Új hozzászólás Aktív témák

• Anonymus23

veterán

válasz oriic #8473 üzenetére

Rohadt érdekes ez a DZ amúgy, és ha nem fragelni megy az ember, akkor érdemes egyedül menni. Pl tegnap estig még direkt 29-esem hagytam a csókát, és úgy mentem be a DZ-be. 1-2 helyen voltak össz-vissz rougek, de többnyire normális gyűjtögető-halász-vadász emberek voltak.
    Na mondom megnézem az fenti szinteket, 1-2 halált megér, hogy meglássam mi van ott.
    Rohadt jó hangulata, főleg egyedül, igaz volt vagy 1-1,5 óra mire sikerült a 30 db cuccost kimenteni, de én élveztem az egészet. Viszont nem találkoztam a DZ5-ben egyetlen játékossal sem. Azt láttam, hogy kb a DZ3 vagy 4-ben volt egy csapat rogue, de id emár senki sem jött.

Végre nem egy olyan játék, ahol bemegy az ember és mindenkit ledarál, hanem ha csak lőni akar, akkor arra is van rész, de ha kihívást és gondolkodást/tervezést akar kipróbálni az ember, akkor arra is van terület. Nekem nagyon bejön a AI is, mondjuk nem kicsit csal, pl sniperrel célzom, és persze mindig akkor mozog, amikor éppen leveszem róla a célkeresztet, bár lehet közben távcsővel néz :DDD

Most már 30-as a karakter, nem tudom mennyire merészkedjek be a DZ-be (ki volt az a szerencsétlen, aki ezt fekete zónának fordította?) egyedül? Nem is a normál ellenfelektől "félek" hanem a többi játékostól, mert itt gondolom már ezerrel megy a rouge? Nem?
    72k / 54k-val (lvl 29 szinte minden) mennyire érdemes bepróbálkozni a DZ-ben?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés