Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
az animáció hosszából elég könnyen megsaccolható, mennyi ideig tart. hogy mikor kapsz rogue státuszt, abból meg szintén nincs túl sok választási lehetőség. vagy amikor elkezded, vagy amikor sikeresen levágtad. utóbbi lényegesen károsabb (értsd: különösen elbaszott) lenne balance szempontjából. kétlépcsős rogue rankot el tudok rá képzelni, rank1, amikor elkezded, rank2, amikor sikerült, de ez mellékes a kérdésed szempontjából.
-
Brownage
tag
Gondolom egyedül üldözted. Pedig biztos vagyok benne, hogy nem 4+1 játékos volt a szerveren. Akkor a többieket szídd, akik nem segítettek. DZ matchmaking se rossz egyébként. Máris van egy négy fős csapatod. Múltkor kiprbáltam szerverváltás előtt. Ahogy rogue jelent meg, beírtam, hgoy rogues és szó nélkül jöttek. Pedig egyikük se volt 70-es rankú se, gearben is csak 19x meg 20x voltak. Megöltük a rogueokat, örültek, mentünk tovább.
Nem akarásnak, nyögés a vége. Vagy megpróbálsz tenni annak érdekében, hogy élvezetes legyen a játék, vagy inkább kényelmesebb siránkozni, hogy jajajmindenrossz.
-
Brownage
tag
az overwatch se lehetőséget ad, hogy pvpzz, hanem kényszerít rá, amennyiben szeretnél vele játszani. Ha nem szeretnél, akkor persze nem játszol. Division se kényszerít rá, hogy DZ-zz. Hisz mint írtam annyi másik játék van, amivel lehet játszani. Értem amit írsz. A pvp a legkifizetődőbb, a pvpzni nem szeretők is kényszernek érzik, hogy azt kelljen tenniük, mert blueprint, gearelődés itt a gyors. Ebben teljesen igazad van. De próbáld megérteni, hogy ez egy pvp-re tervezett játék. Ezt tudtuk mind, amikor megvettük. Egy olyan dolog miatt fejezitek ki a nemtetszéseteket, ami nem volt titok sosem és egyértelmű volt, hogy a játék alapja ez lesz. De mégis szídjátok, és morogtok miatta. Mint írtam, egy repülőszimulátort se illik szídni, hogy túl sokat kell benne repülni, szemét játék rákényszerít, pedig én tériszonyos vagyok és inkább csak sétálgatni szeretnék a földön.
Tényleg nem értem, hogy mit nehéz felfogni azon, hogy egy PvP-re készült játékban PvPzni kell és ezt hogy lehet negatívumként felhozni, hogy ebbe az irányba megy a játék. Azt megértem, hogy nem jön be a stílus, nincs azzal gond, de negatívumként folyamatosan emlegetni?
Értsétek meg, hogy ez PvP játék. Erről szól. Kész. Nem fog megváltozni. Utálom a focis játékokat. Tisztában vagyok vele, hogy ha megveszem a Fifát, akkor arra leszek kényszerrítve, hogy futkossak a pályán és rugjam a labdát. Pedig én csak kertészkedni szeretnék. Lenyírni a pályán a füvet, locsolni, ilyenek. Na akkor nekem nem a Fifa való, hanem a Sims vagy mittomén miben lehet ezt csinálni.
De a fifa rajongókat biztos vagyok benne, hogy felbasznám azzal, ha folyamatosan sírnék neki, hogy kurva élet, hogy miért kell erőltetni, hogy én focizzak. Én nem focizni akarok. Tényleg nem érthető, hogy mi a bajuk az embereknek a folyamatos pvp elleni sírással és hogy milyen szar a játék emaitti kommentekkel?
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X, RTX 3070 + Garancia
- Bomba ár! Panasonic FZG1-3 Tablet - i5-5G I 4GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Fujitsu Celsius H710 - i7-2720QM I 4GB I 250GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3563,100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest