mi lesz.
Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- SzoftverPremium.hu
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660/ RTX 2060/ GT 1030 - Low profile is (LP)
- Ultimate előfizetés akár 3856 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- PCIe 5.0/4.0/3.0 Riser kábelek 90-os hajlított csatlakozóval (220mm/300mm)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest