Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• velizare

nagyúr

válasz bunfi #16872 üzenetére

az animáció hosszából elég könnyen megsaccolható, mennyi ideig tart. hogy mikor kapsz rogue státuszt, abból meg szintén nincs túl sok választási lehetőség. vagy amikor elkezded, vagy amikor sikeresen levágtad. utóbbi lényegesen károsabb (értsd: különösen elbaszott) lenne balance szempontjából. kétlépcsős rogue rankot el tudok rá képzelni, rank1, amikor elkezded, rank2, amikor sikerült, de ez mellékes a kérdésed szempontjából.

• Brownage

tag

Gondolom egyedül üldözted. Pedig biztos vagyok benne, hogy nem 4+1 játékos volt a szerveren. Akkor a többieket szídd, akik nem segítettek. DZ matchmaking se rossz egyébként. Máris van egy négy fős csapatod. Múltkor kiprbáltam szerverváltás előtt. Ahogy rogue jelent meg, beírtam, hgoy rogues és szó nélkül jöttek. Pedig egyikük se volt 70-es rankú se, gearben is csak 19x meg 20x voltak. Megöltük a rogueokat, örültek, mentünk tovább.

Nem akarásnak, nyögés a vége. Vagy megpróbálsz tenni annak érdekében, hogy élvezetes legyen a játék, vagy inkább kényelmesebb siránkozni, hogy jajajmindenrossz.

• Brownage

tag

az overwatch se lehetőséget ad, hogy pvpzz, hanem kényszerít rá, amennyiben szeretnél vele játszani. Ha nem szeretnél, akkor persze nem játszol. Division se kényszerít rá, hogy DZ-zz. Hisz mint írtam annyi másik játék van, amivel lehet játszani. Értem amit írsz. A pvp a legkifizetődőbb, a pvpzni nem szeretők is kényszernek érzik, hogy azt kelljen tenniük, mert blueprint, gearelődés itt a gyors. Ebben teljesen igazad van. De próbáld megérteni, hogy ez egy pvp-re tervezett játék. Ezt tudtuk mind, amikor megvettük. Egy olyan dolog miatt fejezitek ki a nemtetszéseteket, ami nem volt titok sosem és egyértelmű volt, hogy a játék alapja ez lesz. De mégis szídjátok, és morogtok miatta. Mint írtam, egy repülőszimulátort se illik szídni, hogy túl sokat kell benne repülni, szemét játék rákényszerít, pedig én tériszonyos vagyok és inkább csak sétálgatni szeretnék a földön.

Tényleg nem értem, hogy mit nehéz felfogni azon, hogy egy PvP-re készült játékban PvPzni kell és ezt hogy lehet negatívumként felhozni, hogy ebbe az irányba megy a játék. Azt megértem, hogy nem jön be a stílus, nincs azzal gond, de negatívumként folyamatosan emlegetni?

Értsétek meg, hogy ez PvP játék. Erről szól. Kész. Nem fog megváltozni. Utálom a focis játékokat. Tisztában vagyok vele, hogy ha megveszem a Fifát, akkor arra leszek kényszerrítve, hogy futkossak a pályán és rugjam a labdát. Pedig én csak kertészkedni szeretnék. Lenyírni a pályán a füvet, locsolni, ilyenek. Na akkor nekem nem a Fifa való, hanem a Sims vagy mittomén miben lehet ezt csinálni.

De a fifa rajongókat biztos vagyok benne, hogy felbasznám azzal, ha folyamatosan sírnék neki, hogy kurva élet, hogy miért kell erőltetni, hogy én focizzak. Én nem focizni akarok. Tényleg nem érthető, hogy mi a bajuk az embereknek a folyamatos pvp elleni sírással és hogy milyen szar a játék emaitti kommentekkel?

Új hozzászólás Aktív témák