- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
távcsőves
senior tag
Most mentem egyet TheProbe és torma81 kollégákal, baromi jó volt, de a kommunikáció nem ment. Mért nem hallom őket és ők mért nem hallanak engem, ha az ingame voice chat engedélyezve van? Erre nem tudtam rájönni.
-
S1M0N
senior tag
válasz
TheProb #30367 üzenetére
Hali!
Felvettelek én is.
Most 23-án kezdtem a játékot, most értem el a 11-es szintet, de eddig csak egy fő küldetést csináltam (nehéz fokozaton, random társakkal), leginkább a mellékküldetésekkel foglalkoztam, a képességfejlődéssel így el vagyok maradva, de a nyersanyagok már be vannak tárazva.
Leginkább nehéz fokozaton csinálnám meg az olyan küldetéseket, ahol lehet nehézséget választani.
Van headsetem is, így könnyebb lehet a kommunikáció is.
-
nonsen5e
veterán
-
ceripapa
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN #30392 üzenetére
-
távcsőves
senior tag
válasz
nonsen5e #30391 üzenetére
Akkor játsz DX11 módban. Játék a lényeg. Más is azt mérte amit Te. Lehet driver, relive elötti drivert kéne kipróbálni, de én nem fektetnék bele energiát, ha DX11 megfelel sebességre. RX480 viszont gyorsul DX12-ben. Annyira, hogy lebutítom a I7-et 3ghz 2mag 4szálra, akkor is a bench alatt eléri a 60+ FPS-t ugyanazon beállításokkal. Meg ezt is most olvastam.
@sixpak: az a gránát rajtam is kifogott, aztán megnéztem youtubon egy division for beginers videót és sok minden helyre rázódott.
-
Nos, megvolt az első 2 órám.
A játék valóban nagyon szép, azért nem egy BF1, de mindenképp a legszebbek közt van.
A félelmeim alaptalanok voltak, a lehető legmagasabb beállítások mellett sem esett be 60fps alá, vsync on nyilván.
Egyelőre egyedül tolom, így senki nem látja, ha bénázom (gránátot pl. keptelen vagyok használni, pedig át is állítottam egyedi gombra).
4 szintet sikerült lépnem, eddig nagyon tetszik.Szerk.: ez OFF??....legyen az...
-
nonsen5e
veterán
Végül csak megvettem a játékot, mert megtetszett nagyon a béta hétvége alatt.
Ami furcsa:
Elvileg DX12 meg Async Compute meg miegymás, amit papíron szeret az AMD.
Na most adott az én gépem (aláírás - i5-3330, 8gb ram, r9 280x). Legújabb driver.
Spéci beállítások, nagyjából médium és high között. -
TheProb
veterán
Van javallott upgrade order a szárnyakhoz? Gondolom vannak olyan fejlesztések amiket jobb minél hamarabb kirakni, mert elég jó pluszt adnak a játékhoz.
-
Dancs Ákos
csendes tag
Sziasztok!
Srácok segítséget szeretnék kérni.A kártyám PALIT GTX 1070 rendszeretelen időközönként fagy Division alatt.
Ilyenkor az történik,hogy kép kimerevedik van,hogy a hang megy tovább van,hogy beakad és ilyenkor csak a reset segít.A hiba teljesen véletlenszerűen jelentkezik.375.70 drivert használtam eddig.
Driver,játék,szer hiba okozhat eféle fagyást??Mi lehet a gond??
Az a legbosszantóbb,hogy a fagyás után napokig 4-5 óráig semmi fagyás.Így garanciáztatni nehéz lenne.
Legutóbb tegnap fagyott ki fél óra játék után.Reset.És utána vígan játszottam megint 2szer egy órát.
Annyit még megjegyeznék,hogy a legutóbbi fagyáskor miközben játszottam vagy a chrome vagy a firefox ment a háttérben
-
-
torma1981
veterán
Ja értem. Ennyire nekem tuti nem lesz időm. Marad az SP végigjátszása. Érdekel a történet. Max ha késöbb lesz jó csapat akkor igen. Sajnos nekem nincs mikrofonom vagyis este nem használom amikor alszik a család. Így meg elég nehéz nyomni. csapatban. Nincs olyan funkció mint a régi battlefieldekben hogy lehetett megköszönni,segítséget kérni egy gombnyomásra.? Még a globális csetet sem tudom hogy kell használni. Igaz max 4 órát játszottam vele az is csak szinte nézelődés stb. Nagyon kezdő vagyok. Meg már lehet öreg is.
-
duvi
nagyúr
-
yozsee11
aktív tag
válasz
Anonymus23 #30382 üzenetére
Még annyit hozzáfűzve, hogy érdemes még a térkép jobb oldalán a rejtekhelyeket feloldani, mert ott 5-6 feloldásával simán lehet még 150-200.000 XP-t összegyűjteni.
Ja meg, hogy a másik karakterről áttenni pár cuccot a lerakatba, hogy el tudja adni az új karakter a kezdeti pénztőke miatt.
-
Anonymus23
veterán
Karakter húzáshoz egy kis segítség:
2-3-4-ik karakterhez, akik unják a sok mellékküldetést.* Boo-ig juss el, majd csatlakozz be egy lvl30-at már elért barátodhoz (hozzám csatlakoztak, GS256-ban és Tier5-ben voltam, többször kipróbáltuk és működik), és meg fogod kapni a boo fejlesztéséhez szükséges nyersanyagot azonnal, amivel - a 3 fő szárnyküldetés (Lincoln, Madison, Metro) lefutása után - azonnal 100%-ra fel tudod tolni a szárnyakat. Ez elsősorban azért jó mert alapból több XP-t kapsz, másrészt a szárny- és mellékküldetéseket nem kell azonnal megcsinálni, ráérsz ha már beöltöztél GS256-ba. A mellékküldetések később majd kelleni fognak a HVT-hez, csak időt nyersz ezzel.
* A barátod indítsa el a 3 fő küldetést Tier5-ben, elég normálon is, ugyanannyi kill XP-t fogsz kapni, te csak bújjál mögötte/tük.
* Ebben a sorrendben érdemes: Lincoln - +XP miatt, Medison - a felélesztős ulti, ha a GS256-os játékos megfeküdne, Metro - mert kell
* A küldetések előtt vegyél olyan cuccokat (és vedd is fel), amelyek plusz XP-t adnak (mellény, maszk, térdvédő), egy killért akár 4200-4400 XP-t is össze lehet szedni megfelelő cucokban és szinten.
* A 3 szárny fő küldetés után kezdjétek a legutolsó küldetésekkel, (ENSZ, Orosz nagykövetség, és így lejjebb), mert azok a küldetésért sokkal több XP-t adnak semmint a térkép bal oldalán, ugyancsak elég normálon, így végigfutós szinte.
* minél többen vagytok, annál több ellen is van. de időben 2+2, vagy 1+1 a legjobb. több ellen = több kill XP.
* EMegjegyzés: Akinek nem tetszik, vagy végig akarja tolni, az csinálja nyugodtan, de sokan vannak akiknek herótja van már a 2. karakternél is, nemhogy a 4-nél
Én megcsináltam mind a 4-et 100%-ra még annoMásik:
Nagyon sokan írogatjátok, hogy kerestek barátokat, az összefoglalóban van egy táblázat, abba bele lehet írnotok magatokat és kereshettek kornak, nem(i identitásnak)nek, vérmérsékleteteknek megfelelő társakat. -
LeonAran
tag
Én kipróbáltam, baj nem lett belőle.
Remélem orvosolja a problémámat: Véletlenszerűen lefagy a játék 20-30 másodpercre. Tegnap másfél óra Survivallal a hátam mögött , harc közben, lángszórósok társaságában. Mire újra elindult, már kerestem a kontaklencsém.Aki esetleg szeretne egy elektronikás alternatívát, annak ajánlom a Reclaimer-Taktikus hatalma szettet:
Segélyállomással , Lángszórós löveggel/ Fürkészaknával. Underground/ Lexinton Kihívás fokozaton egyedül is abszolválható ezzel a kombinációval. Egy elektronikás Liberátorral gyakorlatilag amíg van ölés addig él a Segélyállomás. -
válasz
micafighter #30375 üzenetére
Köszönöm.
Ha valami nem tiszta, akkor elképzelhető, hogy lesz pár kérdésem. -
Dendytv
senior tag
Dz-szintem 35 valaki este egy kis játék ?
-
torma1981
veterán
válasz
micafighter #30375 üzenetére
Igen egyszintüek lesznek. Most csináltunk egy küldit. én 6-os vagyok és 5-6-ost tett be mellém. Tök jó így is nyomni. Bár nagyon béna vagyok. Kell gyakorolni még. Szarok a fegyvereim is.
-
micafighter
nagyúr
válasz
sixpak #30373 üzenetére
Még annyit hogy egymáshoz amikor csatlakoztok, annak a játék állását viszitek tovább aki a "group leader", de amiket együtt megcsináltok küldetéseket a te játék állásod is elmenti.
Annak a szintjéhez skálázódnak a mobok akihez csatlakoztatok. Ha mindannyian megvagytok lvl 30 ez nem lesz gond, viszont előtte gond lehet, pár szintkülönbséggel is jóval erősebbek a mobok, például ha becsatlakozol egy lvl 20-ashoz amikor te csak lvl 13 vagy, akkor nálad jóval erősebbek lesznek a mobok. Próbálgatni kell, ha nagyon erősek a mobok akkor kiléptek mindannyian és ahhoz csatlakoztok be a csapatból aki kisebb szinten van
Ha máshoz csatlakozva csináltok meg küldetést, azt nálad is ugy veszi hogy megcsináltad, tehát ha mondjuk becsatlakozol egy lvl 30-as játékoshoz aki végigviszi veled az összes küldetést, akkor majd amikor egyedül folytatod a saját játékodat akkor ugy látja hogy minden küldetést megcsináltál.
Amugy van egy jó matchmaking a játékban ha nem akarod egyedül csinálni a küldetéseket, kerit neked 3 másik játékost, a mobok skálázódása akkor nem tudom pontosan hogy megy mert lvl 30 elött kevés matchmaking-et csináltam és nem figyeltem, de szerintem veled azonos szintü játékosokkal rak össze a játék és igy senkinek nem lesznek tul erősek a mobok
-
RazoR
veterán
Közérdekű!
Bekerült az összefoglalóba a cain álltal említett reddites okosság (tényleg próbálja ki valaki légyszi és jelezzen vissza, hogy működik-e, cain Neked ezúton is köszi!), illetve a kezdőknek szóló bekezdésbe a DLC csekkoláshoz segítség, az Underground kezdő küldetéshez térkép és a terminál bejárathoz kép! Így egyszerűbb az ezekről felmerülő kérdésre megemlíteni az összefoglalót, mint leírni századszor! Szerintem... (köszi duvi)
-
válasz
micafighter #30371 üzenetére
Köszi, este belevetem magam.
-
micafighter
nagyúr
válasz
sixpak #30364 üzenetére
Szerves része a játéknak a coop/multi, ha összecsatlakoztok akkor együtt tudtok kóborolni, küldetéseket együtt tudjátok csinálni (mindenkinek külön loot esik, a másikét nem látod, de sokszor ami neked esett meg tudod osztani a társaiddal).
Van egy dark zone nevezetü PvP aréna a játékban, oda is be tudtok menni együtt, van bent rengeteg mob is meg ládák, szóval igazából PvE-zni is lehet vagy ládákat szedni. Alapból nem ellenségek a többi játékosok, de a csapatodon kivüliekre tudtok löni, ez esetben rouge (rugó) agent leszel/lesztek ha nem rouge agent-re löttök, és ha sok playert megöltök akkor pedig manhunt indul ellenetek. Nagyon hangulatos egyedül is, csapatban meg föleg
A küldiket meg tudod egyedül is csinálni, ha csapatban mentek akkor a mobok erösebbek lesznek, minél többen vagytok.
(#30369) cain69
-
reddit infó szerint főleg azok, akik régebb óta játszanak a játékkal (ennek megfelelően már valószínűleg egy csomó szemét van a játékkönyvtárukban) tudnak nyerni némi teljesítményt, ha a documents/my games/tom clancy's the division könyvtárban az user.bindings kivételével törlik az összes filet, és újra beállítják a grafikai beállításokat, amiket használnak.
bocs, ha már volt.
-
nyongi
újonc
Udv.
Ha lenne olyan kedves valaki es tudna segiteni karaktert huzni, nagyon megkoszonnem.
Vegyetek fel.koszi.
Uplay:nyongi -
VincentVG
senior tag
válasz
sixpak #30364 üzenetére
hm. igen az kérdéses kicsit. de szerintem nem lesz gond.
4 es co-op a fő story, de egyedül is végig lehet tolni,
akkor kevesebb és gyengébb az ellenfél, ez azért fontos mert én pl. annyira béna voltam,
h nem mentem neki egyedül a fő küldetéseknek, mert azt hittem kell a 3 társ.)multi:
van egy leválasztott rész a Dark Zone, ott kb multi és külön szabályok is vonatkoznak rá, de majd a többiek kijavítanak ha hülyeséget írok, mert én eddig kb 5 percet voltam bent. és level 25 vagyok, szóval én főként NYC és a grafika miatt tolom. és nézelődök sokat.. -
TheProb
veterán
Az elején (lvl5-6 körül) nem tart senki? Jó lenne valami társaság.
Más: A jutalom vendornál redeem-elhtő cuccok az account vagy charater szintűek? Magyarul minden karakternél ki lehet szedni őket vagy ha egyszer már kiszedtem, akkor mással már nem tudom?
Pl. a skinek vagy a SP-hez járó tárgybeli rewardok.
-
VincentVG
senior tag
válasz
sixpak #30351 üzenetére
Szia,
Az egyik kérdésedre tudok reagálni: az adatlapomon látod a konfigom. (kb mint a tiéd)
Full HD-n nekem maxra húzva (de tényleg minden maxon) hozza a fix 60fps-t.
(Tv-n nyomom vsyncel)
Nálam az utóbbi időben ez az egyik legjobban optimalizált game benyomását kelti BF1 után,
szerintem nem fogod megbánni. -
arnikusz
veterán
válasz
Gtaati #30352 üzenetére
Az első és legfontosabb, hogy a magyar fordítás nem mindig pontos, ha feliratos a játékod.
Összefoglalóban megtalálható az alábbi táblázat segíthet eligazodni:
[link]30. szint felett minden arany fegyver 3 talenttel bír, kivétel a oldalfegyver, amelyek közül csak a Damascus rendelkezik 3 talenttel a többi csak kettővel.
Ezen talentek különböző tulajdonságokkal bírnak.
Nálam a kedvencek brutális-halálos-páncélromboló-gonosz-kérlelhetetlen-ádáz. De nem biztos, hogy ez a legjobb párosítás.
Most AR őrület van Alpha szettel, korábban volt, SMG, Shotgun és Sniper is, de az lecsengett egyenlőre.A szett jellemzőid és a berakott módosítok figyelembevételével arra kell figyelemmel lenni, hogy egy fegyveren mindhárom talent éljen, akkor ér valamit az adott fegyver.
A talentek mellett látsz tűzfegyver, életerő és elektronika értékeket amelyek az adott talent élő módjához szükséges minimum értéket írják le- értelemszerűen, ha ezekkel rendelkezel akkor él és működik az adott talent.Egy fegyveren a 3. talent a bónusz amihez nem társul érték és az azért jó, mert pl. egy Ádáz, vagy Uralkodó talent magas elektronikát kíván és azt így nem kell a szettnél a tűzfegyver, vagy életerő rovására növelni, hogy tudd használni, ha nem 3.-nak adja be.
Pl. a közkedvelt 4-es Alpha szett esetén, ha két ugyanolyan fegyvertípusba lévő elsődleges és másodlagos fegyvered van akkor hat különböző élő talented állhat rendelkezésedre.
Kalibrálni tudod a fegyver talenteket, de csak egyet és fegyverkészlet, valamint emelkedő értékű PxC-kell hozzá, szó nincs róla jó kis móka.
-
VincentVG
senior tag
válasz
micafighter #30333 üzenetére
köszi.
hát ja így világos. első karaktert személy szerint nem húznék, mert érdekel a story.
így is amiket co-opban csináltam, úgy végigrohantunk, h nem is láttam semmités pl egy madison square garden-t nem megnézegetni... szépen le lett modellezve.
nade erre ott az újrajátszás.. -
RazoR
veterán
válasz
sixpak #30351 üzenetére
Hali!
A konfigoddal simán meglesz a 60fps kisebb kompromiszummal.
Támogatja a játék a 21:9-es képarányt.
Teljesen nem rejthető el a HUD de menüben elég sokminden állítható ezzel kapcsolatban, térkép méret, elhelyezkedés, HUD elrejtés és gombbal előhívás, chat ablak helyzete, mérete, stb. -
Zen7
tag
Sziasztok!
Nemrég kezdtem a játékot, 22es szintű vagyok és szívesen becsatlakoznék csapatba, ha esetleg van itt ilyen
-
-
Sziasztok.
Stemen 25 euro a játék, elgondolkodtam a beszerzésén.
Semmit nem tudok a játékról, ma reggel néztem meg az első gameplay-t.
Néhány kérdés:
- egy 4690k-1070-16giga ram kombóval elérhető a 60 fps, max grafikán?
- 2560x1080 felbontást támogatja a játék?
- a hud elrejthető, mert elég sok világító biszbasz van a képernyőn, ahogy néztem...esetleg alternatív megoldásként van benne photo mode, mint mondjuk a Mad Max-ben vagy az Arkham Knightban?
Asszem ennyi egyelőre, köszi előre is. -
salytmasztor
aktív tag
válasz
micafighter #30322 üzenetére
-
-
távcsőves
senior tag
Aki pár h.sz.-el korábban írta, hogy játszana társakkal annak elküldtem a barát kérést uplay-n. (stevedoki)
Megvettem végül a Season Pass-t, remélem pár hónap szórakozást add a játék. (Így karácsonyi akcióban végül nem is volt elérhetetlen a komplett játék, alapjáték cd galaxis-tól (4500Ft+kb1000Ft posta és most ubi storeban 5100Ft 20% extra kedvezménnyel a SP.) -
PETEE78
senior tag
1. gonosz-halálos-pusztitó LOVA-C 20.4k 850+44 30+32
2. pusztitó-önfentartó-ádáz Taktikai SA-58 27,8k ezt kapja az elsődleges.
Srácok mit pörgessek? az első fegyveren a puszitót kompetensre?
és a másodikon? a pusztító heylett brutálist? vagy inkább ne nyúljak hozzá?
így 35%CHC 92% CHD 80%HD
-
TheProb
veterán
válasz
micafighter #30341 üzenetére
Az lett, kolléga mondta, hogy úgy is lehet aktiválni a SP-t, hogy nincs meg az alapjáték. Be is aktiváltam a uplay-es verziót és ott már látszanak is a DLC-k.
Legalább le lett tesztelve a kérdés...
-
TheProb
veterán
válasz
micafighter #30338 üzenetére
Érdekes, nálam nincs ilyen DLC-s "blokk". Pedig pörgette a bal alsó sarokban, hogy xy dlc hozzáadva a könyvtáramhoz.
SP-t lehet aktiválni alapjáték nélkül? Mert ha igen, akkor lehet, hogy csak akkor jelenne meg, ha aktiválom a uplay-es alapjátékot? De ha már steam össze van kapcsolva uplay-el, akkor engedné aktiválni a steam-es mellé a uplay-es verziót?
(#30339) duvi: "Üzlet" menüpontom sincs. Akkor lehet tényleg az lesz, amit fent felvázoltam.
-
TheProb
veterán
válasz
micafighter #30333 üzenetére
Megpróbáltam, azt írja, hogy sikeresen aktiválta. Hol látom uplay-en belül, hogy milyen dlc-k vannak ténylegesen? Semmi ilyet nem látok hirtelen, letölteni se tölt semmit.
(#30335) torma1981: Láttam, egyelőre próbálok valami emberi beállításokat találni a GTX 760M-hez.
Minden csutak nullára levéve megvan a 60fps, de vmi kegyetlen ronda úgy a játék.
-
TheProb
veterán
Van valaki is csatlakozna hozzám? Most kezdem a játékot.
Steam/uPlay: TheProb.hu -
micafighter
nagyúr
válasz
VincentVG #30330 üzenetére
Akihez becsatlakoznak annak az állását viszitek tovább. Ha becsatlakozol egy olyanhoz aki lvl 30 és world tier 5ben van, akkor a mobok lvl34esek lesznek, és ha lvl30 alatt vagy akkor egy lövésüktöl megfekeszel, te meg alig karcolod őket. Viszont sokkal több xp-t adnak mint a kisebb szintű mobok, ugy hogy ha a társad végig tudja vinni a küldetéseket amíg te mögötte kicsit lemaradva lapitasz, te is megkapod az xp-t és nagyon gyorsan fejlődsz.
TheProb: Éehet mielőtt aktiválni próbálnám írnék az ubi supportnak hogy így ünnepek alkalmából legyenek már jofejek és működjön
Csak hogy nehogy gond legyen belőle ahogy a másik topicban maross forumtársunk is utalt rá.
-
Dendytv
senior tag
válasz
Anonymus23 #30315 üzenetére
Hát én most az ak47-esel vagyok így ! DZ-ben szereztem sebzése is egész jó (már mint az én szintemen) De nagyon nehéz azt is helyben tartani, valamikor a Katonai MK46-ot egyszerűbb
-
TheProb
veterán
válasz
Anonymus23 #30312 üzenetére
Mennyire javallott ez a boost full kezdőnek? Nem jobb megismerni lassan a játékot? vagy mindegy az a 30szint?
-
VincentVG
senior tag
válasz
Az nem semmi.
Hogy lehet 4 óra alatt felhúzni a karaktert 30-ra?? -
TheProb
veterán
Sziasztok!
Az úgy játszik, hogy az alapjáték Steam-es, a SP meg uplay-es key? Elvégre a steam-es is uplay-re irányít át.
-
torma1981
veterán
válasz
micafighter #30322 üzenetére
Nem engedi ha magyar cím van.
Important message about the item you would like to purchase
We noticed you're shopping from Hungary. This item is not available for purchase due to geographical restrictions. It may be available on Amazon.co.uk. Not Shopping from Hungary? Change your country setting -
micafighter
nagyúr
Akciós a gold edition, amiben benne van a season pass is: https://prohardver.hu/tema/eredeti_jatekok_best_buy_topic_2/hsz_15183-15183.html
25$
-
Dancs Ákos
csendes tag
Sziasztok!
Csapattársakat keresek.
30as szinten vagyok a játékban.
Szívesen segítek karakter húzásban is.
Akár 3 fő mellé is becsatlakoznék
Uplay nevem:
verdasco1984042
-
micafighter
nagyúr
válasz
arnikusz #30319 üzenetére
Szerintem azért az M4 a favorit most, mert ugyanazokat tudja papiron mint az acr pl, csak nagyobb RPMel. Ugyanaz a max és a min sebzés, ugyanaz a skálázódás firepowerrel.
Szoval ugyanazt amit az acred tud egy m4 is tudhatja ugyanazokkal a talentekkel és gearrel, ha találsz olyan alapsebzésüt.
-
arnikusz
veterán
válasz
micafighter #30318 üzenetére
Kinevethettek, de nálam még mindig az ACR a kedvenc, igaz, hogy 760 rpm, de van benne 23.3K sebzés halálos-páncélromboló-ádáz-gonosz-kérlelhetetlen-nem komplikált élő talentek az Alpha szettnél, amit még lehetne pörgetni, de 1.6-ig marad. A stashba van 6 Lova-C, 4 M4, 2 Könnyű M4, de maradnak mementónak.
-
micafighter
nagyúr
válasz
akoska07 #30316 üzenetére
Pontosan. Összehasonlitottam rendörségi m4et, könnyű m4et és a lova-t. Könnyű m4 és a lova függölegesen felfele húz egy egyenes vonalat, ezekkel szemben a rendőrségi m4 is nyilván felfele húz de visz oldalra is, gyakorlatilag össze-vissza. Nem konzisztens, egyszer jobbra húz egyszer balra, és nem tudtam ellentartani neki mert volt hogy konkrétan elugrott a célkereszt jobbra vagy balra. Ezzel szemben a könnyű m4nek és lova-nak szépen ellen tudsz húzni, sokkal könnyebb őket célon tartani.
Így hiába volt 30-40kval nagyobb a dps a rendőrségi m4el, ment a ládába mert ha nem tudok vele pontosan lőni akkor mindegy mennyit sebez.
-
válasz
Anonymus23 #30315 üzenetére
LVOA-C a megoldás.
Az sem tökéletes,de én szívesebben használom,mint az M4-et.
-
Lefty
addikt
válasz
Jo kis fegyo
-
Anonymus23
veterán
Tegnap segítettem karaktert húzni ismerősnek (4 óra alatt megvolt nulláról 30-ra) megint bebugolt, és az első küldetés után beadta nekik a full fejlesztési alapanyagokat a bázishoz
Valamelyik küldetés után végre esett egy használható M4 (brutál/halál*/ádáz) a halál lett pörgetve, ezt is elsőre beadta
-
cikasz
őstag
Sziasztok.
