Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
martin66
senior tag
válasz
ntomka
üzenetére
Bocs félre értettem a grub jelentését, az nem kell nekem! Ezt nem igazán vágom, hogy tudnám kivitelezni "Aztán egy javító konzolra kéne belépni, és megnézni a boot log fájlt, hogy mi lehet a hiba.Vagy live lemezről/usbről indítani a rendszert, felcsatolni a winyót, és úgy megnézni a log fájlt."
Javítókonzol ott, melyik lehet? usb-ről toltam egész eddig mindent mivel nincs dvd lejátszóm a gépbe, DE ITT A GÁZ, hogy újra akarom teni a linuxomat de az a baj, hogy amikor újraindítom akkor nem csinál semmit belép a linuxomba nem akar bootolni arról a pendrivról ugye amit eddig megcsináltunk, egy szerűen mintha nem lenne frankó.
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Humble szökevények 500-1500Ft
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest