Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- talmida: Változások 2. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Orb1337
tag
Múlt hétvégémet teljesen elcs*sztem rendszertelepítéssel, win7-et raktam fel először, majd utána másik partícióra ubuntu 9.10-et. Még az ubuntu telepítése előtt win7-re felraktam az általános programokat, zenét hallgattam (volt hang).
Utána ugye ubuntu fel, dolgoztam benne, majd vissza szerettem volna menni windows alá, ahol most nemvolt hangom, ekkor még nem láttam az összefüggést, gondoltam a windows a hibás mint mindig, win7-le, Xp-fel. Hang ok.
Egy hétig nem voltam itthon, most szükségem volt megint a munkámhoz ubuntura, grub visszaállít (drága win törli a bootrecordot), működik, a user meg dolgozik
Visszalépve windowsba megint nincs hang...
Lanchpadon találtam egy ezzel kapcsolatos bugbejegyzést, tehát valószínű nem egyedi a problémám, ha valaki tapasztalt ilyet és sikerült megoldania, kérem ossza meg velem.
Audigy SE hangkártyám van.
Aktív témák
- Motoros topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Formula-1
- Samsung kuponkunyeráló
- Horgász topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Xbox One S konzol, 1db kontrollerrel
- AKCIÓ! CSAK KIBONTOTT Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest