Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- moongoose: 1994-es UFO: Enemy Unknown(X-COM: UFO Defense) háttérkép modernebb kiadásban.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
gyurman
tag
Na én pont játszottam ilyennel, ha érdekel jobban rágyúrok én is napokig szenvedtem a mount.cifs-el. Küldök konfigot is meg mindent ha akarod, de figyelmeztetlek, én nem tudtam megoldani semmilyen kapcsolóval hogy normális ékezetek legyenek. Most keresek más megoldást.
Ja és valamiért ha egy gép fel volt mountolva, akkor a másik már nem tudta. Bogaras az egész.
Samba4 használható valaki próbálta?
Miért jó mountolni? DVD író proginak hogy adod elő, hogy a smb://akármiről szedje az adatokat, vagy talán a képnézegető progi is behányna egy ilyen pathtól, nem?
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- Samsung Galaxy Watch5 LTE 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest