Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
ЯΞD
senior tag
Pagefile kinek hogy van beállítva? Ki mire esküszik? Ha rákeresek a googleba pagefile the division akkor 20GB-kat találok sok helyen...
-
micafighter
nagyúr
válasz
TheProb
üzenetére
Amikor egyedül mész akkor amúgy könnyebbek a küldik, pl ha 4en mentek jóval erösebbek a mobok. Ha egyedül mész recovery link és a feltámasztós support station jó barátod, mobok nem szokták lelőni így fel tudod támasztani magad többször is.
Ha nem akarod hogy csatlakozzanak hozzád akkor a group managementbe tudod ezt állítani hogy pl csak barátok tudjanak belépni, vagy senki se.
A kezdőknek amúgy azt tudom még javasolni keressenek minél több játszó partnert, egyedül is hangulatos a játék de egy összeszokott csapattal mikrofonon beszélgetve közbe még hangulatosabb

Megcsináltam amúgy a 3 új karakterem azokat fel akarom majd húzni ugy hogy jelöljetek nyugodtan, uplayen JetiPeti_HUN néven futok.

-
arnikusz
veterán
válasz
nyongi
üzenetére
Survival térkép még nem készült. Random csak annyi benne, hogy a PVE területen különböző helyekre rak be, mondjuk szemből jobb felső területre még nem tett.
A nevezetes pontok és helikoptercrash mindig az adott területen egy helyen van, ugyanez elmondható a craft alapanyagokról és szett itemekről is.
A virust dobálja még a DZ-belül össze-vissza, nálam 10-ből 8 esetben DZ5-6 és teljesen mindegy, hogy a legalsó , vagy a legfelső belépési ponton lépek be a DZ-be.
Amit ajánlok a föld alatti területek-sok jó dolog van lent.
-
TheProb
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Ja, csak még nincs ultim, egyik szárnyat se maxoltam még ki. :/
Más:
1. Van valami guide ahol meg tudom nézni, hogy mik a legjobb statok? Pl. fegyverkiegészítőknél mik adják a legnagyobb dps pluszt.
2. Epic cuccokat nem nagyon éri meg venni low levelen, nem? Most lvl16on már megjelent jó pár epic cucc a vendoroknál, de egyrész elég drágák, másfelől kb egyik perk-hez sincs még elég pontom a 3 fő staton, hogy működjenek is. -
Anonymus23
veterán
válasz
TheProb
üzenetére
Hagyni kell az ilyet feküdni, vagy kilép magától vagy rájön, ha nem csapatban játszik, akkor ez a sorsa.
Egyébként egyedül is meg lehet csinálni, csak annyi, hogy fall-back van, és óvatosan kell előre haladni.
Vissza kell futni a pálya elejére, nem fog minden mob követni, és előbb utóbb elfogynak. Mondjuk pont az Amhersten érdemes egy páncélos/felélesztős ultival felrakni a csomagot és utána már lesz idő leszedegetni a mobokat. -
-
Anonymus23
veterán
-
micafighter
nagyúr
válasz
üzenetére
Én elöször azt szoktam megnézni, mennyi páncélt ad. (#30470) Anonymus23-ban a képen látod a max értékeket, abbol a plusz páncél értéket le kell számolni ha nem páncél a fő módosító, tehát plusz páncél nélkül 1334 páncél körül van a max tatyóra. Aminek az alap páncélja 1150 alatt van azt én tovább nem is nézem, el szoktam adni, de minél több nyilván annál jobb. Ha 1150 felett van az alap páncél, akkor nézem tovább a többi statot. Táskára az armor a legjobb major attribute amit látsz a képen hogy max 959, statból meg firearms vagy stamina lenne ideális, abből 1272 a max amit tud. Ha a kettő közül valami megvan, mondjuk 900+ armor, akkor már jó vagy mert statot tudsz rá pörgetni ami kell. Ha a stat jó de nem páncélt ad akkor meg tudsz rá páncélt pörgetni. Minor attribute-nak meg a löszer a legjobb, de ha csak ez hiányzik, és egyébként nagyon jó a táska, attól még nem dobnám el.
Én igy szoktam nézni.
(#30489) VincentVG: onnantól felfele ahogy fejlödsz exponenciálisan nönek majd a cuccok erősségei.
-
törölt tag
Több ugyanolyan Set cucc esetében mi alapján döntitek el, hogy melyik a legmegfelelőbb?
Pl van 3 alpha zsákom, mit tartsak szem előtt van valami prioritási sorrend? -
torma1981
veterán
Tegnap este nyomtam egy random csapattal egy küldit. A végén voltunk már mikor legyakták a 3 másik embert. Én egy olyan helyen voltam ahova nem tudtak felmenni. Volt egy durva képesség amivel azonnal élesztettem őket és maxos lett az életerő. Már írták hogy haljak meg de kellet idő amíg feltöltődik. Beszarás mennyire hasznos cucc.
Igaz marha lassan tölt fel. De nem gondoltam,hogy ennyire hasznos. -
ceripapa
aktív tag
válasz
micafighter
üzenetére
Thy ezeket kerestem

-
micafighter
nagyúr
válasz
Krissz1983
üzenetére
Jó hallani hogy van ilyen is

-
-
D4M13N
aktív tag
Én most a tommygunra pályázok.asszem vissza kell mennem megint dz-be,csak az a fránya reroll adná már be a set itemen amit szeretnék

-
macy
addikt
válasz
Krissz1983
üzenetére
-
Krissz1983
aktív tag
Na ilyet sem éltem még át mint most. Nagyban bent farmolgatok egyedül Dz-ben. Semmi gondom nincs is sikerült három kimentést megcsinálnom. Aztán az egyik nevesített dobta a ninja bag -et. Huhú mondom ez az első nevesített cuccom megyek gyorsan kimentem erre megjelent egy négy fős Rouge csapat. Mondom anyátokat. Elkezdtem menekülni előlük de sarokba szorítottak. Megálltam egy helyben és elkezdtem lőni az kettőt el is kaptam de aztán leszedtek. Nem baj respawn aztán megyek tovább gondoltam én. Ezek azonban megvártak a bejáratnál. Mondom ennyi ezek rám vadásznak de nem! Megkérdezték hogy kell e vissza a bag? Mondom persze erre az egyik szól hogy lőjem le mert nála van. És utána segítettek kimenteni a cuccaimat és együtt mentünk vagy egy órát. Minden más rouge-ot leszedtek aki rám mászott 😁 komolyan ilyet én még nem láttam.
-
SütiGTi
senior tag
Tulelo modban talaltam egy zart ajtot. Ahhoz hol talalok kukcsot? Fertozo zonaban van, es eleg sok minden vilagitott az ajto mogott :-)
-
TheProb
veterán
Előbb mentem egy amherst's apartment-et hard-on, 3random noobbal. A vége valami kegyetlen kemény, legalább 10x wipe-oltunk, nem tudtuk megcsinálni. Mondjuk volt 1 barom aki mindent cisnálta, csak azt nem amit mondtam neki. Eléggé felbaszarintotta az agyamat, hogy megölünk 1 valaki és azonnal jön helyette 2 másik...
Amúgy ez elég ökörség, hogy nem lehet kirakni az idiótákat mission közben.
-
LucentTwo
tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Majd próbálok képet felrakni csak ps4-en vagyok és onnan kicsit macerásabb.

-
bozont
veterán
Üdv
Season pass nélkül érdemes belekezdeni a játékba? Az alapjátékot most 5500Ft-ért meglehet venni, de a DLC-knek még elég magas az ára (számomra). -
LucentTwo
tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Nem tudom pontosan, de talán 12800 páncélom lehet, ha jól rémlik. Reckless mellény természetesen.
Mellény és a térdvédővel veszítek sokat. De nem akarna jobb esni. Szaros Barrett se esett még ki.

-
LucentTwo
tag
Én meg pont fordítva vagyok így, mint sokan. Hogyan tudtok AB szettel, ilyen szívóságot összehozni?! Áltban a páncél érték közel olyan nekem mint nektek, viszont 7000életerővel csak 420ezret tudok összehozni. Itt meg szoktam látni, meg videókban is, hogy ugyanennyi v 7200ponttal ami kb a max lehet, összejön nekik 450-500ezer szívóság (alapjáraton).
-
Anonymus23
veterán
válasz
micafighter
üzenetére
Nem kell magyarázkodni.
Ez:
a rewardnak szólt, nem neked. Ez is mehetne a küldetésért járó díjnak: 
Ha még soha nem csináltál meg egy küldetést, akkor van spec reward:
Mindenből több.
Egyébként meg a heti plusz 1 zöld cucc.. (vagy lehet 2, nem emlékszem már)
Most vettem észre, hogy az egyik karakterrel a CS még kimaradt. -
micafighter
nagyúr
válasz
Anonymus23
üzenetére
Azért irtam hogy ,,tudtommal " mert nem voltam benne biztos, nem figyeltem hogy volt e bonusz mikor teljesitettem a küldetést, de megnéztem mielőtt irtam és a térkép nézetben meg a leirásból nekem az jött le hogy nincs

Itt nekem egyértelmüen látszik hogy a daily mission reward micsoda:

Itt pedig nincs feltüntetve hogy lenne daily vagy weekly reward:

Ettől függetlenül van sokkal hatékonyabb módja a farmolásnak. Apropó farmolás, akinek van külön farmolós buildje annak hasznos lehet:
The Cavern-ben vesztegetik.
-
Anonymus23
veterán
válasz
micafighter
üzenetére
Mindegyiknek van heti rewardja,
1-el több zöld loot, amit amúgy a sima 34-es mobok is dobálnak minden kérdezés nélkül. 1x 1 héten. Utána már csak a normál loot. A Sólymot szoktam néha nosztalgiából megcsinálni.
Régen volt igazán érdekes, mert akár a sárkány, akár a sólyom volt az egyetlen lelőhelye a lootnak, ha valaki nem akart/tudott a DZ-ben játszani. -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
micafighter
üzenetére
Biztos nem rossz,de én maradok a már bevált dolgoknál.

-
micafighter
nagyúr
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Nomadot nem probáltad? Én is solozok leginkább, és nekem jobban bejött mint az alpha. Recovery linkel 3x kell hogy megöljenek, kvázi 3xos szivósság szorzó

Nálam igy néz most ki:
Spec táska és refhreshed maszk.
Nagyon bejön hogy kóborlás közben mindig visszatölti az életed, ha mobokkal harcolok akkor is. Alphában folyton kellett a booster shot / medkit amikor keményebb mobokkal harcoltam, igy ha közbe egy vagy több player hátba lött, akkor általában nem volt fullon a medkitem vagy CD-n volt a booster shot. Nomad-dal nincs ilyen gond, a 15% health on kill és a passziv regen szinte folyton fullon tart. DPS nyilván kevesebb mint alpha-ban de igy is fekszenek az emberek

(#30459) GAbre Falcon lost az nem napi/heti küldetés, hanem incursion, 3 féle incursion küldetés van, ezek a legnehezebb küldetések az egész játékban. Tudtommal nem kapsz rájuk napi/heti bónuszt ha megcsinálod öket, szimplán csak baromi nehezek. Randomokkal nagyon nehéz még jó gearben is. Szerintem célszerü csapatban neki esni
Tegnap nyomtam végig pont a falcon lostot heroic-on 3 randommal, abbol az egyik még az elején lelépett, elég szenvedős volt a vége de sikerült. Ha cuccokat akarsz farmolni annak van sokkal hatékonyabb és gyorsabb módja. Szerintem az incursion küldiket nem a loot miatt érdemes csinálni, hanem jó kis kihivás haverokkal 
-
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Köszönöm, jegyzetelek szorgosan, bár az én statjaim ennek még a közelében sincsenek, de támpontnak tökéletes.

-
GAbre
veterán
Be került a csapatba 1 240Gs-es csóka.Aki valami irdatlan hülye lehetett,mert a golyókat birta,csak bazta elvinni felrakni a bombákat.2-3 hullámot is volt,h ült a bombán.
Én magam 190es gs-es cuccban kb ugyanolyanokkal nyomtuk 4en.
De ezek meg hülyék voltak,mint a seggem,folyamat éleszteni kellett őket,hiába mentem le a gödörben a sólyom küldetésen,1 valaki jött utánam 5 percig.Lehet,hogy valami tök más taktika van erre,hogyan lehet átvinni a logikát meg én nem értem.
De a 10. alkalomra meguntam,a próbálkozást. -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
CactuS
üzenetére
Alphához a fő fegyver M4/LVOA-C,a másodlagos egy famas a nem komplikált talent miatt. Így a 6 talent most nálam így néz ki : Fogékony - Gonosz - Kompetens - Brutál - Pusztító - Nem komplikált.
A predatornál szintén ajánlott M4 vagy LVOA-C,ez nálam jelenleg fő fegyvernek egy LVOA-C: Gonosz - Önfenntartó - Kompetens, a másodlagos itt egy MP7: Brutál - Gonosz - Kompetens. Utóbbi fegyver talent képzettség használatakor 15 másodpercig 10%-kal növeli a fegyver sebzését,Predator LVOA-C esetében egy boost heal elnyomása után a 20.9K alapsebzést 25.4K-ra tolja fel nálam.
-
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Köszönöm a leírást.
A fegyverek eltérnek Alpha és predator esetén? Vagy az marad Famas / M4 / lvoa-c? -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
CactuS
üzenetére
Van egy Alpha szett: 4 Alphabridge + felelőtlen mellény és kegyetlen kesztyű. A predatorom ugyan ez csak 4 predatorral. Mindkét szett jó pve-re és pvp-re szólóban/csapatban. A 3. karakteremen 3 firecrest + virgonc mellény,specializált zsák és kegyetlen kesztyű (support/szóló egyaránt),ha a helyzet megkívánja ehhez is van egy olyan predator szettem mint amit írtam csak át kell öltözni. A 4. karaktert ma kezdtem el az még csak lv8-as arra még nincs konkrét tervem,bár hozzávaló van elég fullon van a stash.
-
GAbre
veterán
Üdv!
Valaki(k) tud jönni segiteni heti küldetésekben(sólyom elveszett stb) ?
Már vagy 10 perce várok valakire,de vagy lelépnek,vagy bénák,vagy nem jön senki. -
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Azt megkérdezhetem, hogy te mibe tolod most, amikor soloban haladsz? Láttam, hogy lootként főleg alpha/predatorokat linkelsz, így gondolom a kettő közül valamelyik.

-
qukesz
senior tag
Sziasztok!
Tudna abban valaki segíteni hogy miért nem menti a képet az uplay fiók?
F12 ugyebár a képernyőmentés gyorsgombja.
De hiába nyomom a játék közbe nem menti el.Köszönöm !!!!
-
vitya81
tag
válasz
VincentVG
üzenetére
Biztos 390ezerre gondoltál. Persze, küldj képet, ezért is írtam nektek, hogy megtudjam kinek milyen a karaktere. Leginkább Alpha érdekel (AR fegyverekkel). PÜ-ben küldj képeket. A karakterről, a fegyver kiegészítőkről, a fegyversebzésről (CHC, CHD, Headshot damage....)
Köszi
-
torma1981
veterán
válasz
ScomComputer
üzenetére
Kinyírták őket.
Legyakta őket 3 tag. -
törölt tag
Ma este folyamán le szeretném nyomni a falcon lost (térkép jobb alsó sarok) incursiont legnehezebb szinten és ehhez keresnék már rutinos/lelkes játékost v játékosokat.
Célozni tudok és bármilyen szerepet vállalok a csapatban, ha valamire esetleg szükség van.
10 után ráérek, a nevem steamen és uplayen egyaránt vzarmo. -
TommyS_27
senior tag
-
vitya81
tag
válasz
arnikusz
üzenetére
Köszönöm srácok!
arnikusz: Nem fogok már sokat aggódni ezen
Elvagyok vele, beszerzek egy Famas-t és megnézem azzal is.Anonymus23: Savage kesztyűm van, viszont kellene még egy 'tökéletes' Alpha item (leginkább zsák, Barrett mellényt nem veszem le), hogy a 4-es szetbónusz meglegyen. Famasra fogok gyúrni
(ha az elsődleges fegyveren van csak pontosság, stb... kiegészítő attól még a Famas uncomplicated talentje él, ugye? Mert akkor ahogy javasoltatok csupaszon beteszem másodlagos fegyvernek. Fejlövés sebzést nem nagyon erőltetem, mert playerek ellen sz.rt sem ér .... inkább a CHC (előző hozzászólásomban tévesen írtam
) és crit. damage.micafighter:
Üdv.
-
válasz
üzenetére
Nos, ha átnéznéd a kérdéseket akkor láthatnád, hogy az a tendencia arra mutat, hogy az új játékosok többsége egyszerűen magasról tesz az összefoglalóra amibe itt többek öltek nem kevés munkát pont azért, hogy az újoncok dolgát megkönnyítse (és nem mellesleg frissen tartsák).
+1 Akinek ment a válaszom második fele ő discordon is kérdezett tegnap, válaszoltam neki erre még annyi sem érkezett, hogy kösz b+. Végül is elintézhettem volna annyival is a kérdését, hogy hülyeséget kérdez. My bad.
-
ScomComputer
veterán
Úgy látom megy a LIVE...

-
válasz
torma1981
üzenetére
A kérdésed teljesen felesleges. Bőven kapsz elég lootot a tevékenységekből (fő/mellék küldetésekből és encounter-ekből), hogy összetudj szedni magadnak felszerelést anélkül, hogy 1 területen kellene farmolnod specifikusan ráadásul az eladásból bőven lesz pénzed (amit amúgyis csak az end game-ben fogsz igazán használni addig elég kicsi a jelentősége. Másrészt a loot random ezért nem is tudsz istenigazából 1 területen farmolni (ha nem számítjuk az incursionöket és azokat a bossokat akiknél kicsit, ismétlem kicsit magasabb az esélye bizonyos itemeknek. A ládák amiről arnikusz írt meg csak 1x nyithatók és leginkább csak zöld/kék felszerelést tartalmaz ami nem mellesleg random azaz nem túl magas az esélye annak, hogy jó és használható esik belőle tehát effektíve farmolni nem lehet őket (mire felszeded az összeset már rég level 30 leszel high end/gear set felszerelésben tehát abszolút irrelevánssá válnak).
@#30417: Mert így írták meg a játékot és vannak kivételek. Tényleg ez a legkomolyabb problémád most?
A mobok szintje előre meghatározott a küldetésekben és a kerületekben egészen addig amíg nem teljesülnek bizonyos feltételek azaz pl. amikor level 30 leszel mindenhol l30 vagy magasabb szintű mobok lesznek world tiertől függően mert a játék hozzád illetve a csapatban lévő legmagasabb szintű játékoshoz igazítja a mobok szintjét. -
ЯΞD
senior tag
Igen AB-t szoktam használni de hallottam már erről és kinyomtam az utóbbi időben. Az ég világon nem fut mellette semmi. Lapozó file ki volt kapcsolva. Azt bekapcsoltam mert TommyS mondta, hogy az okoz ilyen gondokat. Viszont most az sem oldotta meg.
Még arra gondoltam HT-t kéne kikapcsolni mert ismerősöknek az i5-ön semmi gondjuk nincs. -
ЯΞD
senior tag
Sziasztok. Segítsetek már mert agyam eldobom állandóan kifagy a játék. Van, hogy már indításnál de legtöbbször 10-20 perc játék után. Feljön a uplay és az összeomlás jelentő és viszlát. Eddig win8.1-et használtam ott is csinálta de talán ritkábban. Most pár napja feltettem a win 10-et de azóta egyfolytában. Hőmérsékletek rendben. FPS-is. Sőt próbáltam, hogy limitálom 90-re. Ez sem hozott hasznot a konyhára. Próbáltam DX11 és 12re kapcsolva. Win eredeti...
-
arnikusz
veterán
válasz
torma1981
üzenetére
A kék ötszög küldik végén találhatsz nagyobb ládákat emlékezetem szerint, mellette a telefon felvételek környékén is vannak kisebb ládák, de a Bázis Vendorban is tudsz venni cuccokat, ha megfelelő feljettségi szintet elérsz. Továbbá a főküldik során a boss is dobál a mobok mellett, valamint kapsz az xp mellett tervrajzot és itemet is.
-
torma1981
veterán
Sziasztok.
Kezdőknek hol vannak jó fegyverek,ládák a mappon? Ahol jó cuccok szoktak lenni. Vagy legalább jó pénzért el lehet adni.
-
micafighter
nagyúr
válasz
vitya81
üzenetére
Leginkább a famas/uncomplicated hiányzik. Mutass képet a fő fegyvered modjairól is.
Más: destructive amúgy érdekes talent, mobok ellen nagyon jo, de pvpre szerintem többet ér a +dmg és a chc talentek, mivel armor pen pvpben kap egy 0.3as szorzót, így a 15% pvpben az mindjárt 4,5% és az 60% dmg reduction szinten lévő armor ellen is csak 2,7% plusz sebzés, ha pedig adott játékosnak kevesebb az armorja, akkor ez mégkevesebb, és 60% már nagyon jónak számit, szóval a gyakorlatban ennél inkább csak kevesebb lesz.
-
Anonymus23
veterán
válasz
vitya81
üzenetére
Savage kesztyű kell hozzá.
Másrészt a második fegyver az Famas legyen a 3. tálentje miatt, és ne használj pontosság/visszarúgás módosítókat ha Famas-t használsz. A 2. fegyvert felesleges beöltöztetni.
A módosítókon fejlövés sebzés + CHC + CHD legyen ahol elérhető persze, plusz a táron lehetőleg +RPM is.
A DPS-t ugyan megdobja, de nem feltétlenül lesz haszna ha pontosság és újratöltés tálent van a módosítókon. -
arnikusz
veterán
válasz
vitya81
üzenetére
Berakott szett módosítok milyenek? (tűzfegyver-életerő-elektronika)
Van -e pl. gépkarabély sebzés a szett itemek közül bármelyiken is?(másodlagos tulajdonságok)
A kesztyűn van azt látom.
Saját szettből kiindulva ACR/Famas esetén az ACR -Reckless mellénnyel karcolta a 400-ezres DPS-t, de nálad Barret mellény van.
Én nem idegelném magam, ha jól működik akkor használnám nyugodtan.A többit Anonymus Játékostárs már le is írta.
-
vitya81
tag
Hali!
Ismét tanácsért fordulok hozzátok. Annyira zavar, hogy ilyen alacsony DPS értékem van (tudom nem ezzel kell huszárkodni, de idegesítő hogy másoknál hasonló értékek mellett 400k+ ), segítsetek már valamit, hogy mi lehet a 'baj'. Feljavított ACR-E-t és Scar-L-t használok, mert nagyon pontosak, és jól használhatók (M4, LVOAC nem játszik). A mellékelt képekből jól látszik, hogy van CHH és CHD a fegyvereken elfogadható mértékben, de vhogy mégsem jön össze a bűvös 400.000 DPS (igaz boost heal és Barrett segítségével megközelíti)
Amúgy mobokra fejre kb. 70k-100k a crit. hit. Már arra is gondoltam, hogy bugos a játék és valamiért rosszul számol. Az is zavar, hogy a fegyverek sebzése is elég alacsony (amellett hogy az Alpha ad +5%-ot, és a kesztyűn is van 1271+ sebzés. Remélem lesznek hasznos ötletek 
Talentek:
AR-rel: Halálos-Gonosz-Ádáz Brutális-Pusztító-Fogékony
SMG-vel: Gonosz-Halálos-Kérlelhetetlen Pusztító-Brutális-Fogékonyui.: SMG-vel sem sokkal jobb a helyzet.... a crit. hit érték ott kb. 70-80k
(Ettől függetlenül szépen fekszenek a mobok, és nem kínlódok velük, csak az adatok zavarnak.)Viktor
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Akkor ez lett a lila pisztoly helyett, nekem is van elfekvőben egy Sentry szettem, csinálok egyet majd a hétvégén. Sniper az MK17 jó akkor vagy más van Tenebrae, meg Scar és SVD is.
Este azért a tiedet meglesném, hogy muzsikál.DZ-re használ valaki Banshee szettet, Láttam nemrég egy érdekes videót 3 Banshee-3Predator- párosításról.
Frontline szettben csináltam tegnap pár heti HVT-t csapatban, jobb nem volt egy USC-t használtam 20.7 K sebzéssel közelről szépen dolgozott és a pajzs mellett, ha odafigyelsz PVE területen elmegy, még egy Tommy Gunnal kipróbálnám.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Anonymus23
üzenetére
Épp ilyen megoldást kerestem, a damascus eddig nem jutott eszembe

-
Anonymus23
veterán
Csak egy kis nosztalgia:
A páncélérték egész jól sikerült rajta

Kár, hogy szinte használhatatlan

Egy kis ötlet, hátha más is gondolkozik ilyesmin:
Skill visszatöltés, Hidegfejű tálent
Lehet craftolni a Damascus nevesített pisztolyt, igaz 163-as, de nekünk most ez kell, mivel eleve 3 tálent van a kettővel szemben (na nem mintha a sebzésre menne rá az ember), de a Hidegfejűhöz szükséges elektronika érték alapból megvan. Én a középsőt pörgettem el.
Nem utolsó sorban a vérzés tálent jól tud jönni DZ-ben is. -
xyvalaki
aktív tag
válasz
sixpak
üzenetére
Segítek kicsit feltornázni a szintedet. Vegyél fel. A nick FiglarGeza
Amúgy, ma bementem a dark zónába egyedül. Sikerült is három kimentés. De a szenya ruszkik szivattak párszor..
Az utolsó kimentésre vissza mentem és kölcsön kenyér vissza jár. Nem értettem mit mondanak de nagyon idegesek lettek. A rohadékok csapatban mászkálnak és lopnak. -
VincentVG
senior tag
válasz
micafighter
üzenetére
Igen én is kb erre gondolok, és így is várom. Főleg h NYC mellett dél amerika is eléggé bejön.

(pl. Narcos 1-2
)Jelentkeztem béta tesztre, mert a WD2 után megint nem bízok az ubisoftban.
Nekem az AC-k kb. rendben voltak, az összes rész, bár ingadozó volt ott is a színvonal)
ugyebár Division tökre oké, de ezt a Watch Dogs grafikát nem tudtam elfogadni..Márciusig pedig pöröghet a Division, van valami info a 3. DLC témájával kapcsolatban?
(csak h legyen egy kis On is
) -
micafighter
nagyúr
válasz
VincentVG
üzenetére
Ezt a részét szerintem hozni fogja a wildlands, de azt nagyon fontos észben tartani hogy az nem a Division folytatása lesz, és itt nem történetre gondolok hanem magára a játékra. A divisionben elég erős RPG beütés van, a wildlandsben nem lesz ilyen, az egy open world taktikai lövölde lesz állitólag, legalábbis a YT-n ezt mondták a tesztelők akik már próbálták a játékot.
(#30412) VincentVG
256 az a gear score (röviden: GS). 30-as szint felett a cuccok erősségét ilyen ugynevezett Gear Score-al határozzák meg, 256 a legmagasabb szint, a legjobb cuccokat jelenti. A karakternél a szám amit kiír az a karakteren lévő felszerelések gear score-jának az átlaga.
Dark zone szintet egyébként külön számolja, ahogy az undergroundot is. (Survivalt passzolom).
Underground szint az a nehezebb underground küldetéseket oldja fel, dark zone szint pedig ahhoz kell, hogy vásárolni tudj a dark zone boltokban, de ugy tudom 30as vagy 40es szint a legmagasabb követelmény a dark zone boltokban, a max dark zone szint pedig 99.
Viszont a dark zone sajátossága, hogy mikor meghalsz, dz XP-t és dz creditet vesztesz, tehát ott lehet bukni szintet is.
-
VincentVG
senior tag
lamer kérdések órája:
30-as szint mellett látom screen saveken ezeket a számokat: pl 256
azok mit jelentenek? külön számolja a dark zone-t? + külön a DLC világokat (survival+underground) is?
még nem vagyok 30as ezért kérdezem. köszi.
-
VincentVG
senior tag
válasz
sixpak
üzenetére
Hát igen, azért nem egy BF1, de szerintem nincs is a frostbite engine-nek per pillanat ellenfele.
De utána jöhet ez a grafika.Én konkrétan a Mafia III és a Watch Dogs 2 csalódás után (mindkettő kidobott pénz, még sosem fordult elő h 2 játékot ennyire benézzek) vettem elő újra.
Amit nagyon szeretek benne (egyrészt mondjuk NYC-t imádom) az a "flow" élmény, ahogy mászkálok, fedezékbe vonulok, ide oda "bukfencezek". meg se reccen, fullos grafikán. Egyszerűen ott vagyok és működik a dolog. Pedig baromira nem vagyok egy shooter fan.
+++ BF1 + ez az a grafikai ami alatt nem vagyok már hajlandó leülni játszani. nekem ez 2016 konklúziója.
(bocs ha a vége kicsit OFF lett)
u.i. és várom nagyon a ghost recon-t, remélem hozza ezt a szintet.
-
válasz
TheProb
üzenetére
Hát ha azt írja, hogy az ellenfelek szintje annyi akkor egyértelmű, hogy az ellenfelek szintje annyi és nem a küldetésé mivel bármilyen szinten mehetsz a küldetésekre max azonnal meghalsz (feltéve ha egyáltalán sikerült eljutnod oda csak mert a kerületekben is hasonló szintű ellenfelek lesznek) ha túl nagy a szintkülönbség (erősen javallott 2 max 3 szinten belül lenni a mobokhoz képest főleg az elején).
-
távcsőves
senior tag
válasz
TheProb
üzenetére
Agent stevedoki
Fura, mert láttam a neved mellet ha beszéltél. És nekem is jelezte a nevem mellet, ha beszéltem. Én olvastam amit írtál, de csak a globál chatbe tudtam írni, mert nem jutott eszembe a /csoport kapcsoló. A buszmegállós küldetés azért nem sikerült, mert elfogyott a lőszerem. És nem sikerült jeleznem, újra kéne töltenem a készleteim. Amikor hívtatok csoportba, pont készültem lefeküdni. De jó volt. Az ellenség szint jelzés nekem szolóban is rosszul jelzi ki idönként a nehézségi szintet, egy idő után megjavul. Ez valami szerver/kliens kommunikáció késés miatt lehet.
@duvi: köszönöm, már intézem.
-
GAbre
veterán
Üdv!
Végre felvittem 30as szintre,de sajna nem enged kihivás szinten vinni semmit,mivel magasabb világszint kell.
Amikor belépek alul bal sarokba kiirja,hogy magasabb világszint elérhető.
De se térképen,se bázison,se rejtekekben nem látok semmit,amivel a magasabb világszintre tudnék ugrani.
Valami 5let? -
duvi
nagyúr
válasz
távcsőves
üzenetére
- Állítsátok be push to talkra. Ha jól emlékszem, akkor a "c" bill az alapértelmezett gombja.
- Másik megoldás (ez a jobb), ha feljöttök a ph Division csatornájára és azt használjátok. Csapatonként külön szobában mehettek. Téma összefoglalóban megtaláljátok a részleteket. Discord regisztráció menete, linkek -
-
TheProb
veterán
Azt hittem random noob vagy
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#30399) távcsőves: Te ki voltál ing?
Amúgy dumálni senkit se hallottam. Chaten meg csak magammal beszélgettem...
Más:Átállítottam angolra a nyelvet és csak kamillázok, hogy mennyi hülye fordítás van... Nem a feliratokra gondolok, hanem pl. az inventory-ban lévő dolgokra. Magyarul sokszor fingom nem volt, hogy mi az istenről "beszél" a játék, most meg egy csomó mindenről megvilágosodtam... Ubisoft mért a google translate-et hívta segítségül egy normális fordító team helyett?

(#30401) torma1981: Enter, aztán /g (ha angol), ha magyar akkor /csoport... (utóbbire mire rájöttem, anyáztam egy sort ott is)
+1: Az mért van, hogy a teamben voltunk 2en lvl11-esek, meg egy 9-es és csomó küldetésre azt írta, hogy 16,18,25,stb. szintűek az ellenfelek vagy maga a küldetés?
-
torma1981
veterán
Nekem nincs mikrofonom.
Írni hogy lehet? Mit kell nyomni? Amúgy tényleg jó volt.
Én még nagyon próbálgatom a játékot. 
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- D-Link DIR-860L
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Cyberpunk 2077
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- HPE Synergy 12000 Frame ), 1x Composer (807964-001), 2x Frame Link Module (807963-001), 2
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Samsung Galaxy Book3 X360 (NP730QFG-KA2HU) 13. gen i7 / 16GB / 512GB Új x360 touch
- ASUS X455L LAPTOP i3-5100U 12GB!! DDR3 GeForce 820M 2GB 128GB SSD
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / magyar / 27%-os ÁFÁS
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ASUS TUF GT301 GIGABYTE 750W
- PNY XLR8 CS3140 M.2 NVMe 4.Gen 1TB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Igaz marha lassan tölt fel. De nem gondoltam,hogy ennyire hasznos.

Ez:
a rewardnak szólt, nem neked. Ez is mehetne a küldetésért járó díjnak: 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Írni hogy lehet? Mit kell nyomni? Amúgy tényleg jó volt.