Hirdetés
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Olcsó USB WiFi AC adapter
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
rtom
senior tag
1. Ha indítópult alatt az Ubuntu Tweak-et érted (csak ott találtam ilyen funkciót), akkor szomorúan kell közölnöm, hogy az Gnome-ra van kitalálva, LXDE alatt sztem nem fog menni. Helyette inkább az autostart-ot javaslom, ehhez az /usr/share/applications mappában lévő .desktop fájlokból kell a neked megfelelőket a /'user'/.config/autostart mappába másolni.
3. Ha csak az ubuntu által biztosított tárolókat használod sztem nem kell aggódni.
-
mzx
senior tag
...a 4)-hez még annyit: nem annyira én bénázom, hogy órák alatt találtam meg a feltételezett megoldást az első két bekezdésemben emlitettekhez, hanem sajna a gépem bénázik
- még lxde alatt is tehát iszonyu lassú ... mire betölt egy ablakot, egy adott alkalmazást , "kitavaszodik" ...
(sebaj, úgy is olyan hideg van mostanában
)
Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Apple MacBook
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- BestBuy topik
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- DEEPCOOL Függőleges GPU adapter
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

)