Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Aktív témák
-
FixY67
senior tag
válasz
sh4d0w
üzenetére
Mivel a (hardveres)tűzfalam nem arról szól, hogy a kimenő kommunikációt felügyelje, ezért az nem tudja megakadályozni. Otthoni tűzfalat hány helyen láttál úgy beállítva, hogy csak külön usernév-jelszó/domain authentikáció/stb. kellett ahhoz, hogy a belső gépek kimenjenek rajta?
Dokumentációt átnézni meg... szerintem te életedben nem láttál közelről mai rendszert, ha feltételezed, hogy első betűtől az utolsóig van lehetőség átbogarászni egy komplett dokumentációt. Egyszerűen idő nincs rá, hacsak nem dolgozol napi 24 órában.
linux verzió - értsd: x disztribúció adott verziója. Én inkább VMS-ben utaztam, linuxokat nem ismerem elég mélyen. A "relative ismeretlen"-t meg értsd: ha nem volt időm előtte megismerni eléggé - pl. az ilyen landscape-es hülyeségeit.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4279
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest