Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
macy
addikt
Valami gebasz van gyerekek. Tegnapelőtt játszottam a 20-as karival, ma beléptem a 30-assal, megnéztem pár dolgot, átlogoltam a 20-asra. Na mondom, de jó tudom fejleszteni a műveleti bázist. Felnyomtam 100%-ra. Utána kapcsolok, hogy úgy emlékszem ezen a szinten nem is lehet 100-ra fejleszteni. Most mi a franc van?
-
ZsyfKo
senior tag
Ti mivel vesztek fel gameplayt?
-
demmer123
őstag
-
dvd24
senior tag
Ha csak a +20% stability miatt használod a 2 strikert, az könnyen megkerülhető a steady hands talenttel, amivel ha fedezékbe mész kapsz egy buffot 10 mp-re ami növeli a stabilitást.
Csak ahhoz kell ennél a módszernél hozzászokni, hogy figyeld a buffot, és ha lejár akkor beugorj egy fedezékbe egy pillanatra, illetve ha fedezékben vagy akkor egy pillanatra kigyere belőle és újra vissza a fedezékbe, hogy újra aktiválódjon. -
válasz
Snip3r_HUN #29990 üzenetére
Már nem gyengébbek. 1.4 óta minden fegyver talent ugyan azt a bónuszt adja gear score-tól függetlenül.
-
salytmasztor
aktív tag
válasz
Anonymus23 #29941 üzenetére
Hunbeast87, Anonymus23, Fényvadász, Exelsior:
Köszönöm a véleményeket és tippeket.Közben rátaláltam TotalBiscuit - My thoughts on The Division: Survival videójára is, ami ugyancsak korrekt és jó review-nak tűnik a játékmódról.
-
planbmokus
senior tag
Üdv mindenkinek!
Egy hete, MM akcióban jutottam hozzá előrehozott karcsiajcsiként
Még a bétával játszottam kicsit (3-4 órát), de aztán valahogy elfelejtettem ezt a játékot.
A topikot olvasva, talán nem is gond?
Jó sok javítás meg patch van már rajta, most ~10 óránál, lvl13-nál járok, hát igen zseni ez a játék!
A BF3 óta semmi nem foglalt le ennyire (na jó, a Fallout 4..)
Jó játékot! -
micafighter
nagyúr
válasz
Snip3r_HUN #29990 üzenetére
Azt viszont nem figyeltem, köszi
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
micafighter #29989 üzenetére
Persze, de a kisebb gear score-ral rendelkező fegyvernél nem csak a követelmények alacsonyabbak hanem a talentjei is gyengébbek, amitől a fő fegyvered is gyengébb lesz.
-
micafighter
nagyúr
Azt tudom, de a 163as cuccoknak a talentjei kisebb követelményűek mint a 256-osok, vagyis könnyebben tudod teljesíteni a talent követelményeket (van pár jó talent elektronikai követelménnyel, de azt meg ugye nem nagyon raknál egy dps alpha buildbe), és egy alpha buildben meg úgy tudom nem gond ha a másodlagos fegyver sebzése gyenge
-
duvi
nagyúr
válasz
micafighter #29987 üzenetére
Ha esik is, nem sokat érsz vele, mivel Tier 1-ben max. 163 ilvl cuccok jönnek.
-
micafighter
nagyúr
Srácok nem tudjátok world tier 1ben eshet famas?
-
micafighter
nagyúr
Szia! Nálam olyan szokott lenni hogy kimentés után valahol hátul elbújik egy mob. Pulseval megkeresed és lelövöd
Ma volt nekem először olyan hogy semmi ellenséget nem találtam már a közelben pulseval sem, átfutottam a másik legközelebbi checkpointhoz és gond nélkül ki tudtam menni. -
volume11
újonc
Üdv!
Kipróbáltam az ingyenes hétvégét, megtetszett a játék. Ma megvettem uplayen de A division szolgáltatások nem elérhetőek. DELTA C-1-198. Megnéztem nincs karbantartás, nemtudom mi lehet a gond. Újratelepítettem a játékot, directx-et. Reggel óta ezt irja, valaki esetleg találkozott ezzel a jelenséggel? -
GAbre
veterán
Üdv!
Hogy lehet kijavitani a fekete zóna bugot,h nem enged ki?
Régen is volt,h várni kellett,de most már többször is előfordult,h nem engedett ki,mert harcban vagyok.
Rohadt idegesitő,hogy percekig várok,és akkor se múlik el,mert a föld alatt vagy valahol messze valami ai meglátott,vagy pulse-om kiszúrta. -
arnikusz
veterán
válasz
micafighter #29979 üzenetére
A múlt heti ACR -Famassal Reckless mellény-Specializált táska-4 Alpha, nálam ez van, max ha esik egy 3. 3000 feletti Barett akkor berakom.
34.5% CHC, 102%CHD, 54.7% páncéllal PVE, UG, Lexington good.
Van jobb Lova-C és megvettem a Bázisost is, de még azt nem próbáltam.
1.6-ig szerintem DZ-t is hanyagolom, mert nem nagyon volt semmi a felrőppentett perbanról és anticheatről sem. -
pve-re elég változatosakat ki lehet rakni. a leginkább favorizált az a 4alpha+reckless/barett's+savage dps szett. ehhez az aktuális meta ar-t társít. a famas gyorsan lő, és van egy olyan talentje, amely 15% fegyver sebzés módosítót ad, amelyet a fegyverre szerelt stability és accuracy modok csökkentek. ha csapatban játszol, akkor oda már nem árt 1 4reclaimeres support kari, neki általában lmgje van, esetleg coolheadedes snipere. van még többféle build is, ar-re, lmgre, és a frontline (d3-fncvel) pajzsra. a sniper az most annyira nem elterjedt, köszönhetően a deadeye és sentry nerfeknek.
-
micafighter
nagyúr
Famas nem rossz csak nagy a szórása és nem túl pontos (nem csak felfele húz a szórás hanem jobbra-balra is), de ha visszarúgásra gyúrsz akkor jó lehet.
Könnyű m4et és lvoa-t azért preferálják általában mert majdnem olyan gyorsan lőnek mint a famas, és jobb a szórásuk és a pontosságuk.
Nem próbáltam még amúgy assault fegyót pontosságra és visszarúgásra gyurva, de szerintem többet érnek a sebző talentek mert ha megtanulsz ellentartani a fegyvernek akkor ugyanúgy tudsz vele lőni mint ha pontosságra lenne gyúrva.
Pve-n sok minden működhet, pvpre most az alfa szett valószínűleg a legerősebb , vannak különböző variációi, mellette még a predator is használható, illetve nekem a nomad is bejött. Ha csapatban mész akkor több féle dolog is működhet.
-
Lefty
addikt
PvE, ill. PvP-re mik a favorizalt buildek?
Nekem a 3 alpha 3 nomad assaulttal nem annyira jott be. 2 striker sztem assault melle mindenkeppen kell a visszarugas miatt. 4 nomad 2 striker a vendoros LVOA-val egesz jo. Vagy 3 predator 2 striker Barret mellennyel, amit most probalgatok LVOA-val.
Famas az jo cucc? Mert meg konkretan sehol semmi nem dobott meg nekem.
-
arnikusz
veterán
válasz
nonsen5e #29971 üzenetére
Csatlakoznék Cain -hez szerintem megérte.
4 alt karaktert is felépíthetsz akkor az 4x30 óra is lehet.
Underground DLC nagyon bejött.
Survivalt, ha visszaolvasol simán meg lehet csinálni és azt is ajánlom nyugodt szívvel ( az elmúlt héten mind a 4 karakterrel megcsináltam a hetit is ebből a játékmódból, így cirka 120 láda várja a bontást).Egyet ne feledjek még időigényes játék a fejlődés és gearelődés terén és az Endgame tartalom a folyamatos DZ-ről még nem is beszéltünk.
Matej nem próbáltam még ezt a szettet, de Ceripapa jól leírta.
-
ceripapa
aktív tag
Sztem a sidearm- alapbol a 3. szekcio a fegyeverek közül , ide tartoznak a pisztolyok, set miatt nem sidearm-nak minősül a fegyver hanem ballistic shield mellett is használhatsz smg-t .
"Allows using an SMG if one is equipped when Ballistic Shield is deployed. "Reddit :
"I couldn't remember so I just tested it and Colonel Bliss' Holster does not proc with the D3 set using the 4th bonus with the SMG. It can be assumed, then, that either the SMG does not have the state of "sidearm" when the 4th bonus of D3 is active, even though it appears too when carrying a mission object, or Colonel Bliss' Holster actually works specifically for pistols and sawed off shotguns and not sidearms in general. So, no, unfortunately you do not get any "with sidearm" bonuses to the SMG with the D3 set."
A lényeg, mert nem tudom milyen nyelvet beszélsz, hogy tesztelte és a D3 set alias Frontline mellett az SMG nem minősül sidearms-nak így semmilyen sidearm képességet nem aktivál.
-
nonsen5e
veterán
Üdv!
A hétvége alatt eléggé megtetszett a játék, és pár boltban egész kedvező áron láttam árulni.
Mennyi (endgame) tartalom van a játékban / mennyi a main story hossza, ha nem szeretném a teljes szezon passzot is megvenni, és csak maradok az alapjátéknál? -
PETEE78
senior tag
válasz
DokiBaxxi #29967 üzenetére
Akikkel játszottam hétvégén DZ-ben, mindenki panaszkodott, hogy nem tölti be a textúrákat stb...
Elsőnek én is ezt írtam... win10-re gyanakszom,de fingom nincs akkor melyik frissítés kavarhatott be.Vagy lehet hülyeség amit írok, de leszedtem az ac3-at mikor lehetett. Az nem frissíthetett valamit a directx-hez tartozóan, ami esetleg bekavarhat?
-
arnikusz
veterán
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
qukesz #29966 üzenetére
Win10-ed van?
Szerk: látom próbáltad a játékot DX12-ben tehát igen. Nem lehet, hogy jöt valami Win10 update? Mert erősen gyanakszok, hogy a Winfosban keresendő a baj, mivel már hármunknak is elkezdett szarakodni a játék az elmúlt napokban. Patch pedig nem jött a játékhoz ezt megelőzően.
-
Hocsika
tag
válasz
micafighter #29964 üzenetére
Én is így szereztem be a Season pass-t. 50% + 20% kuponból
-
micafighter
nagyúr
válasz
salytmasztor #29929 üzenetére
Valoban ezt írja, de én 50%-os akcioban vettem pl a season passt és simán elfogadta a 20%-os kupont is, amit az 50%-os árból számolt le.
(#29935) xyvalaki: igen.
-
Hocsika
tag
Én tegnap tettem át dx12-be, és használtam ab-t. Egyenlőre nem crashelt a játék egyszer sem, viszont a monitorozás nem működik.
Viszont nekem is nvidia-m, néha ablakba indul el, főleg, ha ikonnal indítom és utána klikkelek egyet az egérrel máshova az asztalon, viszont alt+enterrel simán visszavált full képernyőre. Nem hasal el a játék. -
Matej
tag
Sziasztok!
Elnézést a láma kérdésért.
Tegnap az field cache dobott egy Barret"s holster-t.
Az lenne a kérdésem, hogy Defense settet használva az SMG sidearms-nak minősül, vagy nem? -
RazoR
veterán
Ha esetleg valaki DX12-vel tolja és használja az Afterburner 4.3.0-ás verzióját (ebben van csak dx12 támogatás) annak van egy rossz hírem, nem szeretik egymást a Divisionnel. 3 óra alatt sikerült rájönnöm, hogy az AB miatt indul ablakban a játék és fagy ki ha alt+enter-el, vagy menüből akarom teljes vagy teljes képernyős (ablakban) módra állítani. Szóval vagy DX11 és AB 4.3.0, vagy DX12 és régebbi AB de akkor nincs monitorozás...
-
PETEE78
senior tag
Hétvégén írtam, hogy nekem megoldódtak ezek a problémák, de nem...
Ugyan az a problémám mint qukesz-nek.
Kipróbálom az ablakos módot, csak az a bosszantó, hogy eddig ilyen hibajelenség nem volt. Megjelenés óta játszom a játékkal, gyönyörűen futott FHD, médiumon, full screen-ben.(#29956) qukesz: Lexin ahogy mennél az emeletre, ott nem tölti be a textúrákat igaz?
-
válasz
piko88 #29946 üzenetére
Véletlenül nem nvidiád van és esetleg w10-et használsz? Csak mert ha igen, akkor állítsd "windowed full screen-re". Sajnos egy ideje már az ismert problémák között szerepel az nv drivereknél, hogy w10 alatt crashel a division full screenben (amikor váltanál ablakosból valódi full screenbe vagy alt-tabolnál full screen üzemmódban). Nálam is előjött ez a probléma és ez megoldotta.
-
qukesz
senior tag
válasz
TTomax #29955 üzenetére
Nekem is ez volt az első gondolatom.
Lexington küldetésbe például mindig ugyanott jelentkezett ez a dolog.
Remélem hogy nem a gépembe kell keresni a megoldást hanem megoldódik magától.
Mivel mondták a társak hogy a mikrofonba is torz lesz a hangom, ezért nem hinném hogy nálam a baj.
Pénteken délelőtt még semmi baj se volt.
Szombaton este kezdte el. -
cikasz
őstag
Sziasztok.
Nem tudom volt-e már, de most az öltözék DLC-k 50%-al olcsóbbak. -
Exelsior
őstag
válasz
salytmasztor #29911 üzenetére
PS4-en kezdtem elötte beta. 200 óra PS4-en és most majdnem 1 év után újra elkezdtem PC-n Itt már van kemény 30 árám. Miért?
Mert nincs annyi BUG és több a tartalom. Na meg persze sokkal szebb a játék.
Mondjuk most Season Pass-al vettem meg.
Számomra ez a TPS diablo.
persze nem annyira mániákusan de szerintem amennyiért most megy jó vétel.
-
qukesz
senior tag
-
qukesz
senior tag
Sziasztok!
Olyan a gondom hogy nem tölti be a játék a textúrákat.
Forog a jobb sarokba a BETÖLTÉS felirat és futás helyett csak sétál a karakter.
Társaim állítása szerint még a hangom a mikrofonba is torz lesz.
Csinálja DX12-BE IS MEG DX11-BE IS.
Esetleg ha valaki tudna segíteni azt megköszönöm. -
piko88
tag
válasz
Snip3r_HUN #29944 üzenetére
Akkor is kifagy. Néha belép, de ha közben kilépek alt+tabbal az asztalra, akkor megint leáll.
Azóta csinálj, amióta megvettem a season passt a steamen. -
piko88
tag
Hétvége óta nektem folyton kilép a játékból? Elinditom, ablakban indul, belépek az optionsba beállítom teljes képernyőre rányomok a beállítások elfogadására erre leáll a játék. Steames a játék. Nektek volt ilyen?
-
Anonymus23
veterán
válasz
salytmasztor #29924 üzenetére
Ha bejön az alapjáték, akkor mindenképpen érdemes az SP-t is megvenni, mivel az Underground és a Survival is dob hozzá annyit, amennyibe az SP kerül...
A Survival nem nehéz egyáltalán, viszont rohadtul visszaadja a játék alapsztorijának a hangulatát...
Ma délelőtt is mentem egyet, fél óra után már csak a fele társaság volt meg a 24-ből.
1:40 percig voltam benn, én voltam az utolsó, az utolsó előtti az valahol a fertőzésben halt meg 1 perccel ahogy kimentettem, és összesen volt 3 kimentés, legjobb esetben is 9-en éltük túlPvP: egyedül
szinteesélytelen vagy, mert ez nem PvP, hanem Kill'em all. Megspékelve ez a gearek közötti fényévnyi különbségekkel, és a csíterekkel. De nagyon sokan játsszák, biztosan akad vérmérsékletednek megfelelő társaság, ahol téged is befogadnak. Ha zavar az, hogy hátulról lelőnek ésnéhánysok nyomorék ezen élvezkedik, akkor ne menj a DZ-be, ha felül tudsz ezen emelkedni, akkor nagyon jó móka. -
Hunbeast87
senior tag
válasz
A Season Pass nem csak a Survival mód miatt éri meg.
Ott van még az Underground, ami olyasmi, mint egy dungeon. Véletlenszerűen van generálva a pálya, bár túl sok változatosságot ne várj pálya elemekben.
Emellett jön még egy DLC, ami a Season Pass része lesz.
Jár meg hozzá havonta kapott supply drop, amit az alapjáték tulajdonosai nem kapnak.
Emellett kapsz exkluzív tartalmat is, indulásnak nem rosszak a cuccok:
Saw-off Shotgun
Law Enforcement Pack
Frontline Outfit PackSzerintem megéri, de ezt csak én gondolom így.
-
válasz
Vityaa #29934 üzenetére
Ha ez 100% akkor én is így teszek.
Neki is van u pontja,eleve 100-al indít az account.
-------------------------------
Már a checkout-nál vagyok.
Bedobtam a promó kódot,és lement 32.49-ről 25.99-re az ár.Tehát megy a két discount együtt.
--------------------------------
Megvéve.
-
xyvalaki
aktív tag
Ha valaki a Steamen veszi meg, akkor is tud csatlakozni ahhoz aki az Uplayen vette?
-
Vityaa
tag
válasz
ImpersonatoR #29930 üzenetére
Összeadódik. Én is így vettem meg. 4999 ft volt az alap játék és 16 € a season pass. 19,99€ - 20 % ubi pont kedvezmény.
-
Ha Steamen keresztül játszottál, akkor biztosan, ha csak uplayen, akkor is elvileg. Uplay fiók mindenképpen kell a Steamhez is és ahhoz van kötve a karaktered, de azért nem mondom 100%-ra, mert ugye a DLC-ket meg külön kezeli a játék platformonként.
De lehet találsz ehhez FAQ-t a Ubisoft és a játék oldalán (esetleg a free weekend blog postnál).
-
válasz
Köszi,nem is olvastam ezt.
De viszű,hogy steam-ről veszem,azt tuti tovább tudom neki adni.
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
Megéri UG nagyon jó ahogy kivettem random generálja a pálya összeállítást így elég változatos. Survival egyáltalán nem nehéz, ügyesen kell csinálni, én elsőre eljutottam a kimentésig csak bele haltam a fertőzésbe mert sokáig nézelődtem. Pvp-re is jön valami az új patchel, csalók meg minden játékban vannak, ilyenkor ott kell hagyni DZ-t azt kész.
-
válasz
Ez igaz.
"In case a product is already discounted, only the most important discount will be applied"
Megvárom akkor amíg valaki komfirmalja
-
salytmasztor
aktív tag
-
-
stfx
aktív tag
A most uplayen ingyenes hetvegen befejezett jatekom tudom e majd onnantol folytatni ahol abbahagytam, ha megveszem steamen a jatekot?
-
salytmasztor
aktív tag
válasz
Mivel (eddig) nem igazán jött válasz a kérdéseimre, átolvastam pár külföldi fórumot is.
Ott nagyrészt azt írják, hogy a Season Pass nem nagyon éri meg (főleg ha inkább a PvP-t szereti az ember), a Survival pedig "túlzottan nehéz" játékmód. -
Ha UBi-tól veszek egy Gold Edition-t akkor azt hogyan tudom tovább adni a lányomnak ?
Mielőtt megvenném biztos akarok lenni abban,hogy oda tudom neki adni.
És a 100 u pontot se pazarolnám el,ha nem muszáj.Vehetném steam-ről,akkor tuti átadná.
De azért az a 20% mínusz nem kevés az árából,26GBP jó ár érte.Nekem nem gold edition van,és nem is a ubi-tól vettem.
Még anno előrendeltem SP-al együtt. -
Csoffadalom
tag
válasz
Snip3r_HUN #29919 üzenetére
Hálám üldözzön dz-beli halálodig.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Csoffadalom #29918 üzenetére
-
Csoffadalom
tag
Vendor listát belinkelné valaki? Köszönöm.
-
Uplay végtelen Looking for patches-re van valami megoldás? Reinstall?
-
Dendytv
senior tag
válasz
D4M13N #29913 üzenetére
És tényleg...én is így vagyok vele nekem kb olyan 500-600 órám volt/van dayz-ben s ott sem volt idegeskedés a komolyabb loot-elvesztése miatt (nah volt de nem olyan véresen komoly) akkor itt sem lesz! Plána hogy itt a náld lévő felszerelés is megmarad! Ott még akkor azt is bukta az ember!
-
D4M13N
aktív tag
válasz
Hát én úgy voltam vele,hogy ha azt le tudtam nyelni hogy anno a dayz-ben kétnapnyi melót buktam el amikor valaki levadászott akkor ha itt leölnek két pisztolyért meg egy set itemért amit a pve-ben is eshet, akkor nem leszek ideges.A csalók voltak amik irritáltak,de most már jobb kicsit.
-
válasz
dz pénz, rang, kulcs csak dzben nő. csak azt a lootot bukhatod el, ami az elkülönített zsákodban van. na meg dz pénzt, rangot és kulcsot.
és igen, a dzben nem párbaj van, hanem pvp. -
salytmasztor
aktív tag
Egy kevés ingyenes próba után nem tudom eldönteni, hogy érdemes-e megvenni a játékot vagy nem (még az 50%-os akció lejárta előtt).
Nem azt szeretném, ha rábeszélnétek a játékra, hanem pár rövid mondatban vagy pontban összefoglalni, hogy mik a főbb pozitív és negatív tulajdonsági.
PVP-zni szeretek főleg más játokoknál, de a coop-al is elvagyok, viszont a Dark Zone-tól félek, hogy felidegelne, mert ott sokan ugye bandákban randomszerűen kirabolják a többieket és én egyedül vagy max 1-2 haverral mászkálnék csak.Ja és a Season Pass / survival mód is ad annyi pluszt, hogy megérné azt is megvenni?
-
D4M13N
aktív tag
legelején rohanás a dz bejárat felé.Nem craftoltok semmit se csak be a közepébe.Útközben mindenre lőni és felszedni a cuccokat.Lehet azt csinálni hogy egy ember veszi fel a material nagy részét és ő craftol majd végig.Neked csak annyi kell hogy a pulse(vagy ez lehet választott,de a seeker meg a turret szart se ér itt) meg heal skill meglegyen.Aztán mikor úgy kb lila cuccban vagytok és benne vagytok a 30 percben menjetek be dz-be.(lehetőleg előtte legyen még meg az advanced virus filter) elő a térképet telefonon vagy kinyomtatva.Megnézitek dzben hol a legközelebbi Contaminated area.ott felszedtek egy adag dz matit,még egy adag kell legalább.közben mehet a mob ölés is.15 percnél lehettek ekkor be safe house,a craftoló ember legyártja a jelzőrakétát,meg két assault rifle-t ami legyen lvoa-c vagy m4,mindegy csak okádja a lőszert.
dz2ben fellövitek és egy hunterre összpontosítotok csak.Ami fontos,hogy nézzétek a medicine-t meg a gyógyszit.Ha neked van kettő akkor ne vedd fel a harmadikat is.Egyszerre vegyétek be pl a legelején egyből.Osztozzatok a medic cuccon.A lootot vegyétek fel egyből,mert valaki más felkapja helyettetek.Majd később elosztjátok.Legyen mindig idő egy shelterben átgondolni mi lesz a következő lépés.
Ja és metró alagút! ha van egy lejárat akkor spuri le!Meleg is van,és tele van mobbal meg loot-tal.
Mi ketten így simán kivisszük.Minden kb azon múlik hogy legyen időtök ezért a gyógyszer a legfontosabb.A CERA teherautóknál kell lesni,meg sikátorokban és mentőkocsiknál sátortáborok közelében.Ha 30 perc alatt kb még semmitek sincs akkor érdemes annyi mobot ölni amennyit lehet.Már nem fog sikerülni,de legalább a dialy survival pontotok nőni fog
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
Exelsior #29907 üzenetére
Én craftolok DZ-ben egy sárga fegyvert, és tokot mert az minden statra ad, ha van még nyersanyag akkor mellény, táska, Térdvédő a sorrend nálam ezek adják a legtöbb armort. Fegyveren legyenek kiegészítők, meg persze ruhába se árt. Nem egyszerű mert sok alapanyag ez így se én pl mindig elmegyek a játékosok hulláihoz ami nem nagy kerülő abból is sok item jön. Soloban nyomtam eddig nekem nem okozott gondot a hunter. Csapatban az a baj hogy mindenen osztozni kell, meg ha jól tudom akkor ott két Hunter van az sem egyszerű. Esetleg azt lehet még de csak tipp hogy egyikőtök rá megy a skill powerre a másik pedig firearmsra így míg lő valamelyikőtök a másik tud supportolni heal láda + first aid.
Más: ádáz vagy brutális tallent? Melyik éri meg jobban? Pl pvp-ben.
-
Exelsior
őstag
Sziasztok.
Tudtok valami taktikát 2 fős survival megcsinálására. Már a helikopternél vagyunk és kb. 10 percünk van.
Nekem hol 20 havernak hol 10. perc. Sajnos a hunterekkel nem bírunk.
Ha van javaslatotok akkor azt megköszönnénk.
UI: Ha valaki keresne csapatot mi ketten keresünk még 2 embert DZ-re és minden másra.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Anonymus23 #29899 üzenetére
Úgy tudom a mobok a csapat létszámtátol függően skálázódnak.
-
ceripapa
aktív tag
Nem tudom mi van a szerverrel ,de ma már 3. alkalommal esik mc skulls kesztyű pedig XD ma eddig 90 percet hat toltam összessen
-
válasz
Snip3r_HUN #29893 üzenetére
ja, tudom. valahogy ki kéne sakkoznom, hogy lesz jó a bolti famasszal. ha a fierce-t bedobom egy viciousra, akkor vagy a famas, vagy az lvoa-c destructive talentjét átpörgethetem brutalra, vagy self-preservedre. sajnos az utóbbihoz már nagyon hozzászoktam.
ha viszont meghagyom a destructiveot az lvoa-c-n, akkor a famason pörgethetek egy self-preservedet, és az lvoa-c viciousát meg vagy meghagyom, vagy átpörgetem brutalra. nem tudom úgy megjátszani, hogy critet vagy healt, vagy +hs damageot ne bukjak. -
dafuq, barett mellény esett szintlépős ládából hvtzés közben.
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
Anonymus23 #29899 üzenetére
Nekem UG kihívás volt ilyen solo után gondoltam nyomok egy random párosítást, majdnem ugyanazt a pályát kaptuk kb olyan érzésem volt hogy sose fogynak el a mobok és nem haladunk, egyedül meg kb végig rohantam.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hammer Watch 2 - na szia, engem kövessél ezennel, bitte!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Gitáros topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB AEROCOOL Aero One Frost 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest