- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeLucZ
addikt
Sziasztok!
Kérdésem azokhoz szólna, akik jártasak ennek a játéknak a grafikai finomhangolásában, próbálgattam én is szöszölni vele de nincs kedvem órákat elcseszni vele és gondoltam megkérdezem:
Melyik beállítások eszik a legtöbb fpst? Mit érdemes mondjuk ultra-highról esetleg közepesre rakni, hogy a sebesség nagyot ugorjon de a látvány ne szenvedjen nagy csorbát?
Kipróbáltam teljesen max grafon és valami állleejtősen gyönyörű a játék. csak hát 30-40 fpsem volt 1060-al 1920x1200-ban ami nem túl impresszív
Segítségeteket köszönöm!
-
-
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #28174 üzenetére
Tiltakozom!
Bíró úr Én ártatlan vagyok.
Különben is mi vettük észre először a Supply-t, és az, hogy ők értek oda először az véletlen volt!
Direkt odajöttek, hogy az elnézésünket kérjék, és kérték, hogy lőjük le őket, de mi nem akartuk.
Ekkor történt, hogy a gyomrával és az állkapcsával nekirohant az öklömnek, majd meglökött és elsült a kezemben a fegyver, és ezt megcsinálta legalább 5x.
Mi csak kimentettünk és futottunk az ellenőrző pont felé, hogy kimenjünk a DZ-ből
És amúgy is Ők kezdték. Ráutaló magatartást tanúsítottak, az egyik meg elég sandán is nézett ránk -
válasz
oneal1 #28181 üzenetére
"beteszem a két kiválasztott gépkarabélyt, ugye megkapja az egyik a nála nagyobb fegyver sebzését."
NEM. mindig annak a fegyvernek a sebzése, kritikus esélye, stb. érvényesül, amelyiket éppen fogod. a talentjeit kapja meg a másiknak is, ha ugyanabbana fegyverosztályban vannak. pl. az első helyen ar, a második helyen smg totálisan hatástalan. ha mindkettőn van ugyanolyan talent, az nem duplázza a hatását. -
TTomax
félisten
Jön valaki Lexingtont farmolni chestért?Nekem eddig kb 10böl semmi...
-
oneal1
senior tag
meg is lett az alphabridge set
beteszem a két kiválasztott gépkarabélyt, ugye megkapja az egyik a nála nagyobb fegyver sebzését.
Eddig oké, de azt a fegyvert is meg kell pakolni amelyiket nem használom, vagy az nem számít?
értem ezalatt, scope, tár, grip stb.Próbálgatom, hogy is számolja így a dps-t, több fegyverrel néztem a párosítást, de össze vissza adja a dps- értékeket, nem értem hogy van
-
TTomax
félisten
A Skull MC Gloves bugos?Mert én valahogy nem nagyon látom azt a +16% damageot...Ahh storno final measure véletlen párban volt benn... hmmmm 310/377/115 enemy páncélsérülése 54% damage to elite 20%,és a fegyverem nem az igazi...
-
sith7
félisten
köszi a válaszokat
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #28166 üzenetére
Ha az excel-re gondolsz amit csináltam 1.3-hoz akkor még nincsen. Ha van rá igény akkor nekiugrok valamikor.
-
Gyerekek, ez a fegyvertok kegyetlen.
-
Anonymus23
veterán
1.5 kalkulátor van már vajon?
-
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN #28148 üzenetére
Nem rossz,csak ez a kattogtatva lövés nekem nem megy ... alpha mp5 mellé jó lesz ...
-
oneal1
senior tag
köszi srácok, csak meg lesz valahogy a set utolsó darabja, de akkor irány a dz
-
oneal1
senior tag
alphabridge cuccok lelőhelyéről lehet tudni valamit?
testpáncél, masz és fegyvertok megvan már!
-
nyamsas
aktív tag
-
ceripapa
aktív tag
Ez a faja Stamina mód armorral csak Dzbe van ?
-
Akkora dpsek vannak itt, szinte rosszul vok.
Hazaerek, felrakom a pajzsos kepet... XD
-
arnikusz
veterán
Ha nem burst fire lenne , így másodlagosan ha jól a talentek Alphához.
Az automata MP 5 jól emlékszem csak max.18.4 K ( nekem eddig 17.7 K a max pörgetett.).
MP 7 rajzból csinálhatom valami veszettség már?
Köszönöm.Ma ha jönnek a tetestársak meglessük azt a Survivalt.
19. után leszek egy kört csak sikerül. -
Bennyboy
őstag
üdv!
hol tudok ilyen kiegészítőt craftolni ami ennyi statot ad? Nekem nem ennyi a max mint amit ti linkeltek. köszi -
kiezTe90
senior tag
Megkérdezem itt is hátha tudtok segíteni.
Eddig simán ment a játék, de ugye mint írtam is frissítés után bajok lettek.
Pontosan ez a baj: [link]Szerintetek a videókártya haldoklik? Amúgy egy Nvidia 950M típúsú kártya. (Asus gamer laptopban van benne)
Köszi előre is.
Ui.: A video minőségét ne nézéttek, telefonnal vettem fel hírtelen. -
oneal1
senior tag
nem tudjátok, valamelyik árusnál nincs esetleg sniperre valami ütős scope?
-
Anonymus23
veterán
Nekem most mindegyiken tűzfegyver módosító van, amit az elején lehetett megvenni. Ehhez képest vannak több helyen (ahol vagy nem kell páncélra pörgetni) staminára alapból.
Na most ha esik egy hasonló azt átpörgeted tűzfegyverre, és máris ki tudod cserélni a módosítókat staminára, és akkor az már megint előrébb vagy. Nekem van olyan cuccos, amiből kettő van, az egyik staminára a másik pedig tűzfegyverre van kiélezve, ha jön olyan cuccos, mint ma reggel a stamina/páncél páros, akkor csere a cuccos és a módosítók is. -
törölt tag
Team Dark = You don't know the power of the dark side
Ha már fizetnem kellene csalásért én olyat kérnék, hogy amikor ellenörzőről belépek dz-be azonnal haljon meg minden játékos és mob.
-
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN #28124 üzenetére
-
válasz
RECSKA #28122 üzenetére
Viszont max staminával nincs nagy firearmsod... :/
Amúgy lehet jó stamina és firearms modokat kraftolni néha, ezt sikerült 25 rollból:
Kell az electronics és/vagy divtech rendesen
A 271-es armoros stamina modot kötelező venni mindenkinek, aki nem akar/tud kraftolni.
Famas is jó, de azért a G36-om még mindig veri. Majd ha esik normális fire rate mod, lehet beállítom DZ-ben, addig csak a zsákban marad. -
törölt tag
Vigyázat, lassan de biztosan jövök!
-
sith7
félisten
válasz
RECSKA #28122 üzenetére
Este teszek be képet, ahol lehet ott 1270 a páncél, a módosítókban lesz a hiba szerintem ,,, de ott meg olyanok vannak, hogy pl. 261 tűzerő 250 páncél
Most ha ezeket mind lecserélem a dz -sre, akkor meg a dps lesz jóval kisebbMás
Kérdés
Miért nagyobb a dps a G36 - tal ?
Alpha karakterG36C: alapsebzés 19,5k, páncélrombolás 19%, dps: 324k
AK47: alapsebzés 22k, páncélrombolás 21%, dps: 301kTermészetesen ugyanazokkal a fegyvermódosítókkal
-
nem.
Csak mindenre páncélt kell rakni. És addig kalibrálni, hogy ha 1270 a max adható, akkor ne 1111-et adjon.
Módosítókat meg tudsz te is venni...Anonymus23 : nekem nincs bajom vele. oké, hogy pontosabb az lmg, de sokkal-sokkal gyengébb. Alphanal meg kozelmész, gondolom nem 2 kilóméterről pötyögtetsz... Oda meg mindegy hogy szór, úgyis hónaljból lősz....
-
válasz
Anonymus23 #28111 üzenetére
Ak 27k korul sebezne...
-
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN #28096 üzenetére
Mondjuk annyira azért nem rossz ez a malac sem:
A szettben még 2 db 229-es cuccos is van.Halál/Brutál/Ragadozó/Gonosz/Stabil/Aprólékos
Nagyon hiányzott már a 35% életerő visszatöltésVettem 10 db-ot a stamina módosítóból, ennek jóval jobbak az értékei, mint a tűzfegyveresnek, és át tudok rakni egy itemet életerőről staminára és lecserélem a módosítókat és máris előrébb leszek.
-
-
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN #28096 üzenetére
Jogos, de még mindig nagyon jó a "szinte" folyamatos tüzelési léehetőség, tegnap volt egy kis csetepaté, 3 rugó bánta
De esett egy jó MP5 is, majdnem jobb mint amit eddig farmolni tudtam, csak sajnos 31% a krit sebzés rajta...
Mondjuk ettől jobbat lehet még craftolniKb 150 crafthoz van alapanyag...
Más:
Jut eszembe, tegnap bossoztunk egy kicsit és segítettünk cuccokat farmolni egy újrakezdőnek (18* volt a kezdő GS-e), és adjuk a cuccokat és egyszer csak mondja, hogy 650e a szívóssága. Mondjuk olyan nincs, nézzük és T5-ben voltunk, a screent is néztük, és tényleg annyi, valamit tényleg lehet bugoltatni, mert ezt 40%-os páncélnál mutatta.
Valami nagyon nem stimmel ezzel, mert ez így nem normális. -
TTomax
félisten
Hm,milyen jó kört mentünk akoska07-el Heroic Dragon Nesten...elöször fekvés volt mert az egyik srác disconected lett,egy meg elment amig vártuk vissza,aztám jött egy random,és aztán visszaért a másik srác is.Adtunk nekik rendesen.
-
-=Jam=-
őstag
Terminál vendor MP7 tervrajz 915 főnix-ért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Kamerarendszerek telepítése //// Gyengeáramú hálózatok kiépítése //// Informatikai segítségnyújtás
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged