Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Anonymus23

veterán

válasz sixpak #32912 üzenetére

Senkit nem érdekel, hogy mit írogatsz, akinek írogatod, az már 50x (vagy többször) járt úgy, hogy integettek neki és mondták is hogy "ííízi áj em frendlii, ríííli", és amikor megfordult, akkor hátba lőtték.
    Loot nélkül mit keresel egy kimentésen? A többiek tudják, hogy én viszonylag pacifista vagyok (de tényleg :DDD ), de a DZ-ben ha kimentünk és odajön egy csóka, egyedül (vagy többen) loot nélkül, akkor lelőjük, mert semmi keresnivalója ott, vagy maximum balhét akar, és többnyire ez az indok.
    Rossz felfogással játszol. Csapatban kell menni, és ha nem akarsz balhét, akkor ne menj a másik kimentésére, vagy útközben csatlakozz be más pléjerekhez.
    Ha esik valami jó cucc, akkor azért érdemes bevállalni, hogy rugó leszel alkalomadtán, mert XP/DZ credit/kulcs az visszajön bőven, de a jó loot az a fehér holló kategória.

Ha meg játszani akarsz, és lövöldözni, és kell a kihívás, akkor menj egyedül UG 3 fázis 5 nehezítéssel. Na az kihívás, a DZ csak szivatópálya ahhoz képest.

(#32915) bunfi
    #nyusziruha
    MUST HAVE :C Ez mekkora trollkodás lesz már, nyuszivadászat a DZ-ben!
    Már csak egy kérdés, hogy mikor lehet már kapni? :DDD

Ez mekkora igazság: :R
    "For solo player that get ganked a lot we created a bunny outfit so that so really look like a prey for a hunter"

• VTom

veterán

válasz sixpak #32912 üzenetére

Nem szabad senkiben sem megbízni a DZ-ben :)

Az igazság az, hogy ritka az önzetlen játékos a DZ-ben.

Mert ha helikoptert hívok, és odajön egy játékos. Ha van rajta loot, akkor biztos fel akarja akasztani, de akkor a miénk nem fér fel, ezt hogy képzeli? Lelőjük. Ha nincs rajta loot, akkor meg mit is keres itt? Lelőjük.

Hasonló a szitu, mikor manhuntokat vadászunk idegen játékosokkal, lövöm a manhuntot, beugrik elém valaki, egyből rouge leszek 19 másodperces számlálóval, amiért semmi jutalom nem jár, és puff, már le is lőttek hátulról azok, akikkel eddig a manhuntokat lőttük.

De láttam már olyat is, aki szaladgál az ember után, hogy "helló", meg "please stop, don't run" aztán lelövi. :)

Ilyen ez a popszakma :)

Új hozzászólás Aktív témák