Hirdetés
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hocsika
tag
"De láttam már olyat is, aki szaladgál az ember után, hogy "helló", meg "please stop, don't run" aztán lelövi.
"
Hogy én ezen mennyit röhögök a mai napig...
"Mondtam, hogy állj meg!!!!"

Amúgy tényleg nem szabad senkiben se megbízni DZ-ben, mert pont ezt használják ki sokan. Arra is érdemes vigyázni, ha valaki megy loot-ért, és folyamatosan fut mögötte egy, netalántán több ember, akkor ott lesz valami... Úgyhogy a kezdőknek is ajánlatos a mikrofon és a kommunikáció!
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Mini PC
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Battlefield 6
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gigaberuházással növelné a 2 nm-es termelését a TSMC
- OLED monitor topic
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Sony Playstation 5 1tb, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
- LG OLED & OLED evo Televíziók: BLACK NOVEMBER -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
"