Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
válasz
sh4d0w
üzenetére
Azt tudom, ezért kérdezem, mert számomra úgy tűnik, hogy FF-nél a 3-as a főverzió, a 0, 5, 6 pedig az alverzió, azon belül pedig a hibajavításokat tartlamazó verziók. Tehát ha főverziókat tartalamaz csak a tároló, akkor nekem logikus lenne, hogy benne legyen a 3.6 is, vagy nyílván, mint frissítés, a 3.5-öt a 3.6 lecseréli. Kapizsgálom ezt a linuxos tároló startégiát, de van egy-két logikátlan dolog benne nekem (hangsúlyozom, megértem, hogy kevesebb verziót könnyebb nekik supportálni).

(#22233) harry: Minimal install esetén még mindig van lehetőség választani. A destop cd esetén sincs ránkerőltetve a böngésző, mert telepítés után simán eltávolítható (persze előtte nem árt az ubuntu-desktop csomagot is kiírta a függőségek törlése végett). Hogy a desktop verza mit tartalmaz, szerintem csupán arculatbeli dolog, a csomag készítői így alakítanak ki egy képet a rendszerről.
A win esetében az verte ki a biztosítékot, hogy nem lehetett az IE-t eltávolítani, nem pedig az, hogy a winnel együtt érkezik. Ezzel pedig a szabad választás lehetősége is korlátozottá vált.
Aktív témák
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 16 GB RAM 512B SSD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest