Hirdetés
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- Sonarr és Radarr
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
roniR10
csendes tag
Sziasztok.van egy E6850 procim elkezdtem tuningolni (kezdők módjára!)Amit tapasztaltam hogy csak a szorzó és fsb állítással tudtam növelni a sebességet ez úgy nézett ki,hogy szorzó 9* az fsb 355na ennyit ment stabilan,Illetve a *8 fsb440 kezdésnek everest stabi.teszt
lement gond nélkül viszont ha emeltem fsb-t pár mh akkor rögtön nem akart a win felállni.Én azt gondolom ebben a prociban több van(remélem) lehet fesz.emeléssel menne feljebb is de
annyi mindent lehet állítani a biosban,hogy nem igazodok ki rajta.Ha valaki segítene nekem
azt megköszönném ha esetleg valami hardver infó kellene csak szóljatok,de az adat lapomnál a 2 gépnél mindent leírtam amit tudtam.Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3624
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia T1200 4GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest