- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
szkrisz #14085 üzenetére
mivel 1066os ramjaid vannak mehet neki 2,4es szorzo.
időzítés marad, fesz meg gyári, ami annyi amennyi
ezután meg el kellene indítanod egy memtestet. ez meg ugy működik konyhanyelven, h annyiszor indítod el egyszerre, ahány giga ramod van. és mindig 700Mbal. és hagyod futni 150%ig. ha lement, akkor stabil a ram is. és akkor készen is vagyunk
-
triklin
tag
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
triklin #14056 üzenetére
hali
nemtudom, h ilyen rampároítással hogy fog menni...nem vagyok tul bizakodo...
Sehol nem találtam például olyat , hogy NB beállítások ilyesmik :S ezekt hol keressem? - ennek ott kellene lennie, ahol a cpu, ram és egyéb feszeket tudod állítani. ha nincs ott, akkor nemtudja a lapod.
DRAM Configuration [Press enter] ha itt rányomsz mi ugrik fel? vhol itt kellene állítani ramorajelet/ramszorzot...
esetleg ilyet keress, h memory multiplier(spd)
-
niuss
csendes tag
Sziasztok látom itt mindenki inteles!
egy AMD fannak is adtok infót tuning ügyben?
köszi -
darál0w
Jómunkásember
válasz
oxide24 #14060 üzenetére
hali.
ha már nagyjábol tudsz mindent, akkor csak gyorsan pár adat
pcie freki 100ra.
minden feszt, amit csak tudsz fixáld. ne hagyd auton. általában van ilyen opcio, h normal. ha nincs, akkor alapra.
procifeszt is először hagyd normalon, hátha viszi a kívánt orajelet ott
~1.3-1.4V között fog neked menni az a ~3,4ghz.cpu szorzo fixre, aztán elkezded emelni az FSBt, és a ramokat pedig "visszaosztod" 800mhz közelébe. inkább alatta, mint fölötte nehogy az legyen a probléma, ha nem megy vmi
ha elakadnál írsz én meg válaszolok
jah, tesztelni meg IBTvel. 10-12 kör. max stress.
-
Marci_
tag
Üdv!
Olvastam róla, hogy az MSI Wind U100-akhoz kijött egy újabb BIOS, amivel lehetőség nyílik a bennük lévő Atom magos CPU órajelének emelésére! Nos nekem MSI Wind U200-am van, amiben Intel CULV 1,2GHz CPU van. Ehhez tudtommal a gyártó nem tett közzé sem tuning BIOS-t, sem bármilyen más módszert, amivel lehetőség lenne egy kis OC-ra, viszont nekem mégis az lenne a kérdésem, hogy tud-e valaki közületek olyan módszerről, amivel lehetne módosítani az órajelet, mert egy kis sebesség többlet nem ártana, sajnos nem túl gyors a proci, ami benne van...
Előre is köszi a választ!
Üdv,
Marci -
darál0w
Jómunkásember
válasz
szkrisz #14059 üzenetére
jo lesz az
ha hosszabb idő után dob hibát a prime, akkor : Alacsony CPU term vagy Cpu core
esetedben még kevés az FSB ahhoz, h annak legyen kevés a fesz. így procifeszt kell emelni.
hő nálad hogy áll?
#14057) krammerka ugy lenne értelme, de az nem 2 percaztán ülhetnének itt napokig, h mit hogy
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
kacsuszka #14051 üzenetére
megjöttem.
azért a 80-85C már nem vicc. 74°C a max...aztán ez jocskán tulhaladta....milyen hűtőd is van?
és az az 1.37V az BIOS vagy Load fesz?(#14054) kacsuszka ebben meg is kaptam a választ.
a fesz az még jo, de a hő az nem. én a helyedben megnézném azt a hűtőt, h jol van e felfogatva meg a pasztázást..
(#14055) kacsuszka vagy a kevés fesz miatt indul ujra , vagy, ami szerintem valoszínűbb, az a magas hő. azzal kellene vmit kezdeni.
-
Tibi54
csendes tag
Jó estét mindenkinek!
Egy AMD 5050e X2 2,6Ghz-ből egy jó hűtővel mennyivel lehetne többet kihozni?(ha lehetne) -
szkrisz
tag
35 percnél hibázik a prime95, akk emeljek még 1 szintet a cpu fesznél??
(most biosban: 1.30000V - cpu-zben: 1.264V) -
oxide24
csendes tag
Hali mindenkinek!
A segítségetek szeretném kérni egy kis CPU tuningolás kapcsán
.
Van egy Core 2 Duo E6750 (2,66 Ghz) procim ASUS Silent Knight 2 hűtéssel 2GB Geil ultra 800 Mhz memóriával egy ASUS P5KC alaplapon és a CPU-t szeretném felturbózni úgy 3,2-3,4 Ghz köré.
Nagyjából tudom a lépéseket a BIOS-ban de azért a tanácsotok jól jönne, szóval ha van egy vállalkozó kedvű fórumozó aki segítene, annak nagyon megköszönném ha leírná a lépéseket és azt, hogy mit mennyire állíthatok a BIOS-ban.Előre is köszi a segítséget!
-
szkrisz
tag
na most megint elindítottam a prime95-öt, az előzőnél 33 percnél fatal error volt :p
Emeltem 1-el a cpu feszt biosban 1.3v (cpu-zben 1.264v)Most várom, hogy eredményesen végezzen
-
krammerka
őstag
válasz
kacsuszka #14053 üzenetére
Ekkora fesznél még nem szabadna 90 fokosnak lenni a procinak.
Ott vmi nem stimmel.
Hűtés?
Pasztázás?Én még mindig azt mondanám,hogy alulról kezdjétek a tuningolást.
Ilyen 4GHz-s eredményeket én akkor erőltetnék,ha már kiismertem a lapomat.
CPU feszt alapra,és azon megkeresni a proci végét.A ramokat névleges teljesítményükön futtatni,vagy 1:1-be a procival.
Ha így megvan a stabil vége(IBT,Prime95),akkor kellene feljebb lépni. -
triklin
tag
válasz
darál0w #13997 üzenetére
darál0w számára:Nos kicsit megkésve de jelentkezem. Sajnos Bioszról képet nem tudot adni (teknikai okok...) de amit fontosabbnak éreztem leírtam kézzel
.
Cell menü:
DRAM Configuration [Press enter] lejjeb leírom itt mi van !
High Performance mode [Manual]
Agressive timing [Disabled]
Dynamic Overclocking [Disabled]
Spread Spectrum [Enabled]
HT frequency [4*]
c"n'q [ disabled]
Adjust CPU ratio [*11]
Adjust CPU FSB Freqency [200]
Adjust AGP Freqency [66]
Cpu voltage [ auto (1,5v)]
Memory voltage [ auto]
AGP voltage [1,50v]
Dram Configuration :
Max memclock [200]
1t/2t memory timing [1t]
CAS latency (tcl) [2,5]
RAS to CAS delay (trcd) [ 4]
HIN RAS active time (tras) [8]
ROW precharge time (trp) [4]
Advanced Chipset Features
AGP aperture size (MB) [128m] (ez konkrétan mi is?)
AGP 3.0 speed [AUTO]
AGP fast write [AUTO]
System bios cacheble [disabled]
Sehol nem találtam például olyat , hogy NB beállítások ilyesmik :S ezekt hol keressem?
A probléma pedig az, hogy ha növelem az fsb-t nő vele a ram mhz is ! Szóval hiába van 200 on a max memclock, attól bootoláskor is azt írja ki memory speed-nek amennyi az fsb-m, illetve 227 nél többel be sem bootol ! (szal ott már ddr 454 nek felelne meg ) ezt hol tudom állítani? (proci bíírná... Adtam procinak 1.55 V-ot de ugyanaz, egyértelműen ram beállítás baja van (sztem))
Kösziui.: vagy ruházzak be 2*512 mb mushkin ddr 500 as ramra?
-
kacsuszka
aktív tag
válasz
krammerka #14052 üzenetére
köszi
nemtudom mi van vele most arra tippelek azért jön a kékhalál mert egybol 90fokra ugrik.
de most pl wow-on probaltam ki forgattam a kaerat egyfolytaban eddig nem állt le(1.37500)
most jön a dirt 2 stb
most egy kis alien telepítés megy és a core voltage cpu-z szerint 1.368 ez eddig a max.
de nem melegszik 50fok fölé mondjuk olyankor besegít a hűtő azért -
krammerka
őstag
válasz
kacsuszka #14051 üzenetére
ha nem mersz(akarsz) több feszt adni,akkor vegyél vissza a z fsb-ből,azaz csökkented az órajelet,így meg fogod találni azt a pontot,amikor még stabil a pocid.
Én egyébként nem a 4GHz-s célt tűzném ki elsősorban,mert így nem fogjátok kiismerni a lapotokat sose.
Az a baj,hogy nincs két egyforma alaplap.proci,így azonos beállítások mellett,egyiknek teljes a siker,a másiknak meg kékhalál............
Most itt nem rátok gondolok,általánosságban mondom.Egyébként daral0w jó tanár,megbizhattok benne
,nem ma kezdte
-
kacsuszka
aktív tag
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
szkrisz #14049 üzenetére
nem gáz az, meg sztm nem is nagyon fog feljebb menni...lap hűtése nem a legjobb, de nekem volt már melegebb is. igaz nem ennél a lapnál. de nem kell félni tőle
tesztelj nyugodtan. ha neked is fagyna, csak a procifeszt állítsd, ameddig stabil nem lesz.
ha hazajöttem akkor meg beállítjuk a ramokat is
az mch-val állítom az alaplap északi hídjának a feszét, nem?? azt nem kéne vissza rakni alapra, azaz 1,1V-ra?? - jah, de még haggyad. 1.5Vig lehet emelni, szal igencsak az elején vagyunk. még nepiszkáld.
~8 körül vagyok. sziasztok.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
szkrisz #14044 üzenetére
1.2500V-on jött be a gép és megy (cpu-z csak 1.216V-ot mutat) - ezt hívják dropnak. mindig kevesebbet fog mutatni, mint ami a BIOSban van, de ez így van rendjén. gyáltalán nem sok ez a fesz...viheted feljebb, ha kell.
alaplap teszt alatt 49°Cos?
nem para a prime95, csak hosszabb. IBT hamarabb végez, és sokkal biztosabb. ha ott végigmegy vmi, akkor nem lesz vele gond
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
kacsuszka #14043 üzenetére
nem nem baj, h 1.35V
az mennyi loadban? értem ezt IBT teszt alatt.
egyelőre vedd vissza 2.1Vra. majd ha feljebbvisszük a ramorajelet is, akkor majd adunk annak is
a PLL az 1.5V
a GTL meg akkor AUTO.
és mondom. ne orthossal tesztelj. hanem IBT vel. 10-12 kör. max stress. hőt figyeld coretemppel.~70C még jo.
ha fagynál, akkor csak a procifesznek adj. és figyeld a load értéket. load 1.36Vig jovagy.
win meg azért látja többnek, mert nem max szorzoval toljuk, ő meg csak azt ismeri
na toljad neki. hajrá
-
kacsuszka
aktív tag
válasz
darál0w #14037 üzenetére
nah hali
csak megjöttemnah felvettem mindent amit írtál.
cpu fesz.ben el kellett menni 1.35-ig.
az baj?a memóriám 961mhz-en fut
Dram voltage annyi , amennyi ré van írva a ramra -> él felvettem 2.2-re de már sárgán irja ki (ennyi volt ráírva a memóriára).
GTL, PLL normalon fixáld-> ennél csak auto van és másik 3 érték 0.5tol.
ui most nem merem ráindítani az orthost mert félek leáll
mit javasolsz?
jah még annyi a windows 4.4ghz-nek ismeri fel
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
szkrisz #14041 üzenetére
ha AUTO fesztől nem halt meg, ettől kétlem, h baja lenne
félorám van még. utána lépek autoszervízbe. de ~8 körül megint jövök.
ha addig nincs semmi, akörül számítsatok rám
jaaa és miután bebootolt IBTvel kell tesztelni. 10-12 kör. max stress. hőt figyeljétek coretemppel. ~70Cig elmehettek. ha több, akkor kikapcs. ez neked is szol kacsuszka
-
szkrisz
tag
válasz
darál0w #14038 üzenetére
nekem nem az a lényeg hogy 4000MHz legyen csak az hogy a mostani frekihez a feszeket belőjem
fsb: 434
cpu fesz: 1,2250V
fsb termination: 1,2V
MCH: 1,2
ram szorzó: 2
dram voltage: 2.00V
időzítés: 5-5-5-15többi fesz normálon??
ez azt jelenti, hogy ne nyúljak hozzá vagy hogy amikor kiválasztom az első lehetőséget állítsam be?? -
darál0w
Jómunkásember
válasz
kacsuszka #14011 üzenetére
hali.
akkor a képek alapján mondom neked.
Vid az 1.2625V és 4ghz a cél. akkor lássuk
1.kép
AI overclock tuner manual
ezután majd , ha manualra tetted felugrik az FSB frequency. ezt 400ra
CPU ratio settings 10
FSB strap 333
Dram frequency ugy állítsd, h 1066mhzhez közelítsen, de tul nehaladja, majd később beállítjuk normálisan, csak előbb a proci menjen.
Dram timing control egyelőre maradhat auto.
a többit ne piszkáld.
2. kép
CPU voltage 1.3V
GTL, PLL normalon fixáld.
FSB termination 1.2V
Dram voltage annyi , amennyi ré van írva a ramra.
NB voltage 1.2V
SB,pci sata normal
Load Line calibration enable/on
többihez nemnyulsz.
ha nem indulna így csak a cpu feszt piszkáld. mindig 1 lépcsőfok fel.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
szkrisz #14028 üzenetére
na hali.
akkor kezdetnek mondom
pcie freki 100.
FSB 422.
szorzo 9,5
ramszorzo 2. majd még alakítjuk, csak tudjuk meg, mit megy a proci
cpu fesz normal vagy a te esetedben 1.2250V.
fsb termination 1.2V
mch 1.2V
a többi feszt pedig fixáld normalon.
aztán ha nem indulna, csak a procifeszhez nyulj. mindig +1 lépcsőfok.
hajrá
#14032) krammerka tudom én. még csak hasonlot sem láttam
-
krammerka
őstag
válasz
szkrisz #14024 üzenetére
kicsit visszaolvashatnál,mert én is próbáltam segíteni...................
daral0w: sz.j. procija nem a legjobb példakép
Ne mutass ilyeneket,mert itt a srácok idegbajt kapnak.......
Az a proci überbrutál kategória,főleg most majd az UD3R-l....kacsuszka: az mit jelent,hogy ingázik a fesz?
-
szkrisz
tag
darál0w: szia tegnal előtt beszéltünk, hogy segítenél belőni a procim feszét, mert most auto feszen megy ami jelen esetemben 1.328-1.344V között ugrál cpu-zben
azt mondtad, hogy ez így nagyon nem jó és majd segítesz
konfigom jelen beállításai a nevemnél van
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Jhonny06 #14012 üzenetére
hali.
3,1GHz tájékán már kifagyott a Vantage, - ezzel nem tesztelünk, max VGAt. IBT vagy prime 95.
csak ugye ugrál a core voltage és a core speed, ez miért van? - C1E és EIST dolgozik. megsporolnak neked egy kis pénzt, amikor nem terheled a CPUt. jo dolog.
Amúgy jól csináltam így, hogy gyakorlatilag semmit nem állítottam? - nem. a ramokat jol visszaosztottad. az oké.
pcie frekit gondolom nem fixáltad. hát tedd meg. 100ra.
a többi feszt, amit csak lehet, a CPU feszen kívül fiixáld normálra. akkor lesz jo.
Jó eredmény ez egy E5200-hoz képest - itt találsz összehasonlítási alapot
Ha nem kell sokkal növelni a feszt még szívesen húzom, hátha több jön ki egy kicsivel a 4870-ből. - h sok fesz kell e neki azt csak te tudod. ki kell tapasztalni. de a 4870 mellé szvsz elég a 3,5ghz.
a PCI-t nem árt 100-ra fixálni, - le is írtam már, h fixáld. a VGAdat teheti tönkre. elég ha ennyit tudsz
-
darál0w
Jómunkásember
vagyok. olvasok. ha vkinek nem írnék, az írjon, de ne privit
-
-
Sas madár
őstag
Sziasztok.
Tuningnak nem nevezném a kérdésem de azért felteszem.
Maminak tettem össze maradékokból 1000celeron gépet netezni.
Van benne 512 ram mégis lassacskának találom.
Lehetne valahogy ösztökélni egyáltalán húzható,van-e értelme.? -
Jhonny06
veterán
Sziasztok!
Egy E5200-hoz (2,5GHz-s alapórajel) most vettem egy 4870-et és hogy minél kevesebb legyen a CPU limit, felhúztam 3,5GHz-re. 12,5X280 és csak 1-szer kellett feszt emelnem, asszem valahol 3,1GHz tájékán már kifagyott a Vantage, ezért. Normalon 1,2875v volt és a következőre, 1,2935v-ra emeltem, így még 3,5GHz-n is simán lefut minden teszt, lehet, hogy még megpróbálom feljebb is. 100MHz-enként állítottam a bus speed-et. A RAM-ot 800-ról 960-ra állította, így visszaállítottam 3,3-ra, hogy 800-on maradjon, mert nem akart beboot-olni és nem most nem akartam még ezzel is szórakozni. A hőmérséklet nem nagyon növekedett. CPU-Z képet beszúrnék, csak ugye ugrál a core voltage és a core speed, ez miért van?
Amúgy jól csináltam így, hogy gyakorlatilag semmit nem állítottam? Jó eredmény ez egy E5200-hoz képest? Esetleg valami tanács a még jobb eredmény érdekében? Ha nem kell sokkal növelni a feszt még szívesen húzom, hátha több jön ki egy kicsivel a 4870-ből. A RAM-okat is érdemes egy kicsit állítgatni, illetve ha igen, milyen módon? Korábban olvastam, hogy a PCI-t nem árt 100-ra fixálni, ezt nem csináltam meg most, nem tudom, hogy mi a jelentősége.
Sorry a sok kérdésért, eléggé kezdő vagyok a témában.
-
kacsuszka
aktív tag
válasz
kacsuszka #14006 üzenetére
hali
nah szoval akkor a procimrol lenne szo egy kis tuningra
vas:
alaplap: asus p5q
cpu: intel e7500 2.93ghz
procihűtő: procihűtő
ram: 2x KINGSTON HyperX 2048Mb DDR2 1066MHz
táp: gigabyte 460wés linkelek még 2 képet a biosomrol - mert ugye ez egy szájbarágós téma...és nekem igy jo ha elmondod h mit állítsak és hol,mert csak így értem meg
előre is köszi
-
dove93
csendes tag
Sziasztok!
Mostanában gondolkozom a processzorom tuningolásával, csak egy baj van: fogalmam nincs, hogy hogy kellene elkezdenem az egészet. Örülök, hogy megtaláltam ezt a fórumot, mert így nem tűnök egy ügyetlen valakinek (attól függetlenül, hogy ebben a témában tényleg teljesen vak vagyok).
Egy Intel Q6600-zat szeretnék nyúzni, feltehetően 2.4 Ghz-et 3.0 GHz-re feltekerni (úgy tudom, hogy így még nem kell a feszültséghez piszkálnom).
Kérem a segítségeteket!Előre is nagyon köszönöm!
-
Zoli83
tag
válasz
darál0w #13990 üzenetére
Sikerült stabilizálni a rendszert!
Még maximum majd a ram-időzítéseket állítom.
Robust Graphics Booster----------[AUTO]
CPU Clock Ratio------------------9
Fine CPU Clock Ratio------------0
CPU frq--------------------------3920mhz
CPU Host Clock Control-----------enabled
CPU Host Frequency--------------490
PCIe Frequency------------------100
CIA 2----------------------------disabled
Perfomance enhanced--------------standard
Extreme Memory Profile(X.M.P.) disabled
(G)MCH Freyuency Latch---------333
System Memory Multiplier---------2.00B
Memory Frequency---------------------1000
Dram Timing Selectable-----------manual
Cas Latency Time----------------6
tRCD-------------------------------6
tRP----------------------------------6
tRAS-------------------------------18
CPU Vcore--------------1.22500V 1.33125 V
CPU Termination 1.200V 1.200V
CPU PLL------------1.500V 1.500V
CPU Reference---------0.760V 0.745V
MCH Core---------1.100V 1.220V
MCH Reference----- 0.760V 0.740V
MCH/DRAM Reference 0.900V 0.880V
ICH I/O--------1.500V 1.500V
DRAM Voltage 2.100V
DRAM Termination 0.900V 0.880V
Channel A Reference 0.900V 0.880V
Channel B Reference 0.900V 0.880V -
rvn_10
senior tag
Win 7 alatt miért nem akar elindulni azokkal a beállításokkal amit xp alatt használok? Töltésnél mindig kifagy, és csak 3 Ghz en hajlanód elindulni:S
-
Zoli83
tag
válasz
darál0w #13990 üzenetére
Sziasztok!
Újabb nap, újabb fejlemények. Úgy néz ki lassan sikerül megtalálnom egy aránylag magas FSB-t és egy stabil beállítást. SZ.J. beállításait lekoppintva -abból kiindulva- feljebb tudtam lépni fsb-ben!Igaz még tegnap a ramok időzítésén lazítottam kicsit, majd kipróbálom befolyásol-e valamit. A mostani ram-időzítéseim (6-6-6-18)
FSB: 480
CPU Vcore--------------1.22500V 1.3000 V
CPU Termination 1.200V 1.200V
CPU PLL------------1.500V 1.500V
CPU Reference---------0.760V 0.745V
MCH Core---------1.100V 1.200V
MCH Reference----- 0.760V 0.740V
MCH/DRAM Reference 0.900V 0.880V
ICH I/O--------1.500V 1.500V
DRAM Voltage-------------------2.100V
DRAM Termination 0.900V 0.880V
Channel A Reference 0.900V 0.880V
Channel B Reference 0.900V 0.880V -
Lewee77
csendes tag
Sziasztok.
Segitséget kérnék:
E6750-es procim van, Asrock P45 turbo twins 2000-es alaplapom,Kingston 2*1G DDR2 1066Mhz ramom.
A Procit szeretném húzni olyan 3000-3200.ig.
Mit,hogyan állitsak a biosban?Előre is köszönöm a segitséget.
-
krammerka
őstag
válasz
szkrisz #13993 üzenetére
szkrisz: 1,328V az elég sok egy 3,9GHz-s eredményhez,főleg egy ilyen jó p45-s deszkával,mint ami Neked van.
4GHz alapfeszen.........
A proci feszt állítsd "normal" értékre,vagy a procid tényleges VID értékére.
Ezen a feszen indulj el,és keresd a proci stabil végét.
A stabilitáshoz segítségedre lesznek a linken látható programok. -
krammerka
őstag
Jó reggelt!
A két proci kicsit sem azonos: E3200 45nm---->E2220 65nm-es gyártástechnológia.
Volt nekem is E2200-am,ott a tuning 3,2-3,3GHz környékén volt még stabil,ha jól emléxem,de kellett oda már 1,5V.
Ezzel szemben az általam tesztelt E3200-s procik szinte mindegyike,alapfeszen hozta a 3,4-3,6GHz-t,ami 1,275V vid esetén,a lap droppjával számolva 1,25V alatt van.De ettől függetlenül nem rossz a procid,csak ezeknél a 24/7-ben használható tuning az nagyjából 3GHz-re korlátozódik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Revolut
- Mikrotik routerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Intel Core i7 9700T - TDP 35W - 8mag/8szál - Eladó!
- Core i5 12500 (50e) + Core i9 12900 (88e)- 3 hó gari - hűtő nélkül
- ELKELT! FOXRA VÁR!!Intel i5 10400F 2,9Ghz LGA1200 GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest