Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• woker

aktív tag

válasz sixpak #32921 üzenetére

Igen, én is ezért vagyok úgy vele mostanában, hogy előbb lövök (ha nem néz ki nagyon neccesnek a szitu :DDD ) aztán kérdezek. Mondjuk magányos játékosra nem szokásom lőni ha csak nem rogue vagyok és ő jön oda (mondjuk legutóbb elküldtünk egy srácot mert rendes volt csapattárssal korábban és felhúzta) vagy éppenséggel büntetés van (pl. szedtük a supply dropot, odaállt egy 2 fős csapat csapattárs mögé aki lőtte az npc-ket majd közvetlen közelről lelőtték majd elfutottak).
    Csak egy példa az ilyen bátor játékosokról a múlt hétről: volt egy négyes csapat akikkel oda-vissza lőttük egymást (mondjuk ők többször buktak mint mi) és a végén már 3 flame turrettel jöttek a hősök, de még így is meglettek csapva 1x vagy 2x :D Szóval annyira bátrak voltak, hogy később amikor összefutottam velük (épp mentem a többiek után a checkpointba mivel kicsit szétszóródtunk egy elhalálozás után) akkor megvárták míg beérek a folyosó közepére, kidobták az egyik flame turretet majd elkezdtek hátba-lőni, de még így is kiértem és csak akkor estem össze amikor mind a hárman körbevettek és lőttek.

Új hozzászólás Aktív témák