- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
válasz
CHIPman #22478 üzenetére
Én sok msn klienst kipróbáltam linuxra, de mindig a pidginnél kötök ki, valahogy az működik a legnormálisabban, meg a megjelenése is annak a legjobb (szerintem!). Kieg.: az msn amíg zárt protokollt fog használni, linuxra nem is lesz jó kliens hozzá, hacsak az ms nem csinál egy natív klienst, amit kétlek, hogy be fog következni valaha is.
A deluge (szintén szerintem) minden igényt kielégít torrentezéshez, bár néha elég lassú a GUI működése. Viszont ha nagyon utorrentes vagy, akkor wine segítségével tökéletesen működésre lehet bírni azt is (csak egy kicsit csúnyácska lesz).
Az egér problémára: nincs görgőd?
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Gumi és felni topik
- Gran Turismo
- Linux kezdőknek
- Battlefield 6
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Küszöbön az androidos PC-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus A-DATA 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest