Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
Kendek
üzenetére
Ja ok

Mivel csak egy gmail-es címem van (avagy 1-2 másik sulis, amit átirányítok ide, és amúgy sem használok alapvetően), ezért de, böngészőből + van egy checkgmail progi, ami szépen figyeli. Régebben használtan klienst, de végül ezt találtam kényelmesebbnek. Nem fut háttérben levelezőprogi, az új levelekről így is értesülök, label meg filter segítségével szépen el tudom rendezni a leveleimet, csoportosítom, arról a csoportról kapok értesítőt, amelyikről szeretnék, téma szerint rendezve vannak a levelek, remek a spamszűrő, nagy tárhely, szóval nekem így kényelmesebb.
Ha több mail címem lenne, azokat is tudnám innen kezelni, mivel le lehet kérni más fiókok leveleit is, amiket szintén tudsz külön tárolni, és írni/válaszolni is tudsz úgy, hogy adott mailcímedről menjen a levél. Így nem kell több fiókba belépni, de még csak az sem, hogy egyáltalán böngésző legyen nyitva levél ellenőrzéséhez.
Aktív témák
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- 27% - Erazer P20 GAMER PC! i7-14700F / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi VectorV100R RGB TG 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest