Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- norbx: Számítógép.hu
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
upszilon
üzenetére
a kérdéses fetőzést azt sem tudni mikor szedted össze. akkor meg?
de amúgy is több rendszert használsz a gépen, virtuállis gépet is, tehát azt sem tudni, hogy melyik szedte be a fertőzést, de a feltételezés alapján ugy root jog kell hozzá, ahogy minden másfajta fertőzéshez is, így gyanítható, hogy esetleg windows alatt szedted össze, ahol alapértelmezett user is rottként van jelen a rendszerben.nem becsméreltem senkit, bár ettől függetlenül nem fogok hasraesni attól a PQDI progitól. képzeld, nem vagyok teljese hülye, be tudom szerezni, csak egy kis keresés kell hozzá.
egyébként elolvastam a linkelt cikket, és levontam belőle a következtetést, hogy óvatosan kell babrálni a géppel, mert ilyen is létezik. de ha nem haragszol, akkor nem fogok fejvesztve rohangálni és sikítozni egy ilyen hír hallatán.
Aktív témák
Hirdetés
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Samsung Galaxy A32 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Dell ALienware AW3225QF 32" 4K UHD QD-OLED Gaming Monitor 27% áfás
- FC26 Nintendo Switch játék
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs