- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ivqkzy-: 2. gépem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
hitvanyalak #8727 üzenetére
Most így nem rémlik, de mintha mind megjelent volna, azután, hogy az adott szárny vezetőjét kiszabadítottad.
Én mentem aránylag sorban, de mind elérhető volt, független a menedékházaktól. Sőt a mellékküldetéseket is beadja, ha közel érsz hozzá, független attól, hogy a menedékház fel van-e oldva, vagy sem.Más: Vannak ezek a gyűjthető cuccok (echo, telefon, drónok, stb), amiket ugyancsak felold a térképen amikor minden mellékküldetést és találkozási pontot megcsinálsz, de tegnap pl. találtam egy lelőtt drónt, amit nem jelzett a térképen, csak a hangjára lettem figyelmes. Sajnos nem jegyeztem meg hol volt, de jobb oldalt az utolsó előtti terepen volt...
-
válasz
hitvanyalak #8727 üzenetére
a fő/story küldiket a játék storylineja triggereli. lineáris vezetésű a történet, néha van benne elágazás, pl. hogy a szárnyakat milyen sorrendben unlockolod, az mindegy.
vannak a szárnyakhoz kapcsolódó fő küldetések, ezeket a szárnyak unlockolják.
vannak a sidequestek, ezeket a menedékházakban lévő jtf officer unlockolja, ha vele beszélsz, megjelennek a körzetben a térképen.
és vannak a szárnyakhoz kapcsolódó encounterek, mellékküldik. szabadíts ki rabokat, támadj be egy banda búvóhelyet, stb. ezeket bármikor megcsinálhatod, hozzájuk közel érve megjelenik a gui-n, hogy egy ilyenbe botlottál, át akarod-e rá váltani az aktív questet. a menedékházakban van térkép, amit megvizsgálva megjelennek a térképeden is, de ahogy írtam, nélkülük is megkapod őket, ha megtalálod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- Apple Watch ULTRA 2 49 mm - Black Titan, Black Ocean Band - MAKULÁTLAN! - 3 ÉV GARANCIA
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged