Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
Auratech
őstag
Szóval lejött az ubuntu 9,1. örültem. A korábbi 9.4 nem kezelte a 3G modemet azonnal, így nem foglalkoztam vele, bár virtuális gépként benne volt a SUN istállóban.
Mint félprofi win. felhasználó, gondoltam, hogy most a gyerekjátéknak tűnő telepítést szépen megcsinálom a felrakott XP mellé.
A teljes rendszerről volt egy Ghostom, felírva egy booot képes dupla rétegű dvd-re. Ezt temészertesen ki is próbáltam, tehát szépen az összekutyult 50Gb-os partíciót patentül visszaállította 25 perc.
A ghost miatt biztonságban éreztem magam, hiszen, ha nem jön be a dolog, hát visszatöltök.
A telepítést a cd-re kiírt ubuntuval kezdtem el. Párhuzamos telepítésként a meglévő oprendszer mellé. A C partícióból, szépen lekanyarított (tam) neki 19Gb helyet. Feltelepült. Ujraundult.
Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- Battlefield 6
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Sorozatok
- További aktív témák...
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 pro+ 512GB,Újszerű,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő