- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
Rohadt érdekes ez a DZ amúgy, és ha nem fragelni megy az ember, akkor érdemes egyedül menni. Pl tegnap estig még direkt 29-esem hagytam a csókát, és úgy mentem be a DZ-be. 1-2 helyen voltak össz-vissz rougek, de többnyire normális gyűjtögető-halász-vadász emberek voltak.
Na mondom megnézem az fenti szinteket, 1-2 halált megér, hogy meglássam mi van ott.
Rohadt jó hangulata, főleg egyedül, igaz volt vagy 1-1,5 óra mire sikerült a 30 db cuccost kimenteni, de én élveztem az egészet. Viszont nem találkoztam a DZ5-ben egyetlen játékossal sem. Azt láttam, hogy kb a DZ3 vagy 4-ben volt egy csapat rogue, de id emár senki sem jött.Végre nem egy olyan játék, ahol bemegy az ember és mindenkit ledarál, hanem ha csak lőni akar, akkor arra is van rész, de ha kihívást és gondolkodást/tervezést akar kipróbálni az ember, akkor arra is van terület. Nekem nagyon bejön a AI is, mondjuk nem kicsit csal, pl sniperrel célzom, és persze mindig akkor mozog, amikor éppen leveszem róla a célkeresztet, bár lehet közben távcsővel néz
Most már 30-as a karakter, nem tudom mennyire merészkedjek be a DZ-be (ki volt az a szerencsétlen, aki ezt fekete zónának fordította?) egyedül? Nem is a normál ellenfelektől "félek" hanem a többi játékostól, mert itt gondolom már ezerrel megy a rouge? Nem?
72k / 54k-val (lvl 29 szinte minden) mennyire érdemes bepróbálkozni a DZ-ben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen autót vegyek?
- Filmvilág
- BestBuy topik
- Fujifilm X
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Új játékmenet előzetest kapott a Neo Berlin 2087
- További aktív témák...
- GIGABYTE Radeon RX 7900 XTX GAMING OC 24GB GDDR6 384bit
- Ricoh Theta X Professzionális 360 kamera 5.7K felbontással
- Eladó Konfig I5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX5700XT 8GB Ver 2.0!
- FLEX XFE 15 18.0-EC polírozógép szett
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3100, 100% Akkumulátor
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest