Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
J97
tag
Köszi srácok a tippeket!
Kendek: A frissítéseket már kipróbáltam. A pidgin a PPA tárból lett feltéve, ide a legújabb kerül fel és van hozzá állandó frissítés. Most azzal próbálkoztam, hogy leszedtem a PPA -s pidgint és felraktam az ubuntu saját tárában találhatót. Hátha ezzel nem fogja produkálni az említett jelenséget.
toxin2: Igen erre én is gondoltam már, de az előző verziós ubuntu disztrok esetében még sose volt ilyen gondom, és akkor sem volt swap partíció. Elvileg 2GB rendszermemóriánál már nem nagyon van szükség swap fájlra. Pl. muter gépénél ahol csak 512MB rendszer mem van, oda csináltam, ott el is kél!
Most egyelőre megpróbálom használni az ubuntu tárban lévő régebbi pidgint és majd meglátjuk mi lesz.
Aktív témák
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Kés topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sorozatok
- További aktív témák...
- iPhone Xr 64GB 100% ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G1.Sniper Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- LG 55QNED823RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest