- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszont nem ma indul a PTS, de lesz, csak egyelőre nincs időpont.
Last Stand PvE és PvP is lesz.
Lesz 2 cikk a frissítésről, egy ma, egy holnap.
Mutatnak videót DZ7-9-ről
Több beltér lesz, Arena jellegű PvP
Majdnem 100 DZ növekedés (beltérrel együtt)
DZ6-ból közvetlen átjárás lesz DZ7-be, szóval folyamatos -
pzstm
titán
DZ 7-9 <3 <3 <3
-
pottyoske197
tag
Valakinek kell meg 30 % os kod Uplayre ?? PM ben irjon ram , ha nem itt akkor kicsit kesobb uplayen
itt max este nezek be van nemi dolgom majd survivaloznek egyet azertSzetneztem de a fiam nem ker semmit csak PS4 re azt meg nem veszek, gyujtse ki
-
válasz
micafighter #31790 üzenetére
nem, ez így jó. kb. ugyanennek kell kijönnie, ha leveszed a kesztyűt. és akkor nem kell kitalálni, hogy appilkálódik a +ar damage.
-
myckey
veterán
válasz
johndoo1000 #31791 üzenetére
Dehogy is.
Ma egy Twitch stream lesz.
Ebben hangozhatnak el, talán, infok az 1.6 -os frissítésről és a Last Stand DLC -ről.
Reméljük, kapunk már morzsát, sőt inkább többet.
-
duvi
nagyúr
válasz
johndoo1000 #31791 üzenetére
Nem. Viszont hamarosan kezdődik a twitch közvetítésük, ahol - remélhetőleg - újabb infókat kapunk a következő kiegről is.
-
johndoo1000
tag
Sziasztok!
Nem ma jött az új DLC ???
-
micafighter
nagyúr
válasz
velizare #31789 üzenetére
Reckless, ab bónusz meg az uncomplicated benne van a 28%ban ami le lett vonva (osztva). Szerintem jól számoltam mert a végén kijött nekem is, a 10338 már reális alap sebzés m4nek, csak ez ugy jött ki hogy figyelembe kell venni a %os bónusz fegyver sebzéseket meg a kesztyűből jövő fix sebzést
De ott vannak a képek ha úgy látod valamit rosszul számoltam akkor szólj
Itt még több kép van meg leírtam a buildet részletesen: https://prohardver.hu/tema/tom_clancy_s_the_division_off_topik/hsz_1021-1021.html
-
válasz
micafighter #31788 üzenetére
megnéztem m4-gyel is, nekem kijött. valamit rosszul csinálsz. famas secondary slotban ab-nél, reckless mellény, stb.
-
micafighter
nagyúr
válasz
velizare #31787 üzenetére
Igen, épp erre gondoltam többek közt, hogy a %-os fegyver sebzés beleszámitása hiányzott a képletedből, de nálam még ezzel se jönne ki:
A te képleteddel számolva:
( 22919 / 1,28 ) - ( 4801 x 1,3 ) = 11664,16875. Ez még igy is több az M4 maximum 10,4k-s alap sebzésénél.
A másik dolog még a %-os bonusz sebzésen kivül amit beleszámit az a kesztyüből eredhető fix plusz fegyver sebzés, ami nálam 1326.
11664,16875 - 1326 = 10,338
Szóval erre irtam hogy a [alapsebzés] = [aktuális sebzés] - [scaling x firearms] képlet pár dolgot nem vesz figyelembe
-
válasz
micafighter #31784 üzenetére
-
micafighter
nagyúr
válasz
micafighter #31784 üzenetére
23k-t lö alatt értem a fegyver sebzést, a céltáblába ennél jóval többet sebez nyilván.
-
Anonymus23
veterán
válasz
micafighter #31783 üzenetére
Sokkal egyszerűbb lenne, de mindig felébredünk mire ide eljutunk.
Biztosan túl "snassz" lenne, ha egyszerű és használható infókat mutatna -
micafighter
nagyúr
-
micafighter
nagyúr
válasz
DokiBaxxi #31780 üzenetére
Tudjuk a fegyverek min-max sebzését típusonként, és a tüzfegyver szorzójukat is a cheat sheetbol, a talált cuccok alap sebzését pedig kalkulátorral ki tudod számítani, szintén összefoglalóban van link
Viszont tényleg sokkal egyszerűbb lenne ha ezeket írná ki a játék is alapból.
-
válasz
tudjuk. [link]
weapon damage ranges fül. pl. a gs256os ak-k alapsebzése 10909-12805, a scalingje (skálázódás) pedig 1.6. a scaling megmondja, hogy egységnyi firearms növekedésre mennyivel nő a fegyvered sebzése. azaz
[aktuális sebzés] = [alapsebzés] + [scaling x firearms]. ha az alapsebzésére vagy kíváncsi a fegyverednek, akkor az az aktuális sebzésből az egyenlet átrendezésével:
[alapsebzés] = [aktuális sebzés] - [scaling x firearms]. -
Anonymus23
veterán
válasz
Valaki korábban említett egy képletet, ami alapján vissza lehet fejteni egy fegyver sebzését, és amikor kraftolsz, akkor mutatja az adott TF-hez képest a range-t, hogy mennyi lehet a sebzés, szóval ki lehet deríteni, hogy az adott fegyver hol is van.
Szerintem biztos valami okosmókus találta ki, akinek ez volt a nagy ötlete amiért pénzt kapott, és tűzön vízen keresztülvitte, vagy az egyik fejlesztőnek a valakije volt, akinél nem számított, hogy ért-e hozzá, hogy ez mennyire használható.
Nem baj, ennek a sok hülyeségnek a magyarázatából él meg jó pár jútuber, és hódolnak előttük sokan.
Persze ha leegyszerűsítik, akkor meg kiderül, hogy annyira nem bonyolult ez, csak a cuccok 80-90%-a hasztalan, és csak azért van benne, hogy azt higgye az egyszeri júzer, hogy hú de sok mindent ad ez a játék. -
DokiBaxxi
őstag
válasz
Anonymus23 #31778 üzenetére
Amúgy ez a fegyver alapsebzés ez tényleg el van b*szva, abból a szempontból, hogy amit írtál:
a) nem tudjuk, hogy az adott típusnak mennyi a minimális és maximális sebzése
b) azt sem tudjuk, hogy a firearms értékünk mennyit módosít rajtaSzerintem az lenne a legegyszerűbb, ha a DPS értéknél a jelenlegi helyett fel lenne tüntetve, hogy a fegyver alapsebzéséből fakadóan elvileg mennyi sebzést osztunk ki, majd mellette külön fel lennének tüntetve egyesével, hogy HS DMG, CHC, CHD, Acc., Stab., és ezekért nem kéne állandóan átnavigálni a karakter fülre.
De hát nem mi fejlesztjük a játékot
-
Anonymus23
veterán
válasz
DokiBaxxi #31777 üzenetére
Az egész számolási rendszer rendesen túl van bonyolítva, és bizony rendesen félrevezető.
Sokkal könnyebb lenne eldönteni egy fegyverről ha tudná az ember:
1., Hogy mennyi az adott fegyver alapsebzése, és mennyi az adott típusnál a max
Erre már jöhetnek az infók
2., Mennyi az adott TF érték miatt pluszban kapott sebzés
Majd számolgathat amennyit csak akar, akár a DPS-t is, az már sokat nem számít, úgyis az egyes értékek minél nagyobb volta számítana (CHC, CHD, HSD, pontosság, visszarúgás stb.) -
-
duvi
nagyúr
Igen
(#31772) myckey
Egy szóval se mondtam, hogy nem fontos a stabilitás vagy tárkapacitás. A DPS és a valós sebzés viszonyáról volt szó
Természetesen a nyers sebzésen kívül szükség van stabilitásra, pontosságra, nagyobb tárkapacitásra ...stb. a megfelelő arányban, hogy használható legyen a fegyverünk.
-
myckey
veterán
válasz
SkyS1gn #31766 üzenetére
Nálam is van a mesterlövészen közel 503.000 DPS, de mégis a rohampuskával lehet jobban érvényesülni, annak pedig "csak" 313.000 DPS van.
(#31767) duvi
Én nagyon szeretem, ha megfelelő a stabilitása is a fegyvernek, na meg persze a gyors tárazás/ tár kapacitás is nagyban javítja az élményt, használhatóságot. -
Madoc
veterán
Árusoknál maradtak a nevesített fegyók?
-
xyvalaki
aktív tag
Milyen nevesített cuccok vannak?
-
arnikusz
veterán
-
duvi
nagyúr
válasz
SkyS1gn #31766 üzenetére
Mert a DPS érték nem a valós sebzésed alapján alakul. Rengeteg "placebo" módosító van, ami durván megdobja a DPS-t ( pl. pontosság, gyorsabb tárazás, egyes fegyvertalentek ...). Az a biztos, ha lemész a lőtérre és ott teszteled a fegyvereidet. Ami valóban számít, az a fegyversebzés, tűzgyorsaság, crit ch + crit dmg, páncélrombolás, PvE-ben az elitek elleni sebzés. Remélem, hogy nem hagytam ki semmi fontosat.
-
Anonymus23
veterán
válasz
pottyoske197 #31761 üzenetére
-
Hocsika
tag
Ha kell valakinek -30%-os kód, akkor írjon rám priviben!
-
pottyoske197
tag
válasz
Anonymus23 #31724 üzenetére
KOSZONTEM A LINKET Anonymus23
gloves vagy franc tudja az a nevesitett ami +16 % ot ad ha nincs aktiv gearset
franc tudja de nem ugy latom lenne ertelme
igaz azosszevissza setekbol nem a legjobb a besztas 6000 firearms es 6300 eletero beosztassal 290 koruli elektronika pancel az 54 % koruli 12800-12900 kb ha jol emlekszem
konnyu M4 es MG5 vagy MP7 cserelgetvevan amikor siman fekusznek a mobok van amikor en fekszem. szoval nem tudom hova tenni
sebzesemha tudtok bovebben rola erdemes e tartani
Eddigi 420 oras jatek utanni ami bejott az alpha szett vegyitve valamikkel amikor 5000 krouli firearms es 7100 eleterom volt. de azt mar reg nem tudom visszaallitani, franc emlekszik mik voltak mindent osszevissza kalibbraltam, azota sem tudom osszehozni
-
arnikusz
veterán
válasz
micafighter #31759 üzenetére
Biztos nem mondja, meg.
Ha igen este majd tényleg levágom a kötelet mint tegnap rendszer kívüliként vicceltem.Visszatérve a nevesített fegyverekre a Tommy gun az tiszta fő előfordulási terülte DZ. ( Kell az is 1.6-ra)
Viszont a Thomson M1928 (tudom, hogy Játékostársnak UG-ládából esett), de a többi kedves fórumtársnál tiszteletét tette már?
Köszönöm.
Pottyoske- SkullMC Gloves, még a múlt héten mikor az arany szettel bohóckodtam beraktam a Ferro mask társaságában, de a kesztyűt inkább cseréltem egy Savage-ra, nem tökéletes, de elmegy.
Így járt a maszk is. -
micafighter
nagyúr
válasz
Anonymus23 #31758 üzenetére
És a DZ kulcsokkal hogy állsz?
Amugy a reclaimer kesztyűt nem tudom jo loot vagy rossz loot példának írtad, de nekem pont olyan kéne most
-
Anonymus23
veterán
De most miért?
Így 1390 óra után, és jelen patch figyelembe vételével:
A DZ abban azért rendesen különbözik a többi résztől, hogy itt sokkal koncentráltabb a loot, a többi részen ettől jóval több a felesleges idő, illetve azért itt van lehetőség jó harcokra.
Ami nagyon tetszik, hogy a mi szintünkön lévő játékosokkal jókat lehet harcolni, lelőni valaki aki összecsuklik (azért egyre kevesebb van belőlük) az nem játék, de harcolni, vagy menekülni manhuntként azért abban van adrenalin. Vagy olyanok ellen játszani, akik mér régóta összeszokott csapat, és látszik, hogy tudják, hogy mit csinálnak, azért jó ezek ellen is játszani, mert párszor (vagy többször) csak megcsapja őket az ember, még akkor is ha sokat fekszik is közben.
De még mindig pluszosan van az ember, 3 nap alatt: + ~1 milla DZ credit, +60-70 milla normál credit, +alapanyag +divtech, +15 DZ szint, pedig tényleg volt minden, és azért mi messze vagyunk a próóóktól.
Az is igaz, hogy kb 5-6 használható cucc esett, a jelenlegihez meg semmiPl ilyenek reclaimer kesztyű: 999 páncél, 1271 TF, 6 CHC, 16% CHD, 1290 gépkarabély vagy LMG már nem rémlik
Az biztos, hogy gyenge gearrel nem akkora fun a DZ, mert akkor (egy valós esethez talán közelebb álló) bujkálós menekülős izgalmas feeling van, de annak is megvan az atmoszférája...
Most töltöttem ki megint egy Ubi kérdőívet, kérték is, hogy írjam le bővebben mi a baj a loottal
-
sith7
félisten
válasz
ohhh ... értem ..."Tiszta vagyok, mint a friss hó ... "
-
Gripper
tag
Az UBI engem is meglepett egy 30% kóddal:
HNY17-UODX-KOPY-CLPH-IRWZ
A trükk annyi, hogy a webes boltban kell beváltani mert a kliensen valamiért nem fogadja el.
First come, first serve. Enjoy.
-
Edem05
őstag
Oké bocs srácok, rég játszottam nem figyeltem.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Black Dragon #31750 üzenetére
(Szinte) minden Csütörtökön délelőtt karbantartás van, de Razor is beírta, hogy karbantartás van.
Tényleg nem sokat kell visszaolvasni! -
Edem05
őstag
Maintenance van?
-
válasz
micafighter #31744 üzenetére
Így is van.
Wildlands Gold Edition lett belőle. -
micafighter
nagyúr
válasz
SkyS1gn #31741 üzenetére
Emailben jött ubisofttol, de nem mindenki kapott.
Igy nézett ki az email:
,,Dear micafighter,
Thanks for being with us in 2016! We hope we've helped you experience some enjoyable moments, and that you appreciated our games and merchandise.
To thank you for being a loyal customer, please find enclosed a code for 30% off everything in our catalogue, valid until 20th January 2017.
XXXXX-XXXXX-XXXX-XXXX-XXXXEveryone at Ubisoft Store wishes you an amazing 2017!
A kódot már odaadtam egy kedves fórumtársunknak.
-
ceripapa
aktív tag
Hát akkor megyek javazni XD , majd este meglesem a dolgokat :], de valszeg a kredit miatt inkább farmolok 1 órát
-
Gtaati
őstag
Helló!
Ha valakinek esetleg még szüksége van 30%-os kuponra: HNY17-OSBF-FFNX-VWV5-X??M
A két kérdőjel helyére: 2x15=??
Valaki használja egészséggel
-
Rixilend
tag
Most veszik ki a nevesitett fegyokat a vendoroktol
.
-
Sanyaaa26
aktív tag
Köszönöm a válaszokat!
-
RazoR
veterán
Greetings Agents,
The servers will shut down for maintenance on Thursday, January 19th at 09:30 AM CET / 03:30 AM EST / 00:30 AM PST.
The estimated downtime is approximately 3 hours.
Please follow this thread for any updates as the maintenance progresses.Thank you,
The Division Team
-
Sanyaaa26
aktív tag
Üdv!
Másnak ma működik a bejelentkezés? Egyszerűen nem enged be sajnos....
-
micafighter
nagyúr
válasz
akoska07 #31696 üzenetére
Köszi! A legérdekesebb rész a közepe-vége fele van, mikor arról beszél hogy az ETF-ről visszatérve LikeButter stream közben elkezdett nevesitett fegyokat vásárolni, és kérdezték tőle hogyan érdemes készülni az 1.6-os patchre, annyit mondott vegyük meg a nevesitett fegyókat. Ebből kb tudni lehet hogy a GS nem fog emelkedni (különben nem lenne értelme most venni fegyvereket), illetve hogy a nevesitett fegyvereket át fogják dolgozni. Ugyanezeket mondta amugy egy másik videóban egy másik ETF-es srác.
-
válasz
A vicc az, hogy előtte nem sokkal meg elkalapáltuk max_rpm-et és csapatát és csak azután húzták fel a szuperhősös mackó alsót. Azután előkerült az a Trollo nevű paraszt is aki úgy megevett 1 tárat az MP5-ömből, hogy 0 azaz nulla sebzést kapott be.
Ha lenne egy csepp esze az UBI-nak akkor komplett ruszki IP tartományt bannolná vagy azonos instance-be kényszerítené. -
PETEE78
senior tag
válasz
DokiBaxxi #31721 üzenetére
Nem értem mi értelme volna a GS-emelésnek, sőt az előző csökkentésnek se láttam értelmét
Sőt ezek a tier fokozatok is úgy vélem teljesen feleslegesek a játékban. Vagy lenne mondjuk 2 fokozat maximum, amíg fel nem gearelődik a karakter. Kíváncsi lennék a mostani fokozatonkénti játékos arányszámokra.
A nevesítettet fegyverek buffja jó hír! Van pár a ládámban, végre talán használhatom is majd őket.
-
Rixilend
tag
Lehetseges 2 promo kodot bevaltani uj jatek vasarlasanal? Wildlands-et szeretnem megvenni de checkoutnal csak 1 promo kodot enged hozzaadni, nekem meg van egy 20 es egy 30 szazalekos is.
Leirna valaki akinek mar sikerult mindket promo kodot bevaltani egy vasarlasnal -
Anonymus23
veterán
Ennél az esetnél (mint az összesnél) az ellenség kezdte, egy magyar nevű gyereket lelőttek a FRANCIÁK, rugók voltak lelőttük őket, visszajöttek, és sandán néztek ránk, lelőttük őket, majd még egy párszor, aztán meg gyakoroltuk az egy vonalban futást.
Azért vannak még superhero-k, tegnap egy szerveren voltunk magyarok (nem direkt, véletlenül), volt egy max_rpm nevű gyerek, az először demmeréket csomagolta össze (jó nem egyedül volt), de mindenkit ő "végzett ki" a csapatukból. Majd mi is meglátogattuk őket, és ez a gyerek tényleg max rpm-et használt, vagy inkább többet
Mi is feküdtünk, rájuk próbáltunk azonnal többször is, a gyereknek nagyok sok rpm-e volt
túl sok...
(#31720) pottyoske197
Tesztelgeted a "Gloves kesztyűt"
Savage-re gondoltál? Vagy melyikre?Google: "DZ named bosses", és kidob egy halom térképet.
-
arnikusz
veterán
válasz
pottyoske197 #31720 üzenetére
Tessék:
[link]Swagger jó ötlet, meg PxC amúgy is terem, a Valkyria, Liberator, Historian mindig is érdekelt, de a stashba elfér.
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
akoska07 #31696 üzenetére
Aki nem nézte végig a videót annak egy kis tipp: lehet (valószínű), hogy buffolják a nevesített fegyvereket és nem biztos, hogy lesz GS-emelés, így logikusan gondolkodva, ha a nevesített fegyverek nagyon erősek lesznek és kiveszik őket a vendoroktól, akkor érdemes lehet megvásárolni amelyiket lehet. Bár semelyik infó sem biztos, illetve azt sem tudjuk, hogy, ha lesz buff, akkor az retrospektív lesz-e, de azért megérheti a dolog
-
pottyoske197
tag
válasz
micafighter #31601 üzenetére
Ez igy igaz. En 90 % ban egyedul DZ zem es vna hogy 3-4 ora alatt 1 szer lonek le.
Folyamat pulse es ha latom jonnek a csapatok foleg a RUS meg egyeb forumon jelzett lovoldozosek, kapcsolok pisztolyra es megyek feljeb vagy lejebb. kimentesek helye valtozo 3-4 et hasznalok inkabb 6 os 5 es 4 es DZ zonaban. ott ahol nem kell sokat mobokal sem kuszkodni ha veleltenul legyengitenenek es jonne player akkor konyebben fekudnek.
kimentesek is valtozoak volt hogy 40 ladat szedtem ki 4 ora alatt es meg egyeb cuccokat.
vol hogy 2 ora alatt nem tudtam csak 5 ot osszeszedni, megeloztek masok es sokat voltak az adott szerveren nem sikerult a kientes mert leszedtek masok stbValtozo, de mar elboldogulok. Mobok ne jelentenek gondot egyedul sem, siman leszedem barmelyik csapatot ha nem egybol akkor masodik nekifutasra. Tapasztaltam hogy nem mindig lovi be a jatek egyforma erossegure volt hogy ketszer annyit kellett szenvedni amig megtissztitottam az adott teruletet. vagy suply dropnal osszefutottam dupla mob csapattal, egymasnak voltak esve de ahogy kozbeszoltam mind ramjottek.
tegnapelott egyedul siman 2 supplyt csinaltam kozben meg neves mobokatat is legyurtam ropke 1 ora alatt full volt a a kimentes arany ladaval az jo nap volt. na meg ami jott a ladabol az szinte semmit nem ert.
minden cuccon eletronika volt mar a hajam teptem, full pancelos szettek elektronikaval, de az atalaktas miatt 2 dolgot kellett volna cserelne . 3 db AB 1332 es 1334 pancelllal amire pancelporgetes teve kimaxolhato, de elektronikas, szovla 2 dolgot kellett volna valtoztatnom, igy hat eladtam oket, hasonloan egyebeken is . utobb 1 napba 80 % a a szetteknek elektronikas. Nem tudom a Specializalt taska hatasa e vagy mi de mar idegesito kicsit.
Elejen en is DZ t utaltam mert hat 1.3 ban a mobok annyira erossek voltak hogy kinlodas volt egyedul leszedni, de hat gyorsan jo cucchoz nagy mennyisegben itt lehet jutni. na meg penz ha van venni az arusoktol, de oda sok cuccot kell eladni stb
Survival is bejon de ott neha neha sok idotoltes es a vegen nem tudsz kimenteni mert elhalsz.
DZ zni azert meg kiprobalnam tobbszor csapatban, nem szoktam rugozni de ideje kiprobalni.
a szetteket meg maxolnam mert van meg amit alaitani
4 banshe barret+specializaltal megyek tobbnyire DZ be de meg alakitgatok barret+savage re
Most vegyesre alltam tesztelgetem a Gloves kesztyut de nem mindig adja a +16 fegyversebbzest. nem tudom de olyan ez a programkod mind az idojaras. hol esik hol havaz de sutni sosem sut a nap1 kerdesem lenne ha valaki tud segiteni, es lenezest ha en ballga nem lattam volna meg azt ami ki van teve
- DZ nevezetes mobok terkepe valahol nincs meg ?? ha igen nem linkelnetek vagy jelezzetek hol keresgeljem, mert nem kapom, vagy csak a szemem nem uti kiKOszi
-
arnikusz
veterán
Survival most már nem ad jó lootot a tegnapi 12 ládából semmi nem esett és a kihozható 6 láda nevetséges, meg majd megköveztek érte, de nincs benne már meg az az izgalom.
DZ Manhunt tanulgatása: Bár én vagyok a leggonoszabb, mert a múltkor is rólam járt le utoljára, rögtön lövök, de rögtön fekszek is.
Viszont nevesített Játékostárs alkalmazza amit két napja leírt, nincs mit veszteni, loot most annyira nem érdekel, XP-se téma csak a szórakozás, na meg a felkészülés és csapat összeszokás a Last Standra.
Ami javasolt, így a következő patch előtt a credit gyűjtés PVE területen és DZ-ben is és az eddigi tendencia után az első pár napban az eszeveszett farmolás.
Este pedig majd meglátjuk, hogy a Staten az önfényezés mellett lesz -e valami pontos infó.
Közvéleménykutatás:
1.6 PTS-t kipróbálod?
-
Jovanny2
őstag
Sziasztok, ha valakinek van esetleg Ubisoft 30% promo kódja, amit nem használna fel holnapig, nagyon megköszönném, ha elküldené privátban. Beváltanám Wildlands-re.
-
ori_za
tag
Lehetséges egyszerre, pont tegnap váltottam be kettőt (30% és 20%) a Wildlands Deluxe preorderre. Így féláron odaadták, bár azt írta, hogy két kupon kód közül csak a nagyobbikat fogadják el, de azért levonta belőle mindkettőt, kifizettem és jött köszönjük szépen a vásárlást levél.
-
xyvalaki
aktív tag
Aki kapja marja
HNY17-T37S-NAWT-LOWZ-TF9L -
Jött frissítés PTS-re, lehet, hogy ma este 19:00-től lehet tesztelni az 1.6-ot?
@pzstm: küldtem -30% kódot
-
xyvalaki
aktív tag
Három embert tudok meghívni tanunak, hogy a Sólyom elveszett végén, a többiek szépen arattak, én meg a szó szoros értelmében szedhettem a medipakkokat.
-
Srácok kellene nekem egy UBi-s 30% promo code mielőtt lejár a határ idő.
Priviben küldjétek el légyszi. -
LÁZ
addikt
válasz
micafighter #31705 üzenetére
yip, közben már megvolt, csak azért nem reflektáltam egyből, mert vicserkedtem
, az incursion-okkal is ez volt anno, fent volt a térképen idő előtt.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Vicces képek
- Milyen videókártyát?
- iPhone topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged