Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
FixY67
üzenetére
Hát ebből csak azt nem értem, hogy miért működött előtte tökéletesen.
Már toltam egy chkdsk /r -t is Windows alatt, hátha történt egy rossz leállítás, és azt jegyezte meg, azért nem hajlandó bootolni, ahogy Ubuntu oldalán is írják: [link]
Írják azt is, hogy hogyan lehet elérni a WUBI fájlokat Windows alól, de az elvileg jól csak ext2 fájlrendszeren működik, a "képfájlban" lévő ext4: [link]Ezenkívül van egy ilyen rész: How can I access my Wubi install and repair my install if it won't boot?
Az itt leírtakat megpróbáltam:
sudo mkdir /win
sudo mount /dev/sda1 /win
(itt nálam sda1 helyett sda3 kellett)
sudo mkdir /vdisk
sudo mount -o loop /win/ubuntu/disks/root.disk /vdisk
sudo fsck /win/ubuntu/disks/root.diskTovábbra sem jó...

Egyik Ubis fórumon azt írják, hogy egy update-nek "köszönhető" a dolog: [link]Egyelőre már csak azt a megoldást tudtam kitalálni, hogy bemountolom egy LiveCD-vel a virtuális Ubi-vinyó (képfájl) tartalmát, és kimásolom, ami szükséges.
Bár azt se tudom, a programok hova pakolgatják a cuccaikat, pl. a Deluge a beállításait hova rakosgatja.
Szerintetek akkor cseszhetem a WUBI grubot?
Nincs mód arra, hogy működésre bírjam?
Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest