Hirdetés
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
rtom
senior tag
1. Ha indítópult alatt az Ubuntu Tweak-et érted (csak ott találtam ilyen funkciót), akkor szomorúan kell közölnöm, hogy az Gnome-ra van kitalálva, LXDE alatt sztem nem fog menni. Helyette inkább az autostart-ot javaslom, ehhez az /usr/share/applications mappában lévő .desktop fájlokból kell a neked megfelelőket a /'user'/.config/autostart mappába másolni.
3. Ha csak az ubuntu által biztosított tárolókat használod sztem nem kell aggódni.
-
mzx
senior tag
...a 4)-hez még annyit: nem annyira én bénázom, hogy órák alatt találtam meg a feltételezett megoldást az első két bekezdésemben emlitettekhez, hanem sajna a gépem bénázik
- még lxde alatt is tehát iszonyu lassú ... mire betölt egy ablakot, egy adott alkalmazást , "kitavaszodik" ...
(sebaj, úgy is olyan hideg van mostanában
)
Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Adóbevallás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tőzsde és gazdaság
- Mini PC
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Gyermek PC játékok
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Alienware 17r4 olvass
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)