- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
FixY67 #22039 üzenetére
Hát ebből csak azt nem értem, hogy miért működött előtte tökéletesen.
Már toltam egy chkdsk /r -t is Windows alatt, hátha történt egy rossz leállítás, és azt jegyezte meg, azért nem hajlandó bootolni, ahogy Ubuntu oldalán is írják: [link]
Írják azt is, hogy hogyan lehet elérni a WUBI fájlokat Windows alól, de az elvileg jól csak ext2 fájlrendszeren működik, a "képfájlban" lévő ext4: [link]Ezenkívül van egy ilyen rész: How can I access my Wubi install and repair my install if it won't boot?
Az itt leírtakat megpróbáltam:
sudo mkdir /win
sudo mount /dev/sda1 /win
(itt nálam sda1 helyett sda3 kellett)
sudo mkdir /vdisk
sudo mount -o loop /win/ubuntu/disks/root.disk /vdisk
sudo fsck /win/ubuntu/disks/root.diskTovábbra sem jó...
Egyik Ubis fórumon azt írják, hogy egy update-nek "köszönhető" a dolog: [link]Egyelőre már csak azt a megoldást tudtam kitalálni, hogy bemountolom egy LiveCD-vel a virtuális Ubi-vinyó (képfájl) tartalmát, és kimásolom, ami szükséges.
Bár azt se tudom, a programok hova pakolgatják a cuccaikat, pl. a Deluge a beállításait hova rakosgatja.Szerintetek akkor cseszhetem a WUBI grubot?
Nincs mód arra, hogy működésre bírjam?
Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali játékos kérdések órája
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Háztartási gépek
- E-roller topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Delta Force (2024)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest