Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: Változások 2. rész
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Aktív témák
-
v.attis
őstag
Próbálgatom, telepítgetem az ubit. Múlt héten a sima verzióra nyomtam egy ilyet:
sudo apt-get install kubuntu-desktop
Minden ment is rendesen, néhány cucc nem lett magyar, de nem vészes. Viszonylag probléma mentes volt a rendszer.
Ma egy új telepítést csináltam és a kopasz rendszerre nyomtam egy ilyet:sudo apt-get install kde
Ez is végbe ment rendesen. De most nincs wifim! És még csak azt sem tudom, hogy hol kapcsoljam be! Se egy ikon, se semmi. Átjelentkezek a gnome felületre ott meg minden oké...
Mi a különbség a kettő között? Kinézetre és felépítésre semmi...Igazam van, ha azt mondom, hogy a kde felületre nincs túl nagy hangsúly fektetve? Úgyértem nekem a gnome stabilabbnak tűnik. A kde-ben még a magyar nyelv is ritka madár. Vagyis sokminden nem lett magyar még frissítés után sem.
Kíváncsi vagyok a 9.10 ben milyen lesz. Ha kijön azt ki akarom próbálni, ha nem válik be, akkor marad a gnome! Nem akarok vele sokat kínlódni, annyival nem szebb...
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Autós topik
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Gitáros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4619, 100% Akksi
- iPhone 15 Plus 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest