Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
bbandi
tag
ati 7500-hoz nem csinálta meg az ati a drivert, a nyílt forráskódú van csak (amit használsz). Amúgy én kipróbáltam radeon 7000, radon 8500LE és 9500pro-val is, egyiknél se volt jó (jobb), a gyári ati driver a nyíltnál, különböző okokból és ez sajnos nem a nyíltforrású driver fejlesztőit dicséri
. Amúgy ha megnézel valami 3d specifikus progi rendszerkövetelményét, a recommanded részben ott szokott lenni, hogy NVIDIA graphics card. Persze használni lehet (akár compizt is), de a játékokat r300 alatt szerintem felejtsd el (a 9500pro-val, wine-nal falloutoztam
).
Aktív témák
Aktív témák
- Crypto Trade
- Milyen TV-t vegyek?
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xbox One
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Akvarisztika
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honda topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Koenig One Touch Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen3 WUXGA Touch i5-1245U vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS W11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Amúgy ha megnézel valami 3d specifikus progi rendszerkövetelményét, a recommanded részben ott szokott lenni, hogy NVIDIA graphics card. Persze használni lehet (akár compizt is), de a játékokat r300 alatt szerintem felejtsd el (a 9500pro-val, wine-nal falloutoztam
).