Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
- sh4d0w: Nyitlocker
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
mob_zzz
üzenetére
teljes méretben? ezt nem teljesen értem, nekem az emesene teljesen jól működik ilyen szempontból. illetve az van, hogy minden kontaktodhoz meg kell jegyezze külön az ablak méretét (ahogy például a skype is ilyen), de aztán legközelebb már akkora lesz.
az értesítésekhez pidgin alatt aktiválni kell a "libnotify popups" nevű plugint (lehet, hogy külön kell telepíteni, ha nincs a tools/plugins alatt ilyened, de fent van a repóban). ezután az ubuntu alap ballon értesítéseit fogja használni. illetve van még egy rakás hasznos plugin, szerintem érdemes nézelődni.
az avatárokat nem tudom pontosan hogy érted, a fejlécben meg kell jelenjenek alapból, feltéve ha van beállított avatárja az iletőnek. amúgy nem tudom wlm alatt hogy van, évek óta nem használtam azt a cuccot (sőt, lehet, hogy soha nem használtam, nem emlékszem pontosan).
Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest