- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
Nagytalp #19920 üzenetére
Köszi, ezt tudtam. Nekem az kellene, hogy a windows ne jelenjen meg a menüben. Nem is tudom melyik az a sor ami előhívja.
(#19919) Kendek: Én is ebből ("dolgozom"?), de nem igazodok el. Melyik sor hívja elő a windowst? Nem is találom hirtelen. Automatikus, vagy mi? El szeretném tüntetni! Most nem írnám le hogy miért. Legyen elég annyi, hogy sokféle emberek vannak és sokféle kívánságok. Nem ez a legveszettebb kívánság amit eddig hallottam.
Egyébként pedig nem szeretem ha egy oprendszer fogja magát és elkezd akármit is csinálni. Ilyenem van. Úgy hívják, hogy windows. A linuxot eddig azért szerettem, mert azt csinálja amit én akarok. Úgylátszik ez a neves hagyomány megszakadni látszik...
Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- LG 29WP60G-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 1ms - AMD FreeSync - HDR10
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P1 G2 - i7-9850H I 16/256SSD - 32/1TB I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest