Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Kempingezés és sátrazás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yutani: 20 év a Prohardveren
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
válasz
Csakénvagyok
üzenetére
Én éppen ma tiltottam le a flash-t mert csak a PH! oldalait lapozgatva 30-40%-ra terheli a procit a reklámoktól, a Wind gyakran egyenesen akadozik tőle. Nem tom, hogy mi van, ma kezdte el ezt a dolgot, eddig nem vettem észre, és nem is volt semmi olyan frissítés ami gyanús lenne. Hazaérve itthon is ez fogadott, csak kevésbé volt érezhető a picivel nagyobb procival.
Annyit megjegyeznék, hogy Opera böngészővel az a biztos, ha a libflashplayer.so fájlt bemásolod közvetlen a böngésző plugin könyvtárába, akkor tutira jó lesz mindig (/usr/lib/opera/plugins/).
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Ableton Live 12 Suite Education
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Alphajack MSH V1 mágneses autós telefontartó szellőzőre (Magsafe kompatibilis)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Samsung Galaxy S24 Plus 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest