Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Tegnap 3-an mentunk vegig es nekem hasonloan gyrosnak tunt, talan konnyebb is mint egy randommal. a Mobokat biztos ahhoz kepest skalazza ahanyan bent vagytok, ha a randomok gyengebben muzsikalnak akkor bizony lassabban lehet haladni.
-
Anonymus23
veterán
Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de az tűnt fel, hogy Lexingtont 2 fővel sokkal gyorsabban meg lehet csinálni semmint 4-el.
Ketten kezdtünk neki, és bár a mobok ugyanannyian vannak, de mintha fele annyi lenne az életerejük.
Ugyanazzal a fegyverre ketten pillanatok alatt elfogyik, ha meg behívtunk 2 randomot, akkor sokszor ~1,5 tár is kellett mondjuk a mobba. ha meg ketten voltunk, fél max 1 tár...
Másnak tapasztalat? -
The Division | I Got Perma-Banned

Well done Ubi.
-
D4M13N
aktív tag
Én balga megvettem két hete a season pass-t.A kérdésem az lenne, hogy a supply drop az csak egy darab lesz a hónap két adott napján?
-
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
ok, másikra gondoltam hirtelen (fierce). így marad az ak.
-
ZsyfKo
senior tag
Nekem úgy tűnik most ennyi a max amit a meglévő predatorokból kitudok hozni. Vélemények hogy majd min változtassak ha esik még item? Nem terhelem senki mobilnetét, úgyhogy itt egy link
-
arnikusz
veterán
válasz
yozsee11
üzenetére
Már a Survival is cheater.
Látja nem a megszokott helyen menti és így jár.Délelőtt újabb dolgot próbáltam a Survivalon:
DZ 5 nél megyek be ott is volt rögtön a vírus.
Elvágtatsz a Pit mellé a fertözőtt területen rögtön 2 Divtechet adó làda és a többi, majd
Templom safe house jobbra fertözőtt területen megint 2 Divtechet láda meg a többi, csak 3
piros van. Utána pedig M60 és G36 aranycucc szokott kimentési hely és siker.
Nagysebességű löszertárral szépen fekszik a Hunter, de előtte egy gránát a megzavarására.Swagger köszönöm most mind a 4 altal gyüjtöm a Survival- ládákat és egy hét múlva bontok.
-
PETEE78
senior tag
válasz
DokiBaxxi
üzenetére
Na beállítottam csak c rendszeren 2GB min és max. Csak HDD-k vannak a gépben.
Valamint a játékban bekaopcsoltam a csökkentett latenciat. Szerintem ezt vagy egy frissítés kapcsolta ki, vagy az Nvidia optimalizáló.
Erre egyébként ugye írja, hogy leeshet a képsebesség.
Nekem ezek a trükközések visszahozták a régi teljesítményt.
Töltési problémák megszüntek... -
GAbre
veterán
Üdv!
Újra nyeregben vagyok,kérdés,mennyire vannak jelen még csalók,illetve,most látom,h vannak hibák még mindig? -
törölt tag
Most hévègén ingyenesen játszható a játék? Ha igen akkor Auto aim weekend van.

-
DokiBaxxi
őstag
válasz
arnikusz
üzenetére
Sokadig ládából esett
50 körül talánNekem tetszik, nem rossz fegyver. Pontosság kell rá legalább 10-15% ha tartani akarom a 300-350-es RPM-et. Tárból felesleges extended, high velocity jó rá. Jó nagyot sebez, közepes-nagy távra hatékonyabb lehet, mint egy AR (még nem tapasztaltam ki teljesen). Sticky bombbal párosítva igen komoly

PVP-re használható lehetne, ha nem lenne a jelenlegi rendszer egy gusztustalan sz*r. Sticky bomb playerre, aztán pár golyóból szépen leviszi a HP-t. Mindezt közepes távból, közelre természetesen használhatatlan. Megtartom, mert PVE-re jó, aztán hátha 1.6 után PVP-ben is használható lesz. -
oneal1
senior tag
van valamelyik vendornál valami érdekes cucc?
fegyver, fegyver kiegészítő, bármi

-
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
itt az első az ingyenes talent? mert akkor ez nem is rossz.

btw, van még egy destructive talentes x-45 a bázison valahol, az expertet meg át lehet pörgetni harmfulra vagy intensere, vagy bármi másra.@GAbre: amit tudni kell, hogy steames játékhoz steames dlc-ket kell majd venni, uplayeshez pedig uplayest.
-
GAbre
veterán
Jó reggelt!
Tom Clancy’s The Division Gold Edition TCTD [Steam] [PC] [EU] [DE]
Van valami különbség szerintetek ebben?
Nem irják külön,h németországi esetleg csak,remélem nem is csak német nyelv van benne. -
arnikusz
veterán
válasz
Krissz1983
üzenetére
Survival- a vadászati területe, de csak kell kategória.
-
Krissz1983
aktív tag
Srácok Urban Mdr-t csak az underground-ban lehet szerezni?
-
Krissz1983
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Komoly. Nyilván mindannyian máshogy játszunk és nekem ez jobban bejön és hasznosabb mint az ha van legalább két csík életerőm akkor többet sebet a fegyver... Nyilván ha jött volna egy brutális talent azt választottam volna de sajnos nem jött.
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Inkább akkor raknék rá visszarúgás fegyver modot és pörgetnék valami értelmes talentet de ez csak az én véleményem. Két m4-em van amit fel váltva használom de ezt én is megveszem, kíváncsi vagyok rá és úgy se tudom mire költeni a creditet.
-
vegitossj7
addikt
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Egy LVOA-C-nél meg egy m4-nél nem árt, hogy ne szórjon mint állat.
Egy AK-nál viszont tényleg fölösleges.És ugye, ha olyan a gearset, akkor mehet egy kettes Sentry vagy Striker bármikor, és full dmg a modification-re.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Krissz1983
üzenetére
Pontosság talentet, ez most komoly ? Gyakorlati haszna szinte semmi, csak a dps-t emeli...
-
Krissz1983
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Köszi 👍
Én nagyon vágytam rá megvettem. Hááát nem is tudom valahogy az M4-em jobbnak érzem. Annak kisebb a szórása.
Mindegy most kipörgettem rá a pontosság talentet. Este majd kipróbálom milyen. -
duvi
nagyúr
-
-
piko88
tag
Helló!
Van értelme a képzettséget fejleszteni? Egyáltalán mire is jó ha valakinek magas a képzettsége?
-
szente
addikt
Sziasztok!
Játszanék a játékkal, de nem tölti be a pályát, mert csak kapcsolódni próbál aztán C-0-1243 hibával elszáll a játék (a Division szolgáltatások nem érhetőek el) . Próbáltam már az Uplay és a játékot is rendszergazdaként indítani, de nem segített.
Van valakinek valami ötlete?
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
m0h0senator
üzenetére
Nekem DX12-vel 5 perc alatt 2x crashelt a játék

-
TIT
veterán
Nem is elérhető az uplay.
-
duvi
nagyúr
-
vitya81
tag
válasz
DokiBaxxi
üzenetére
Kicsit láma kérdés, és OFF is, de már nagyon rég nem foglalkoztam ilyen lapozófájlos dolgokkal
Hol találom a lapozófájlt beállításait? a c:\pagefile.sys megvan, de nem tudom megnyitni (szövegszerkesztő üres dokumentumot mutat), mérete 2,2 GB úgy hogy nem játszom. A fizikai memória 16 GB a gépben, és 1.5 óta sokszor nagyon laggol a játék, érthetelen módon, fps stabil, el sem mozdul 60-ról, de mégis nagyon darabos minden (időnként). Rohadt bosszantó. A grafikai beállításokból már annyit visszavettem amennyi szerintem nem indokolt a konfigurációmhoz képest (adatlapomon vannak az összetevők). Ezért most már megpróbálkoznék ennek az állítgatásával, vagy ha van más ötlet, javaslat nagyon szívesen 'meghallgatom'.Köszönöm, hogy ilyen Division problémával is foglalkoztok

Üdv, Viktor
-
grHawk
aktív tag
Hali!
Mai nap a csapatommal összeakadtunk egy modortalan magyar bandával. Rugók voltak, rájuk támadtunk, oda-vissza voltak veszteségek. Aztán egyszer-kétszer komolyabban leküldtük Őket, ekkor már anyázástól kezdve a "hány ultid van csicska"-ig minden volt. Szeretném megosztani ezt a pár nevet, hátha valakit megkímélünk a további rossz tapasztalatoktól. A játékmenet során persze mindennek elhordtak minket, ez nem is bántja a lelki világom, főleg, hogy erről hamarosan videót is töltünk fel, úgy hogy remélem látják ezt a fiúk, mert szűk körben ugyan, de híresek lesztek!*
HardKernell
Whrite_HUN
GABO93 -
TommyS_27
senior tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
itt is alakul, de szerintem nagyon gyenge még

-
demmer123
őstag
Mai Survival Jackpot

-
duvi
nagyúr
válasz
saltanus
üzenetére
Ne küzdj a uplayen! Vedd meg a Gamersgatenél. Ott is 20 euróért adják. Kapsz egy serialt amit bektiválsz a uplay fiókodon és kész is vagy.
-
saltanus
aktív tag

ezt irja ki mindig.
valaki talalkozott mar ezzel? -
saltanus
aktív tag
Sziasztok !
Nekem egy kis segitsegre lenne szuksegem,szeretnem megvenni a uplay storebol a season paast de shogy sem sikerul.
Annyit hozza tennek hogy szerbiaban elek es magyar kartyarol szeretnem a penzt utalni, de akar szerb kartyarol is mehetne de a storenal nem tudom kivalasztani a magyaroroszagi lehetoseget mert nicns ilyen opcio sem mas europai orszag sem, szoval nem is ertem,. szerb utalasnal meg errort ir ki.... -
DokiBaxxi
őstag
válasz
ceripapa
üzenetére
Oké, megnézem ezt is, hátha

PETE
Akkor örülök, hogy nem vagyok egyedül. Bár nálam nem a betöltés okozza a gondot, hanem, mint írtam, olyan FPS droppot kapok, hogy a hányinger kerülget
(#29801) micafighter
Csak a Windows Defender van fent. Annyiszor hallottam már róla, hogy megakasztja a gépet de eddig sose volt vele gondom. MeglátjukMég valami: Miközben FPS drop van, észrevettem, hogy a HDD LED folyamatosan világít. De megállás nélkül. Tehát valamit valamiért nagyon tölt. Aztán megnéztem és a lapozófájl mérete 9(!!) Gb. Most átállítottam <2Gb-ra, meglátjuk lesz-e változás.
-
-=Jam=-
addikt
válasz
ult1mate
üzenetére
Nem mindig a 3. talentet pörgetem nyilván, ha oda jót adott. De ha neked egy DPS karakterhez az ádáz kell, akkor sajnos addig vagy kénytelen farmolni, amíg vagy ki nem dobja 3. talentnek és akkor másikat tudsz pörgetni, vagy kidob egy olyat, amin az első kettő a jó, és harmadiknak tudod pörgetni az ádázt.
-
RazoR
veterán
Rájöttem mitől omlik össze a játék, ugye dx12 alatt nincs afterburner onscreen monitoring csak a 4.3.0-ással. Azzal viszont nem szeretik egymást a játékkal, visszaraktam a 4.1.1-et és megy a játék full képernyőn!
-
RoMix85
aktív tag
-
yozsee11
aktív tag
Most már Steam-en is ingyenes a hétvégére a játék, onnan is tölthető (természetesen ugyanúgy kell Uplay hozzá).
State of the Game - December 15th (kiemelve pár lényeges dolgot):
Goals of Update 1.6
Update 1.6 will focus on Dark Zone and PVP
It should bring the fun that 1.4/1.5 brought to PVE to PVP
PVP should be more competitive and intense, but also rewarding (even when you lose)
It should "close" the gap between mediocre players and the elite playersDZ Leaderboards
Dark Zone will get Leaderboards
They should encourage positive behavior and have not the goal to reward things like cutting ropes etc
There will be Weekly / Monthly activities that will be tracked
Leaderboards will reset from time to time, so there will not be a “best of all time” list and it will not track the progression that happened before the updateBan Wave
There was a ban wave
Some innocent players were banned, but that has been rectified
When you were one of the players that were banned for the wrong reasons, contact Ubi-Support to sort that out.Forrás: [link]
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
arnikusz
üzenetére
Tegnap én is vagy 7-8 játékos cuccait vettem fel, ebből 4et egy Kimentési ponton DZ-ben. Amúgy tényleg szívás ha egy helyre rak sok játékost, pvp-t most ezért hagyom mert 6x kezdtem neki mert már az első 5 perben lelőttek. PvE annyiból volt rossz hogy pl nevezetes ponton amíg harcoltam a mobokkal addig a paraszt kinyitott mindent, sebaj utána megcsináltam ezt én is vele.
Razor: nekem már patch előtt is ezt csinálta.
-
RazoR
veterán
Ismét egy remek patch, ablakban indul a játék, ha átrakom full képernyőre hibával leáll...

-
RoMix85
aktív tag
válasz
DeadEcho_
üzenetére
Fentebb írták hogy amikor átváltasz dx12-re kidob egy ablakot hogy csak újraindítás után bla bla... ezt le okézod, aztán még lent ráböksz hogy alkalmazza, utána restart.
Én is megnéztem mi a különbség két beállítás között
dx11 :78,4 79,0 fps cpu átlag 86% vga 99%
dx12: 77,3 78,1fps cpu átlag 68% vga 99%
igaz hogy nem lett több fps , a proci szembetűnő változásSzóval akinek nem i7 procija van, jobban jár a dx12-vel szvsz

-
arnikusz
veterán
válasz
micafighter
üzenetére
Akkor csak ügyesen a Survivalon.
Amiket írtam természetesen csak az én tapasztalataim, biztos van jobb know-how is a Survivalra, de eddig így minden esetben ezzel a taktikával meglett.
Még amit korábban is konzultáltunk a fórumon a szerencsefaktor is nagyban közrejátszik ennél a játékmódnál, mert hiába van felépített és elképzelt taktikád, ha 10 játékost is odadob ahova téged és megelőznek. A heli roncshoz nem is megyek, csak a nevezetes helyekre.
Az elektronika gyűjtése nálam elsődleges, hamarabb ad szövetet.
Olyannal is találkoztam, hogy egy adott safehouse-ban kiírta, hogy heal ládát nem csinálhatsz.
Tegnap 7 játékos cuccát tudtam felszedni a halottasháznál, mert leálltak a nagy lángszóróssal harcolni, meg is lett az eredménye náluk.
-
válasz
üzenetére
Na majd akkor megnézem a frissebbel, csak az utóbbi pár hónapban voltak problémák az nv driverekkel így inkább már várni szoktam pár hetet mielőtt felrakok egy újabbat, hogy kiderüljenek a hibák.
@29800: Sajnos az nem annyira VGA specifikus hiba hanem inkább általános grafikai bug (nálam is jelen van már régóta) amit még mindig nem javítottak ki.
-
DeadEcho_
csendes tag
Hello, nálatok nem bugos a dx12 a beállításnál? Vagy van valami trükk?
Bekapcsolom, újraindítás után is azt mutatja h nincs bekapcsolva. Próbáltam, hogy átírom a cfg-ben, de az sem segít.Szerk: 1060 6GB a karim, szóval támogatnia kellene.
-
arnikusz
veterán
válasz
ZsyfKo
üzenetére
Dobozos heal vált be nálam soloban, mellette pulse és plussz elsősegélyhely akkor 3 kittel.
G36 helyett M60- ra váltottam a 100-as tár miatt, elnyomom a pulseot lejön a Hunter beállok a healládába és fedezékből leszedem, nem hagyni időt neki, hogy ő is használja a healjét és figyelni közben a Hunter seeker mine-jára is.
Kimentési helynek csak DZ2 parkolót használom.
Az esetek 80%-ában a vírus DZ5 nálam oda fellopakodok felveszem és közben míg kiürítik DZ2-3-ig a fertőzött terülteken a 2 db-os Divtech ládákat fent ott vannak.
Tapasztalat még, hogy a DZ-be bejutott játékosok közül az elhullók a szemtől szembeni arany páncélosokkal folytatott harcban esnek el, amihez még az társul, hogy hátulról az alacsonyabb mobok is beszállnak és akkor hiába heal láda arany szett és fegyverzet kapufa.
-
ZsyfKo
senior tag
Na másodszorra csak összejött, első pvp-ben volt azzal se lett volna gond csak annyira új volt minden hogy a nézelődés elvitte az időt így belehaltam a fertőzésbe, hiába hívtam a helikoptert nem volt annyi időm. Pve-től kicsit féltem hogy túl sok játékos marad a végéig és nem lesz alapanyag, de elég sokan elhullottak az elején. Kimentésnél fostam mert ahova mentem ott már 4 elhullott játékos volt, össze szedtem a cuccaikat de úgy is kemény volt a hunter, lelőni nem vészes de azért nem egyszerű, majdnem megfektetett engem is. Időm azért most se sok maradt. Amúgy melyik jobb a first aid vagy a dobozos heal?

-
FaTHI
őstag
Srácok M4-et melyik Vendornál lehet beszerezni?
-
PETEE78
senior tag
válasz
micafighter
üzenetére
Jogtiszta nod-om van. Az volt az első amit ellenőriztem, nem pörgette a procit, és nem ellenőrzött semmit.
Részemről ez a hibaforrás kilőve.
-
micafighter
nagyúr
-
micafighter
nagyúr
válasz
DokiBaxxi
üzenetére
A kettő dolog lehet összefügg, ha a virusirto dolgozik akkor pörög a vinyó. A windows defender simán képes megakasztani a gépet, ahogyahog még pár közkedvelt virusirto is. Vírusirtók közül a webrootnak a legkisebb a gépigénye de ez fizetős, mondjuk nekem a játékok miatt megér évi 1-2ezer forintot hogy a virusirto ne fogja vissza a gépet. Ha érdekel több alternatíva is akkor irány a nagy virusirto topic

Szerk.: Nem teszem offba mert ez másnak is hasznos lehet hogy jobban fusson a Division .
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- HPE Synergy 12000 Frame, Composer , 2x Frame Link Module,, 2x Virtual Connect SE 40Gb F8 Module
- HPE Synergy 12000 Frame ), 1x Composer (807964-001), 2x Frame Link Module (807963-001), 2
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Samsung Galaxy Book3 X360 (NP730QFG-KA2HU) 13. gen i7 / 16GB / 512GB Új x360 touch
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Egy AK-nál viszont tényleg fölösleges.
... viszont aki vágyott egy LVOA-C -ra de eddig még nem esett neki az most tud venni a bázison,Gonosz - Halálos - Pusztító talentekkel.![[link] [link]](http://cdn.rios.hu/dl/upc/2016-12/17/429691_hlf1sg1hoxbshdkn_screenshot_2016-12-17-04-25-01-1.jpg/800)

Holnap okvetlenül vegyél egy lottószelvényt!

Gondolom itt ez a túl sötét talaj a gond.