- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
Aktív témák
-
mzx
senior tag
válasz
sh4d0w
üzenetére
köszi. És ezek menyire terhelik a rendszert? A legfőbb szempontom (épp playert keresek, h melyiket telepitsem),
hogy ne terhelje a rendszert kulonosebben, ugyanis
lassu, P3, 500MHz-s gépem van, ami még az energiatakarékos lxde grafikus felulet alatt se valami gyors ( a Windows gyorsabb a gépemen),
és a default playerek (Totem, Rythmbox) iszonyuan terhelik a CPU-t...Kaptam ötletet kb 3 órája, hogy Audacious, melyről olvasom ,h gyorsnak titulálja a synaptic leirása.
Az sokféle codec-t tud?Épp igy okés tehát, ha kevesebb codec -t ismerő playert telepitek,aztán egyszeruen csak engedjem telepítgetni add on -okat, ha adott esetben kiabál az Audacious, hogy kell neki valami?
Nem aktualis eme utolsó bekezdésem; latom, míg irtam e hsz-t, megjott a válasz erre
:
Moc- ot is ajánlotta valaki itt, de amig nem tudom, van -e a frissen telepitett ubuntun ncurses felulet, és ha nincs, hogyan kell telepiteni, addig moc -cal nem probálkozom, pedig érdekel az is.
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Futás, futópályák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Router gondok
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Autós topik
- Ügyesen előzi meg a 12V-2x6 tápkonnektor leégését a Dell
- Renault, Dacia topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Pro Konzol! 2029.06.09-ig garanciális, nincs 2 hetes!
- Új Lenovo Thinkpad X1 2in1 Gen9 WUXGA Ultra 7 165U 12mag 32GB 512GB Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 6/6 Plus szerviz alkatrészek, készletről akár másnapra!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
: