- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabsz13
aktív tag
válasz
darál0w #33050 üzenetére
helló,
a feszültségekhez nem nyúltam hozzá.
a BIOS-ban a performance menüben a voltages alatt a processor core mellett dynamic beállítás van (ezzel ellentétben a memory-nál pl. ott van egy konkrét szám). ott egyébként én nem is tudok per pillanat változtatni, mert inaktív az a rész (gondolom egy másik beállítás miatt).a két olvasmányt köszönöm, a 2. számú alapján próbálkoztam elsőre, de sajnos nekem más típusú BIOS-om van és nem találtam meg minden opciót, amiről ebben ír.
ha esetleg segít valamit, akkor pakoljak fel képet a BIOS-ról?
azt azért hozzáteszem még (talán az előbb nem írtam), hogy mindez gyári hűtővel megy, szóval lehet, hogy ezért nem jön ki több belőle...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest