- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Saka1989
csendes újonc
Sracok, a fegyvereken miert számít a talentek sorrendje?
-
törölt tag
válasz
arnikusz #29093 üzenetére
Mi elsőre összehoztuk survivalt dz3 nagy téren.
Ha együtt van DzP komolyan mondom nem is hiányzik dz. Folyamatos röhögés és ökörködés megy zonán kívül is. Pl: Lexington liftből Tommy ki akarta lökni Dedi karakterét stb... Dedit ha elkapja a röhögőgörcs na az mindent visz. Survivalban meg megyünk mint a porszívó és közben megy a jájj more megfagyok! -
RazoR
veterán
-
Dendytv
senior tag
Nah nálam is lent van a játék ! De ha teljes képernyő módba rakom akkor kifagy és azt írja hogy zárjam be a programot (ablak módban pedig fut ! Úgy semmi baja) ! Lehet ez azért van mert még nem telepítettem fel a patch note-ot ! De még egy patchnote is 39GB
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
arnikusz #29093 üzenetére
Én annyit tennék hozzá, hogy ha nem PVP-s a Survival akkor a DZ5-ös kimentési pont is bejövős (nekem legalábbis). Ha jól helyezkedik az ember talán még gyorsabban is megvan a Hunter.
Általában solo-ban megyek, nekem a turret és a first aid a 2 skill amit le szoktam kraftolni. DZ-ben arany G36, illetve csak arany és lila felszerelések + fegyvermódosítók. Mindig arra megyek, hogy több legyen a stamina, mint a firearms. Így általában menni szokott a dolog.
-
arnikusz
veterán
Szép estét mindenkinek.
Hunterek taktikusan meglesznek.
Ajánlott kimentési pont DZ 2 parkolóház, jól bevédhető.
Fent fellövi a csapattag a jelzést a többiek bekészülnek alatta és mind a 4 Hunter leszedhető, gránát felváltva.
Arany M60 helyett, szerintem jobb a G36 nagyobb tűzerő.
Legyen egy heal ládás, egy pulse, egy golyó, egy heal.
Átlag 8000 xp, és 10-12 láda. Ma már 1 óra 2 perc alatt ment.Lexington ch első mai adott Barret mellényt de kevés páncél. Eddigi próbálkozásokat száma 90 körül.
M4 tervrajz tényleg időszerű lenne, volt is javaslatba, de amilyenek Famas lesz.
-
válasz
Hunbeast87 #29083 üzenetére
Egyáltalán nem kell félni a hunterektől. Könnyű lelőni őket mivel nincs rajtuk armor, egyszerűen csak el kell érni azt, hogy kitudd őket pár másodpercre kényszeríteni a fedezékből és egy AR-el pikk-pakk lelőhetőek. Már csak azért is érdemes lelőni őket mert survival sealed cache-t dobnak amiből ugye rögtön 4 itemet kapsz.
-
válasz
Snip3r_HUN #28999 üzenetére
-
RazoR
veterán
válasz
vegitossj7 #29080 üzenetére
Nem mondtam, hogy nem.
-
válasz
Hunbeast87 #29066 üzenetére
#1 Én mindig csak pulse-t (ez az első amit megcsinálok, hogy lássam a mobokat) és first-aid-et csinálok a mobilitás miatt (solo-ban pve-ben nyomom mivel szerintem nincs annyi nyersanyag és egyéb cucc, hogy egy akár 2-3 fős csapatnak ne kelljen nagyobb területen szétszóródnia, hogy mindenkinek jusson).
#2 Speciális mobok, nincsen rajtuk páncél viszont skilleket használnak és sokkal intelligensebben harcolnak. Onnan tudod, hogy van minimum 1 a közeledben, hogy az UI-t elkezdi zavarni (hangeffekt is van mellé), ugyan a skilljeid tudod használni de úgy vettem észre mintha lassabban töltődnének amikor a közelemben van.
#3 Szerintem érdemes, legalábbis én mindig alaposan körülnézek (ha van rá mód akkor 1-2 aktív landmarkot is felkeresek mert azok közelében mindig sok nyersanyag szokott lenni. Már csak azért is érdemes mert a craftinghoz érdemes alapanyagot gyűjteni plusz a DZ-be úgy a legjobb menni ha már többnyire lila/kék felszerelésed van (ezeket jellemzően a DZ-hez közelebb eső menedékekben tudod craftolni ahogy a jobb védelmet biztosító ruhákat). Amit már láttam máshol javaslatot és bevált: a gyűjtögetést a DZ-hez közelebb kezd el mert ott jobb minőségű crafting alapanyagot lehet szerezni (többnyire kék és elvétve arany és egy kevés zöld) persze csak óvatosan mert arra nem ritkák az olyan mob csapatok amikben van 1 veterán vagy akár elite is. Szintén érdemes felkeresni a már elhullott játékosokat mivel könnyen tudsz crafting alapanyagot, felszerelést és egyéb dolgokat szerezni. Így mire a DZ-hez érek ott már max csak div. techet kell keresnem és készen is vagyok mert van elég alapanyagom 1-2 HE felszerelésre meg 1 HE fegyverre.
#4. Mindig annyi hunter spawnol ahány ember éppen a csapatban van amikor a kimenekítést hívjátok ezért is kell vigyázni az olyan pontokkal ahol volt már kimenekítés mert ha nem volt sikeres akkor több hunter is lehet ott. lehet úgyis taktikázni, hogy hívsz egy kimentést majd elmész egy másik pontra mert akkor nem fog új hunter spawnolni.
+1 Bolt action is king! (m44), nagyon hatékonyan lehet vele eltakarítani a mobokat hiszen 1 max 2 lövés egy normál, 2-3 lövésből megvannak a veteránok is, persze érdemes mellé egy AR vagy LMG a közeli célpontok ellen vagy ha boss is van.
+2 Kimentésnél mindig olyan helyre menj ami jól védhető. DZ3-ban a tér például remekül belátható az épületből vagy DZ-ben a sportbolt melletti amit a szemközti tetőről belátsz egész jól és jó eséllyel a huntert is kitudod lőni (nem tudnak elvileg a kötélen felmászni azaz nem tud rád rohanni). Továbbá ne spórolj a gránátokkal amikor a hunterrel harcolsz mert azokkal remekül kilehet mozdítani a fedezékéből és akkor könnyebben letudod lőni -
csocso81
csendes tag
Holnap megpróbálom a csodát. Megnézem, hogy működik-e a játék egy gtx 750-el.
-
törölt tag
Itt egy kis 2 v 5 tegnapról.[link]
-
nyamsas
aktív tag
válasz
vegitossj7 #29069 üzenetére
Bocsi, hogy néha irni merek ide, igérem ezentúl még inaktivabb leszek!
Segitő jellegű volt a dolog..Más: Nem felvágásból raktam ki azt a pár képet tegnap, hogy igenis meg lehet hóditani dz5-6-ot is egyedül, értem itt a mobok elleni harcot..
Csak arra szerettem volna ráébreszteni az embereket, hogy van élet az alpha bridge szetten kivül is, amivel hatékonyan lehet irtani a mobokat, mert játékos ellen nem igazán jó a szettem, meg úgy nem érdekel a pvp se, viszont a dz-t meg szeretem, az atmoszférája végett sztem..
Tegnap olyan szervert fogtam ki, hogy nem volt player rajtam kivül dz6-ban, 2 kimentésem is lett ott, utána nagy nehezen meglett a belvárosi zene(na ott ultiztam, rengetegen voltak a mobok), veszem fel a zsákmányt, erre a semmiből 2 játékos ott termett tőlem nem messze, 170 sec-es rouge státusszal, semmi nem mutatta ezt a 2 csókát, 4 találattól feküdtem..gépkarabélytól(már felismerem a fegyverek hangját xD)..
Tényleg kellene egy olyan DZ, ahol csak mobokat lehetne darálni, és egy külön rész, ami pvp arena, vagy vmi hasonló..
-
radi8tor
MODERÁTOR
Innentől kezdve az offok törlésre kerülnek, a visszaesőket pedig szankcionálni fogjuk.
A topik Tom Clancy's: The Division játékról szól. Semmi másról!Köszöntem a figyelmet!
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
Anonymus23 #29070 üzenetére
Ezek szerint egy második kimentésre is jönni fognak.
Sajnos nálunk vagy nálam is ott bukott a legtöbbször a Survival, hogy vagy alacsony szintű cuccokban mentünk be, ami kint még jó volt, de bent már szinte semmit sem ért, vagy túl sok ellenségbe futottunk bele.
Ma már addig nem nyugszok, míg egy Huntert nem sikerül meglátnom.A fegyver tokkal kapcsolatos tanácsot köszönöm, még ma ki fogom próbálni.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Hunbeast87 #29066 üzenetére
1., Nincs bevett módszer, sok függ attól, hogy mennyire vagy bevállalós, és egyedül mész/mentek, vagy többen.
2., Amikor elindítasz egy kimentést, vagy a másik kimentésére odamégy akkor jelenik meg, téged/titeket akar levadászni, mindenkire egy jut, de ha pl 4-en vagytok, kimentetek, és jön még egy négyes csapat, akkor 8 hunter lesz ott hirtelen.
3., Addig érdemes, ameddig össze nem tudod rakni a szűrőt (lehetőleg a kettes szintűt), meg kb. lila fegyver, hogy benn elsősorban a sima 30-as, majd lila, de végül a sárga mobokat is le tudd lőni. Benn craftolni sárga fegyvertokot (ez ugye mindenre sokkal magasabb értékekekt ad), meg amit még tudsz meg legalább egy sárga fegyvert (pl M60) és sárga pisztoly mellé hordozható fedezék.
4., Ha egy olyan helyre mégy, ahol már volt kimentés, de pl megfektették a játékosokat, akkor előfordulhat, hogy ott figyelnek azok a hunterek is. Pl amikor legelőször játszottunk, akkor amikor bementünk a DZ-be, akkor csak elmentünk egy kimentés mellett (ahol látszólag senki sem volt), de az az egyszem hunter aki valószínűleg egy másik játékost már elintézett legyalázta az egész csapatot, asszem még le is szarta a csapatot, mert volt aki felé odagugolt (vagy csaj volt és csak pisilt)
-
vegitossj7
addikt
válasz
DokiBaxxi #29060 üzenetére
Volt itt több segítőkész ember, tucatnyi, de én megmondtam az elején, ha ezt folytatják, akkor semmi értelme nem lesz a topic 90%-nak.
Én ezt toxic-nak nevezem, mert hiába nem negatív dolgokkal töltik meg a topicot, ahogy azt még nyáron tették, az ettől még káros. Én az elejétől kezdve követem a topicot, szeretném hogy jobb legyen.
Azóta picit rosszabb is lett, nem jöhet ide az ember értelmes dolgokról beszélni, mert hülyének érzi magát a sok idióta gif, több sor emote meg fos mémek között. Legalább jók lennének, de nem.
Legutóbb még 1.5 előtt próbálkoztam, akkor még úgy volt, hogy dec 1.-kor jön a Survival, erre meg 1 hét PTS-t adtak neki a tervezett 3 hét helyett. Meg is látszik. Loadout 1.6-ra confirmed.
Ide nagy takarítás kellene, vagy egy kis korlátozás az off témákra. Szar nézni, ami itt megy.
-
Hunbeast87
senior tag
Ezt nem hagyhatom ki, de neked, mint topikgazdának is volt ilyen a nem is olyan régi hozzászólások között.
Más: Survival módot ezidáig egyszer sikerült "végigvinni", de ott is csak a kimentési pontra mentem már, mikor lehívták a helikoptert. Adódnak még nehézségek benne, de most már egyre többször jutok el DZ-be normális felszereléssel és fullos készletekkel.
1, Van valami bevett módszer, hogy milyen képességeket érdemes lekraftolni? (sentry, heal station stb.)
2, Mik ezek a Hunterek pontosan? (mint írtam, eddig egyszer jutottam ki, akkor már másik két ember várta a helit.)
3, Érdemes DZ-n kívül kicsit kószálni és ott kicsit feltankolni alapanyagból, vagy DZ-n belül is sok lesz?
4, Hunter akkor is jön, ha már volt kimenekítés egy adott helyen és újra kérnek ugyanoda? -
-
VTom
veterán
A játékkal kapcsolatos élmények kitárgyalása, a poénos képek ("chillin' with the LMB", a mai napig röhögök rajta, ha eszembe jut) vagy a játék közösség építő erejéből fakadó hülyéskedés szerintem ugyanúgy hozzá tartozik a játék témájához.
Azzal sem értek egyet, hogy az újak nem kapnak segítséget, aki ide tévedt, az kapott tanácsot, még ha az összefoglalóban is benne volt az infó, de akár még a játék megvásárlához is kaptak tippeket páran.
De akkor felteszem a kérdést:
mi számít ON hsz-nek a Division topikban? Miről kellene beszélgetni? -
RazoR
veterán
Gyerekek ezzel két dolgot fogtok elérni:
1: azok akik tényleg pro-k a játékban és tényleg tudnának segteni le fogják sz@rni a topikot
2: a "legösszetartóbb topik" lassan a legszéthúzóbb lesz....Engem szórakoztat, hogy a hozzám hasonló nemnormális emberek kicsit színesebbé teszik a baromságaikkal a topikot. De akkor biztos velem van baj. Nembaj gyerekek, aki úgy gondolja, hogy jobban tudná csinálni jelezze nyugodtan és átadom a stafétát....
-
DokiBaxxi
őstag
Jól van, látom nem csak nekem szúr szemet (még mindig) hogy a topik tele van szó szerint hasztalan, teljesen OFF hsz.-ekkel
Azért amikor már több ember is írja, hogy nem oké akkor el kéne gondolkozni azon hogy mi is történik
Szerintem itt senki nem a topikgazdát/gazdákat szapulja mert az összefoglaló igen igényes és a topikgazdai feladatokat is ellátják az illetékesek. Itt a baj azzal van, amikor naponta 50 hsz. arról szól, hogy na akkor ma lelövünk mindenkit és jön a 25 "vicces" kép meg gif csak úgy a semmiből. Ahogy néztem a játékos listát, 19 évemmel az egyik legfiatalabb vagyok itt és a topik mégis, mint egy rosszabb COD fórum, mintha tizenévesek írogatnának
Ettől függetlenül tényleg sok segítség jön, ha arról van szó akkor szvsz. az egyik legösszetartóbb topik. Csak, tényleg sok az off. -
-
RazoR
veterán
Lehet velem van a baj, de ha felmerül bennem egy kérdés bármilyen témával kapcsolatban amire van topik a PH-n én mindig az összefoglalóval kezdem és az esetek nagy részében meg is találom a választ a kérdésemre. Az igaz, hogy egyszerűbb nulla energiát ráfordítani valami megkeresésére és beírni a kérdést....
Köszi, de nincs szükség a puncsolásra!
(félreértés ne essék csak vicceltem)
sith7: az OFF-os dolog az valahol jogos, én pl. végigfutom az új hsz-eket és ami nagyon off azt abba is rakom és most hogy már ketten vagyunk ez még egyszerűbb lesz.
Mi lesz a következő? RazoR monnyonle...
-
Garsza
veterán
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #29047 üzenetére
Persze ebben igazad is van, de mikor valaki olyasmit kérdez ami kb tök egyértelmű és a játék ráadásul magyar is (az most hagyjuk hogy a fordítás helyenként olyan amilyen) és kb. 2 perc ráfordítással magától is megtalálná a választ akkor az ember önkéntelenül is átmegy trollba. Vagy mikor egy olyan valaki kezdi el osztani az észt, akire konkrétan emlékszem, hogy az elején csak azért léptem be a játékba, hogy válaszoljak a kérdéseire élő szóban és segítsek, na attól lefő a kávé nálam is. Az excel-t sem csak magamnak csináltam, pedig akkor még nem is voltam TG szerintem mikor elkezdtem... Én is rengeteg segítséget kaptam sok embertől és segítettem is kezdőknek. Ha kezdő valaki akkor vegye a fáradságot és nyálazza át az összefoglalót, mert sok alap kérdésre megtalálja benne a választ szerintem és ha ezek után is van kérdés akkor tegye fel nyugodtan, nagy eséllyel fog rá választ kapni. De ne állítsuk már be úgy a topikot, hogy itt senki nem kap segítséget és mindenki le van kakkantva és csak a hülyülés megy!
-
válasz
Anonymus23 #29047 üzenetére
A tanacsosztas : mikor pvp negativ ember adja a tanacsokat, hogy kell tulelni dzben, az olyan, mint amikor egy sarki kesdobaloban a seggreszegek politikarol osztjak az eszt...
Hanyszor leirtuk a meta-t? Elmondtuk a tutit kismillioszor. Erre kapjuk az arcunkba, hogy bullet king adott egy m4et, mely baszo fegyver, hiszen leszedtem vele 3 rugot is! Ertem en, hogy ennek orul, de ha en srac-l-el szedek le 3 rugot, akkor az a jo fegyver? Nem...
-
Anonymus23
veterán
Van egy elég komoly hullám, akik most vették meg a játékot (én magam játszottam az elmúlt napokban 4-5 friss "hússal"), és ha nincs segítség, akkor ez a játék elég komplikált tud lenni...
Az, hogy te, ti és mi már régóta itt vagyunk, és sok mindent megéltünk együtt, azért nagyon jól tudom, hogy azoktól nagyon sok segítséget kaptunk, akiktől mostanság csak poén, vagy trollkodás jön, meg kb annyi, hogy izzadjál te is (ami részben igaz, de nem feltétlenül a nulláról).És mivel te mondtad, hogy ez egy közösségi fórum, ezért ebből a szempontból ami igazán sokat ér, az a másik segítése. Persze van, akin nem lehet, meg vannak, akik olyanok mint egy baba, hogy csak ordítanak, és a pelenkába megy minden, és nem értik a helyzetet, de minden kell azonnal, de sokan vannak, akik amúgy normálisak, de ez a játék az egyszerűsége mellett (mész-lősz-lootolsz) eléggé komplex is.
Közösségi szempontból merőben más megítélés alá esik egy játékos, független attól, hogy amúgy pro vagy noob, vagy a kettő között.Én még mindig nagyra becsülöm azokat, akik hajlandóak értékes infókat megosztani screennel együtt (neveket most nem írnék, nehoyg kihagyjak valakit), és kiadnak olyan ötleteket, amivel a másikon (régi vagy új tökmindegy) tudnak segíteni. Ez (mármint az én becsülésem) sokat nem ér, boltban sem adnak érte semmit, de gondolom neked is számít, hogy elismerik-e a munkádat/segítségedet avagy sem. A másik meg, összerakni egy szettet, amit a másik betesz mint screen, az jelenleg amúgy is varázslat, nekem 1.5-ben pl olyan Alpha hátizsák, amit érdemes lett volna akárcsak 1x is rollolni, nem esett, de Alpha is kb 0,01%-ban esik a többi loothoz képest.
Nem az infón fog múlni, hogy mennyi jó gearrel rendelkező játékos fog a DZ-ben szaladgálni, hanem, hogy hova csavarják a loot esélyt Ubiéknál... -
Maradjunk abban, hogy a nem játékhoz kapcsolódó hozzászólások offba kerülnek ezentúl. Tényleg sok a baromkodás és ezt ne vegyék az illetékesek rossz néven, de ez itt mégsem chat, hanem fórum. Sok új játékos van, akik egy szót nem értenek ezekből és elég idegesítő szétválogatni az érdemi információt az egyéb megjegyzésektől.
-
RazoR
veterán
Az a 98% egy kicsit erős szerintem...
Egész nap követem a topikot és inkább mondanék egy 40-50%-ot a hülyeségekre! De szerintem ez még mindig nem egy szakmai topik ahol szigorú és megszeghetetlen szabályok vannak és enyje bejnye jár ha lesz egy nem szakmába vágó hsz. Ha valakit zavar a baromkodás akkor ott a lehetőség, meg kell venni a prémiumot és lehet ignorálni...
-
-
arnikusz
veterán
Sárkányfarm megy még valakinél?
Tehát csináljátok-e és érdemes-e vele foglalkozni?
Köszönöm. -
törölt tag
válasz
akoska07 #29027 üzenetére
World drop-osak, barhol johet, told vegig 4 orankent a kulso bossokat, 15 db dob kb 40-50 sargat-zoldet, farmolj Lexit vakulasig(8-10p), Clear Sky 10-15p egy kor Challengen, par nap alatt ossze lehet szedni 3-4 full szettet es mindenbol a legjobb darabokat. Egy het alatt lett Alpha, Tactician, Reclaimer szettem, Cadecus, Tenebrae, Melleny Lexibol, Ferro maszk... melle vagy 150m penz amibol mind ladakat veszek, meg a phoenixekbol is, azok is adhatnak jo motyokat.
-
arnikusz
veterán
válasz
akoska07 #29027 üzenetére
Random esik ahol a legtöbbet játszol így járja a fáma.
Tegnap 3 heti HVT-ből esett 3, de mind kevés páncéllal.
Ja meg visszajött a Magányos csillag kora megint.PVE bossok is dobnak a 15-ből átlag 2, de megint igaz, hogy a patch után az első héten esettek a jobbak.
UG-még ott is szoktam kapni Alphát.
-
he7edik.
addikt
A survivar küldi hol szedhető fel?
-
Alfa cuccokat hol lehet farmolni ?
Nem jön szinte semmilyen.Nyomtam kicsit Lexi-t,mellény helyett jött egy újabb megállító.
-
arnikusz
veterán
válasz
cyberkind #29024 üzenetére
Tüzfegyver kevés nővelni kell 5000 fölé ezért a Talentjeid nem élnek a fegyvereken.
Módosítókat a felszerelés helyekbe.
Farmold végig a kinti bossokat.
Dobálnak fegyvert , szett itemet módosítót.
Bulletking és Apollo LMB modokat szokott dobni.Ha van PxC-d Terminal boltban megvenni a Stamina Mod rajzot, Extended Magazine rajzot.
PxC- van 6 milliód 15 ládát vehetsz körbejárva a PVE boss vadászat során a boltokat és veszel mindegyikben ládát.
Egy láda átlag 16-20 körül ad PxC-t.Ami a bosstól esik 2 item + kis piros mob ad zöldet, ha nem jó eladni és venni ládát.
Igaza van Snipernek 350-380 szívóssággal elvagy.
-
arnikusz
veterán
válasz
cyberkind #29022 üzenetére
Első és legfontosabb
Milyen Tierben vagy?Tier 1: enemy lvl30, gear score rewards 163
Tier 2: enemy lvl31, gear score rewards 182,
Tier 3: enemy lvl32, gear score rewards 204
Tier 4: enemy lvl33, gear score rewards 229
Tier 5: enemy lvl34, gear score rewards 256Meg milyen a szett/fegyver felépítésed?
Én kihívást ha nincs csapattag randomokkal szoktam.
A Warrengate utálatos és hosszú.
Hudson vannak robbanó RC-k de csak oda kell figyelni.
Lincoln nem jelenthet gondot.
Lexington a leggyorsabban végigtolható.
Orosz követség már odafigyelést igényel.
Grand centrál is megoldható.Viszont közgyűlést még nem csináltam- abból van kihívás, bocsi ezt nem tudom.
-
cyberkind
félisten
Kihívás fokozaton mennyien kell nekiindulni egy küldinek, hogy ne haljon be az ember? Ugye én most már ott tartok, hogy elég jó a karim, de viszont fogalmam sincs, hogy egy ilyen nehézségen mennyire szívósak az ellenek.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #29019 üzenetére
Nem baj bármi ami kizökkenti az nekünk ad egy pillanatnyi időt, hogy feljussunk a gépre.
Este?
Synaptic kinti területen érd el a 30-at utána úgyis megnyílik minden napi-heti, PVE Bossok, Incursionok, ha van Season Pass UG, Survival.
Feloldottad az összes safe houseot?
Megcsináltad a kisebb küldiket?
Felszedted az Echokat, telefonfelvételeket.
Kinti területen ládákban is vannak magasabb szintű cuccok.
Kék ötszög küldetéseknél van nagy láda jó fegyverrel.
Főküldetésekkel hogy állsz?Ezeket ha csinálod nem lesz gond a DZ megvár.
-
Anonymus23
veterán
Egyszerű, nagyon jól adja a játék alap történetének a feelingjét.
Arnikusz, hiába akarsz a player alávágni egy gránátot, nincs rá hatással. Csak max PvP részen.
Az mondjuk számomra is kérdéses, hogy pl PvE részen miért tudod kinyírni a már megfeküdt playert, mert vagy feltámasztod, vagy kinyírod és kizsebeled.
A legjobb kimentési hely a parkolóházas rész, nagyon jól be lehet védeni, tegnap 5 hunter lett meg ott, az azért nem volt rossz -
arnikusz
veterán
Urban MDR -Blind igaz hogy kiherélték 350 az rpm az ígért 1000 helyett és nem automata, de 25K és kell.
Továbbá eshet Barret mellény, meg minden jó.
A specialized hátizsákom onnan van.
Meg nagyon jó a játékélmény, mint anno mikor az első karaktert csináltad- de annál hatványozottab.
Meg újdonság a megszokott helyett.
-
RazoR
veterán
Keresgéltem kicsit, hogy hogyan csinálhatják ezt a lelőhetetlen de baszott nagyot lövő dolgot és hát nem lettem túl boldog...
Csak egy pár dolog a teljesség igénye nélkül:
- Silent Aim
- Target Players
- Aim Angle Adjustment (max 180)
- Bone Delay
- Bone Selection
- Anti-Death
- Damage Mod (Requires No Reload & Support Station)
- Enemy OPK
- No Clip (bound to Mouse Forward (replaced tele to crosshair bind))
- No Clip Speed Adjustment
- No Recoil
- No Reload
- No Spread
- OPK Distance adjustment
- Teleport to Crosshair World Position (Bound to Up key) -
sith7
félisten
Miért küzdötök ennyire ezzel a Survival - lal ? Van valami spec cucc, ami csak ott eshet ?
-
El Gringo
senior tag
válasz
Synaptic #28969 üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=I1kCSznmDeA
Hasonlítsd össze, és még ez sem maxos. Mindent lilára kell rakni... Járd be a vendorokat a DZ-ben, valamint a központban, hátul a sarokban jobb oldalon is.
1.3-ban ez kb 1 napba tellett, mire lilák lettünk... Itt szerintem könnyebb lesz. -
arnikusz
veterán
válasz
RECSKA #28991 üzenetére
Le lehet szedni, ha fel vagytok 4-en szerelkezve és megbeszélitek ki mit csinál és jól megválasztjátok a kimentési helyszínt..
Tegnap a Teamnek kalandosan sikerült, még úgy is, hogy egy kis szemét beugrott a Team Boss előtt a helibe. Viszont leleményesen beugrott ő is egy másikba
Legközelebb alávágok az odajövőknek egy gránátot és hagyom, hogy a Huntere leszedje.
Taktika kell -ami kidolgozás alatt- most kaptam instrukciókat.
A DZ-ig örült futás és felszedni mindent csak egy jó tanács, csapaton kívülitől ne várj segítséget.
-
sith7
félisten
válasz
RECSKA #29006 üzenetére
Abban is igazad volt, hogy tökmindegy milyen a gear - ed / predator, alpha, striker stb./ ha van egy jó chc, és firearms, akkor dől a mob , bármelyikkel is mész, innentől kezdve meg izlés dolga, hogy mivel játszol
Más
Tegnap én naív ismét egyedül bementem DZ - be, mire körbepillantottam volna ott volt 3 manhunt - os ember, hát mondom nincs más hátra, mint előre, elkezdem lőni az egyiket , predator set - ben, egy 61 -es tárat belenyomtam AK - val, és gyönyörűen futott felém tovább mindenféle lassulás nélkül, és bumm a fejbe, és feküdtem
... szóval a vérzés ellen is van már cheat ... lehet eddig is volt, csak nekem nem tűnt fel.
-
yozsee11
aktív tag
válasz
Garsza #29007 üzenetére
Olyan bugba már mi is belefutottunk, hogy a Tier 2-es Clear Sky farmolása után kiléptem a csoportból, visszamentem Tier 5-be állítgatni, majd behívtam ismerőst aki véletlen Tier 2-n maradt és megmaradt az ottani szívóssága magasabb tier-ben.
Gondolom ezt használják ki és lehet emiatt mutathatja nektek, hogy 0 HP-je van, és közbe még van ott bőven (most csak tippelek).
-
Garsza
veterán
válasz
RECSKA #29006 üzenetére
Érdekes amit írsz. De ha 0 HP n van akkor mind1 hogy előtte mennyi volt neki, dőlnie kéne. Viszont hp ra vonatkozó cheatek nincsenek szerintem. Ha meg valami védelmeket be lehet bugoltatni annak azért volna híre szerintem. De kerezsgélek majd én is. Én olyakkal találkozok sokszor aki folyamatosan bírja healelni magát ami szerintem lehetetlen.
-
válasz
pendre54 #29005 üzenetére
Sajnos a malac mar nem er semmit...
A szivossag sem. Kiprobaltuk, mindegy, higy 350 v. 600...
Ugyanugy 1 sec alatt dolsz ossze...
Kifejezetten erdekel, azok a youtuberek, akik 400 szivossaggal kitancolnak 4 ember fokuszalt tuzet, hogy csinaljak...
Tegnap jott 2 manhunt, a gyerek 0 hpval sem fekudt le s mindezek utan irtozatosan nagyot lott. Neztem a sebzest, sima 2-3e, krit 4-5 ( 6 es 12 helyett... ).
Kerestem egesz ejjel forumokon, de sajnos semmi konkretumot nem talaltam, csak annyit, hogy bebugoltatjak a vedelmet ado effekteket ( medkit utani vedelem, mozgas kozben oles utani vedelem es barrett melleny 10%-a... ) 400e szivossagbol igy 3.5millio lesz.
A manhunt miutan meghalt, nem is jott vissza, ami szerintem mutatja, hogy elmentek bebugoltatni megint...
-
Üdv!
A tegnapi utolsó DZ-s kimentésnél, sikerült újra kisgazdává vedleni, egy malac társaságában.Kipróbálni már nem volt időm, mivel nagyon késő volt, majd ma. Ragadozó, gonosz, aprólékos, ádáz adottságok mellett, majd elválik, hogy mire is megyünk.
Más, tegnap a páncélvédelmi értéket is sikerült 55 % fölé tornászni, de tapasztalatom alapján tök mindegy, hogy pl. 53,5%, vagy 55 % az érték, szóval szerintem felesleges görcsölni ezen.
-
válasz
Synaptic #28995 üzenetére
csak én nem mentem be kék cuccokban dz-be. illetve de, aztán ahogy megláttam a lila+sárga mobokat, már jöttem is ki onnan. nem igazán arra találták ki a dz-t, hogy ott kék-zöld cuccokban sétálj, ahhoz minden szinten túl erősek lesznek ott a mobok, de erre már magadtól is rájöttél. szóval arról, hogy te ennek ellenére mindig vissza-visszamész, a viccbéli vadász jut eszembe, ahol a sokadik alkalom után már megjegyzi a medve, hogy vadász-vadász, te szopni jársz ide.
-
válasz
Snip3r_HUN #29002 üzenetére
Na ez a nem mindegy. Nekem a nem szar m4 18.5... XD ugy erzem, ez a max sebzes korul van. Grat hozza!
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- Path of Exile 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1 humoros
- Suzuki topik
- Projektor topic
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Windows 11
- Netfone
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest