- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Pajac: Sas
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
mob_zzz
üzenetére
teljes méretben? ezt nem teljesen értem, nekem az emesene teljesen jól működik ilyen szempontból. illetve az van, hogy minden kontaktodhoz meg kell jegyezze külön az ablak méretét (ahogy például a skype is ilyen), de aztán legközelebb már akkora lesz.
az értesítésekhez pidgin alatt aktiválni kell a "libnotify popups" nevű plugint (lehet, hogy külön kell telepíteni, ha nincs a tools/plugins alatt ilyened, de fent van a repóban). ezután az ubuntu alap ballon értesítéseit fogja használni. illetve van még egy rakás hasznos plugin, szerintem érdemes nézelődni.
az avatárokat nem tudom pontosan hogy érted, a fejlécben meg kell jelenjenek alapból, feltéve ha van beállított avatárja az iletőnek. amúgy nem tudom wlm alatt hogy van, évek óta nem használtam azt a cuccot (sőt, lehet, hogy soha nem használtam, nem emlékszem pontosan).
Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- HTPC (házimozi PC) topik
- Gitáros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Hobby rádiós topik
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bioshock 2 Special Edition
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkcentre M70s Gen 4 i5-13500 16gb 512GB UHD Graphics 770+ajándék
- HP EliteBook 640 G11 Core Ultra 5 125U 1 év gar
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest