- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
Aktív témák
-
Hunter2
addikt
Most kezdtem el használni a 9.04 Desktop verzióját és eddig kellemes meglepetés a régebbi Suse és mandrake-es tapasztalataimhoz képest.
Most négy kérdésem lenne:
1.Felraktam az operát és a youtube videókat nem jeleníti meg, mit kellene telepítenem hogy menjen.2.Ha találok valami progit ami nem .deb csomagban (bz2, tar , gz) azt hogy tudom telepíteni vagy .deb csomagot csinálni belőle??
3.tudtok valami winamp klón progit ubuntu alá, régebben xmms-t használtam valamelyik disztró latt de nemtudom hogy ez megvan-e ubuntu alá.
4.Az ubuntu simán tud használni bármilyen .deb csomagot? 100% debian kompatibilis az ubuntu? (ez most lehet hogy láma kérdés
)
Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Corsair vengeance LPX 16GB (2x8GB) DDR4 DRAM 2400MHz C14
- Corsair gamer fejhallgató HS80 MAX
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)