A játék nem tudja kezelni ha nekem 5.1 hangfal van, de esetenként fejhallgatóval szeretnék játszani?
A beállításokban csak "házimozi" és "TV hangszórók" opció van, de nem stimmel a fülesen a hang egyik beállítással sem
Win7-em van. -
arnikusz
veterán
válasz
micafighter #30301 üzenetére
Sok tényező van a kivágásban. Nálam a nyomi falusi net is szokott az okozója lenni. Tegnap sokan voltak és szerverek nem bírták ( vagy a takesz néni kihúzott pár dugót
).
A Massive is írta a redditen, hogy érzékelték a problémát, de nem nagyon sikerült megoldani.Ládákat felesleges tartogatni- nálam a 24. -én bontott 150 Survival közben szerzettből 2db használható esett- 1 Alpha zsák és az MDR- a többit eladtam.
Ezzel szemben tegnapnapi kihívásokon és sima küldetéseken kb. 15 Savage kesztyű, este meg szintfelhúzó Hudson hardon a lila mob dob egy könnyű M4-et, amit oda tudtam adni a tettestársnak.
Ilyen a játék így kell elfogadni.
-
Drizzt2123
csendes tag
Sziasztok, én is az ingyenes hétvége után vettem meg a játékot. Elértem a 30-as szintet, ha valakinek van kedve csapatban játszani vegyen fel Erevis_Cale1 a játékban és az uplayen is a nevem, megvannak a dlc-k és igazából mindegy mit csinálunk még minden új
. A következő 2 hétben minden nap aktív leszek, discord van. Pc játszok.
-
Akra_hu
tag
válasz
Anonymus23 #30302 üzenetére
PS4-en játszok
-
Anonymus23
veterán
válasz
vaakuum #30298 üzenetére
A láda beleszámít a tatyó tartalmába, nem lehet végtelenségig gyűjteni. Kibontod, ami jó azt átrakod stashbe, a gyerek meg kiveszi. De ha nem bontod ki, akkor kevesebb helyet foglal addig, amíg kibontásra kerül, viszotn nem, tudod a kibontatlan ládát a stashbe áttenni.
(#30299) Akra_hu
Ahogy mondod, ha ráviszed az egeret a csíkra, ami mutatja az értéket, akkor kiírja, hogy mit is csinál. A kérdésedre a válasz az, hogy fegyverfüggő, mert mindegyiknek más a jellemzője, de általánosságban elmondható, hogy a visszarúgás javítása az hasznosabb, de vannak kombók (pl AB-nál Famas+másik fegyver) ahol meg nem is lehet semmilyen ilyen módosító rajta.(#30300) Fényvadász
Igen, vannak szituk, amikor szivatópálya...
De vannak helyzetek, amikor meg pont az ellenkezője, tegnap egyedül toltam egyet, odamentem egy kimentésre (full arany cuccban), volt még 20 percem, csak mondom haladjunk, de a hunteremet éppen csak megláttam már feküdt is, a 2 másik játékos kb 3 sec alatt leszedte. Mi voltunk az utolsó 3 játékos, és ez volt az első kimentés -
micafighter
nagyúr
válasz
Anonymus23 #30295 üzenetére
Ez furcsa amúgy, látom hogy folyamatosan kivág embereket a játék, én van hogy 8-10 órát nyomom egyhuzamban, kb 150 órám van eddig benne és nem vágott még ki egyszer sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Furcsa névvel dönt rekordokat a Snapdragon 8 Elite Gen 5
- Xiaomi 12T - egytucat
- Windows 10
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Küszöbön az androidos PC-k
- Apple MacBook
- Milyen légkondit a lakásba?
- Peugeot, Citroën topik
- További aktív témák...
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5430 14" FHD IPS Core i7 vPRO 1265U 10 Mag 32GB RAM 512GB NVME SSD Gar
- Szép állapotú Xbox Series X konzol csomag, gyári dobozában, minden tartozékával.
- Precision 3590 15.6" FHD IPS Ultra 7 155H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium
- Bomba ár! Dell XPS 15 9550 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I GTX960M I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3515, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest