Hirdetés
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Megint ADSL problémám van. Most otthon felraktam egy vinyóra a 9.04-et, frissítettem, felraktam pár alap dolgot, és elhoztam ide nagyszüleim gépébe, mert az itteni vinyó beteg.
Próbáltam beállítani a T-onlinos netet pppoeconfal, név, jelszó, stb. megvan. Persze restart után nincs net, megint csak úgy van, ha kihúzott lan kábellel indul a gép, és betöltés után dugom be.
A grafikus hálózatbeállító is hülye lett, ha hozzáadok egy dsl kapcsolatot, és nem jelölöm be, hogy minden felhasználó használhassa, akkor a program főablakában még látom a "dsl1" kapcsolatot, de a hálózatbeállító ikonjára kattintva már nincs a választhatók listájában.
Ha bejelölöm, hogy minden felhasználó használhassa, akkor meg már a beállító főablakában is üres marad.
Újra futtatva a pppoeconfot, az meg azt mondja, hogy már fut egy pppoe folyamat a háttérben.Vladi: majd otthon megnézem, itt most a nagyszüleim miatt marad a 3.0, mert ez magyar. Amúgy nem kellene a csomagkezelővel magától frissülnie FF-nek? Vagy erre még várnia kell kicsit?
Aktív témák
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Motorola Moto Watch – még nem teljes a kör
- TCL LCD és LED TV-k
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elemlámpa, zseblámpa
- BestBuy topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Yoga Pro 9 - RTX 5070 - 64GB - multitouch laptopok! - LENOVO GAMER BAZÁR - új lista (2026.03.03)
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Core Ultra 7 255U 32GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest