- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Őskoczka
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
D4ni
őstag
válasz
#35434496 #26408 üzenetére
Én voltam
elég mellbevágó volt, amit hardkernel csinált . Gabo és én csoportba verődve mászkálnánk dz-be. Kernel egyszer csak ránkcsatlakozik (megjegyzem semmi köszönés ) látom már hogy valahol mögöttem kószál , elölről elkezdtem szedni a mobokat , erre kernel lecsatlakozik es elkezd rám lőni . Milyen lovagias ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- EAFC 26
- HP notebook topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mozilla Firefox
- Bestbuy játékok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- OnePlus Nord 4 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 Air 256GB Space Black Bontatlan, aktíválatlan!
- Ryzen PC 9800X3D - RTX 5070 TI - B850 TUF - 32GB DDR5 - 1 TB M.2 SSD - 360 AIO/Garanciás-Beszámítás
- iPhone 16 PRO MAX 256GB 3 hónapos MEDIAMARKT számla! 2028 júniusig Apple garancia! Akku 100%!
- Dobozos , garanciális 27"-os Acer Nitro ívelt monitor leárazás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest