- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Aktív témák
-
mzx
senior tag
üdv mindenkinek,
LXDE kérdések.
Az alábbi 2 funkciot órákig kerestem, mire megleltem, és hiába pipálom ki,
nem érvényesiti;
mit tegyek?1)
- kilépéskor az állapot mentése. (Sajnos nem menti azóta se, hogy az inditopultban kipipáltam a futó alkalmazások automatikus mentését)2)
- zavaro ez a felesleges puttyogás, amit ablakokra, gombokra kattintva az lxde felulet. (Sajnos hiába vettem le a pipát a megfelelő részen a hangerőszabályzóban;
sőt, hiába állítottam át a vezérlőközpontról előhívott hangok beállitásai panelen belul az ablakok és gombok melletti opciókat "tiltva" parancsra;
ezeken kivul kipipálva, valamint pipa nélkul is próbáltam - eredmény nékul.)3)
Bizonytalan vagyok abban, hogy kockázat nélkul telepithetek-e olyan alkalmazásokat, melyekre azt irja ki a synaptic , hogy
bizonytalan eredetű alkalmazás, ezert nem hitelesithető, épp ezért legyek óvatos (ilyesmikre emlékszem a jelzéséből).
(Márpedig az unrar telepitésekor is, és a terminál manuálja magyaritásakor is ezt irta ki; melyek pedig nem jönnének rosszul.)4)
Ha tobb alkalmazást inditok lxde -n, akkor jelentosen belassul, sőt, néhány futo alkalmazás esetén is, ha pl. szól netrádio, raadasul amely netrádio windows-ban winamp -pal 96kbps-ben szolt, ugyanazt az lxde iszonyu pocsék minőségben produkálja, mialatt lassu a rendszer, a CPU maximum terhelésen ,
lassabb, mint az XP, ugyanezen a P3-as 500MHz-es gépen.
(Az XP e gépen elfogadható sebességen mukodik, több, egyszerre futo alkalmazás esetén is.)
Azert furcsálom ezt, mert az lxde az egyik legenergiatakarékosabb grafikus felulet ubuntuhoz.
(Teszteltem Xfce-t is , az méginkább terheli gépet és méginkább lassit;
a gnome-rol nem is beszélve...)
Aktív témák
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3305
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest