- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunfi
őstag
válasz
Brownage #16867 üzenetére
Legutóbb 94 1/3-ról buktam vissza 93 és félre mert üldöztem egy Rogue csapatot. Plusz a 60k dz credit. Nem szarom magam össze és fasznak sem neveztelek. Csak az, hogy mekkora a populáció, és milyen gearben van, az random. Na itt kezdődik a gond, többet számít a random, mint kellene.
Magam részéről vagyok annyira "korrekt", hogy mindig a bosst ölöm meg utóljára és ha látok váalaki, hogy erre jön vagy látom a sportboltnál a pulse után, hogy a környéken van, megvárom.
Nekem az a bajom, hogy a játék nem lehetőséget ad, hogy DZ-zek, hanem kényszerít rá. És egyre jobban kényszerít rá, mivel Clear Skyból sokkal lassabban lehet gearelődni, mint a DZ-ből és a Blueprintek miatt pedig egyértelműen rá vagyok kényszerítve. De mivel több érvem nincs, és úgy is ki lesz emelve, hogy ezt mindig is ilyennek tervezték, inkább befejezem a vita és a konfliktus generálását és elnézést kérek.
(#16865) cain69 Pont itt van a probléma, hogy nem tisztázott, hogy mikor lesz rogue, mennyi ideig tart levágni a kötélről a cuccokat és nagyon egyszerűen legriefelhető.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hardcore café
- iPhone topik
- Tőzsde és gazdaság
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- BestBuy topik
- Aggódnak a cégvezetők, Trump még több Intel-üzletet akar
- Flint 2 OFF topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Vadiúj videókártyák! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest