- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
v.attis
őstag
Próbálgatom, telepítgetem az ubit. Múlt héten a sima verzióra nyomtam egy ilyet:
sudo apt-get install kubuntu-desktop
Minden ment is rendesen, néhány cucc nem lett magyar, de nem vészes. Viszonylag probléma mentes volt a rendszer.
Ma egy új telepítést csináltam és a kopasz rendszerre nyomtam egy ilyet:sudo apt-get install kde
Ez is végbe ment rendesen. De most nincs wifim! És még csak azt sem tudom, hogy hol kapcsoljam be! Se egy ikon, se semmi. Átjelentkezek a gnome felületre ott meg minden oké...
Mi a különbség a kettő között? Kinézetre és felépítésre semmi...Igazam van, ha azt mondom, hogy a kde felületre nincs túl nagy hangsúly fektetve? Úgyértem nekem a gnome stabilabbnak tűnik. A kde-ben még a magyar nyelv is ritka madár. Vagyis sokminden nem lett magyar még frissítés után sem.
Kíváncsi vagyok a 9.10 ben milyen lesz. Ha kijön azt ki akarom próbálni, ha nem válik be, akkor marad a gnome! Nem akarok vele sokat kínlódni, annyival nem szebb...
Aktív témák
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Először lépte át a 400 dollárt az okostelefonok átlagára
- Suzuki topik
- World of Warships
- SSD kibeszélő
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest