- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
DummyBoy
senior tag
Kicsit hozzászólnék végül én is a DZ témához...
Régóta olvasgatom a topikot, lehet pár hsz felett elfutottam, akkor sorry.
Hogy ne kelljen feleslegesen elolvasni a wall of textet, nekem nincs bajom a DZ-vel, de nem tetszik, hogy rá vagyok kényszerítve!
Ez a játék NEM PVP játék ... az a Battlefield, meg a társai. Itt jól elszeparált PVP és PVE rész található, azzal a roppant méretű öngóllal, hogy a PVE oriented játékosokat rákényszerítik a PVP-re. Ez nagy hiba ...
Azt sem hiszem, hogy a PVP lenne az endgame, mert akkor ez a játék törölhető ...Először is nem szeretem a gear alapú PVP-t, mert az az időmilliomosoknak kedvez.
Ráadásul az elmúlt másfél évben olyan országban éltem, ahol ha beesett a ping 350 alá, akkor örömömben megszisszentettem a dugipálinkámat, szóval próbáltam a PVP-t hanyagolni. (Na meg béna is vagyok ...)Nincs bajom a DZ-vel, megjelenés óta a lvl 40 meglett, de nem erőltetem, akkor járok be, ha van társaság, meg néha unaloműzőként, de nem is rajongok érte.
One-on még a csíterektől sem kell annyira tartanom, szóval ez sem indok, egyszerűen nekem nem jön be annyira. Viszont ha normális fegyvert szeretnék, akkor csak a DZ jöhet szóba ... enélkül nem tudok magasabb szintű (Challenging Falcon) PVE contentre menni, és ez idegesítő. Anno arról volt szó, hogy gear szerezhető PVE és PVP zónákban is ... Nincs is ezzel semmi gond, de full zöldben a 163-as pisztoly dropok a DZ-ben valahogy nem mozgatnak annyira.
Helyette mehetnék felgrindelni magam lvl75-re, meg keresgetni a Division techet, csak azért mert PVE-ben szeretnék előrébb jutni? Kösz nem ...
Senki sem szereti, ha valamit ráerőltetnek. Főleg nem egy játék ... Én szórakozni akarok, nem kínlódni. És nem vagyok vele egyedül. Remélem ezen is változtatnak majd, mert a jelenlegi frissítgetés, és változtatgatás eddig arra volt jó, hogy megint elővegyük a Destiny-t, holott alig vártuk már a Division megjelenését ...
Ebben a játékban rengeteg lehetőség lenne, de ha elmennek ebbe a "MennyéDZzniakkoris" irányba, akkor a következő BF vagy Cod lehúzza neki a rolót ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Jogász topic
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Filmvilág
- Sorozatok
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Crypto Trade
- Home server / házi szerver építése
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest