Hirdetés
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
Aktív témák
-
törölt tag
van egy olyan problémám, hogy az egyik lokalizációhoz tartozó csomagokkal gond van, és ne mtudnak települni. ez nem lenne gond, mert a leírás alapján nincs rájuk szükségem igazán, csak valami kiegészítő, vagy frissített fordítások vannak benne. ezért amikor utoljára ilyen hiba volt, akkor fogtam és leszedtem a törött csomagokat, és befagyasztottam a verziószámukat, hogy ne is próbálja nekem telepíteni többet.
viszont most megint valamiért fel akarja tenni (new install), és persze megint baja van velük. ezt a hibát dobja a csomagkezelő:E: /var/cache/apt/archives/language-pack-zh-hant-base_1%3a9.10+20090909_all.deb: trying to overwrite `/usr/share/locale-langpack/zh_TW/LC_MESSAGES/sed.mo', which is also in package language-pack-zh-base
E: /var/cache/apt/archives/language-pack-gnome-zh-hant-base_1%3a9.10+20090909_all.deb: trying to overwrite `/usr/share/locale-langpack/zh_TW/LC_MESSAGES/gnome-settings-daemon.mo', which is also in package language-pack-gnome-zh-basenamost fogtam, és próbaképpen töröltem a két kérdéses fájlt, hogy akkor mit lép, de akkor sem tudja felülírni, amit nem egészen értek... egyébként meg elvileg nincs is zh_TW lokalizációm a gépen, ha jól emlékszem.
illetve az apt-get -f install parancsra egy ilyet kapok vissza:
The following extra packages will be installed:
language-pack-gnome-zh-hant-base language-pack-zh-hant-base
Suggested packages:
language-support-zh-hant
The following NEW packages will be installed
language-pack-gnome-zh-hant-base language-pack-zh-hant-base
0 upgraded, 2 newly installed, 0 to remove and 4 not upgraded.
2 not fully installed or removed.
E: Could not get lock /var/cache/apt/archives/lock - open (11 Resource temporarily unavailable)
E: Unable to lock the download directory
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Léghűtés topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Revolut
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Ipari mértékű kalózkodással vádolták meg az NVIDIA-t
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest