- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Meggyi001: Hol szálljunk meg Párizsban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Pajac: Mi volt a legrosszabb, amire mezítláb léptél?
Aktív témák
-
Hunter2
addikt
Felraktam a Xubuntu-t egy Via C3 800/256 SD konfigra és miután elindul kiírja hogy 182 frissítés elérhető és utána kifagy.
Hol találok valami esemény naplót amiből esetleg kitudom következtetni hogy miért is fagyott ki? -
Hunter2
addikt
válasz
pc-user
üzenetére
rákerestem a témára , úgytűnik hogy elég régi keletű a téma. Jóval régebbi verzióknál is jelentkeziok a dolog.Megpróbáltam az opera plugins mappába bemásolni az FF mappájából a flash plugineket de semmi haszna nem volt.
A GRUB szerkesztést sikerült megoldani kgrubeditor-ral, most csak egy másik vinyón lévő Vista 64-et kellene beraknom a GRUB bootsorrendjébe.
Aza baj hogy nemtudom megállapítani hoghy a /dev/sdb1/ az (hd?,?) mert csak ilyeneket enged beírni. -
Hunter2
addikt
Létezik grafikus program amivel lehet programot fordítani forráskódból?
Elolvastam vladi cikkét de csomó parancs nem jó , nem találja a telepítendő csomagot , file not found stb. Ez lehet attól van hogy régi a cikk.
egyébként egy grafikus grub szerkesztőt akarok lefordítani. -
-
Hunter2
addikt
Azt nem írta az elözőbe hogy olyan mp3 player kellene ami m3u kompatibilis és lekezeli a benne lévő netrádiókat is. Most a Rhythmbox 0.12.0-ot használom de a winamp által létrehozott m3u-ból kiolvasott tracklistből kiszedi a netrádiókat.
-
Hunter2
addikt
Most kezdtem el használni a 9.04 Desktop verzióját és eddig kellemes meglepetés a régebbi Suse és mandrake-es tapasztalataimhoz képest.
Most négy kérdésem lenne:
1.Felraktam az operát és a youtube videókat nem jeleníti meg, mit kellene telepítenem hogy menjen.2.Ha találok valami progit ami nem .deb csomagban (bz2, tar , gz) azt hogy tudom telepíteni vagy .deb csomagot csinálni belőle??
3.tudtok valami winamp klón progit ubuntu alá, régebben xmms-t használtam valamelyik disztró latt de nemtudom hogy ez megvan-e ubuntu alá.
4.Az ubuntu simán tud használni bármilyen .deb csomagot? 100% debian kompatibilis az ubuntu? (ez most lehet hogy láma kérdés
)
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 12/512GB zöld használt, megkímélt 6 hónap garancia
- áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V INTEL Arc 140V 32GB 1TB SSD 16QHD+
- Xeon E5 1650 v3, 2680 v3, 2690 v3 processzorok
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)